Wednesday, October 9, 2013

 

Celebra reteta Djunei pentru slabire rapida, cu miere si scortisoara

O foarte buna aplicare a amestecului de miere si scortisoara este in curele de slabire. Este un tratament foarte eficient pentru obezitate, dar si pentru scaderea in greutate rapida.
Pentru o cura de slabire eficienta incercati diferite retete pe baza de miere, scortisoara si lamaie. Cea mai celebra cura de slabire cu miere este urmatoarea: se amesteca o lingurita de miere cu jumatate de lingurita de praf de scortisoara, se adauga un pahar cu apa fierbinte si se acopera timp de 30 de minute. Bautura rezultata se filtreaza, se adauga o felie de lamaie si se bea dimineata, pe stomacul gol inainte de a lua micul dejun. La fel, seara, in loc de cina. In timpul zilei se beau 2 litri de apa plata cu lamaie.
Se poate manca orice, mai putin grasimi, zahar si prajeli. In sensul ca, in afara de prajeli care sunt excluse, grasimile animale trebuie reduse pe cat posibil, iar zaharul nu trebuie sa fie mai mult de o lingurita pe zi, restul se ia din miere si din fructe. Se recomanda mult peste. Se manaca doar de doua ori pe zi, doua mese inbelsugate, bine echilibrate intre legume (70%), carnuri (15%), fructe si lichide (15%). Fructele si lichidele se consuma la jumatate de ora dupa servirea mesei principale.
Cele doua ore de masa sunt 9,00 si 15,00 (plus sau minus o jumatate de ora functie de programul fiecaruia). Doar duminica se poate consumao cina pe baza de carne de pasare slaba. Nu se amesteca orezul, cartofii, fasolea-boabe, sau painea cu carnea. Nu se amesteca lacatatele cu carnea. Se incepe masa cu o minisalata din legume proaspete de sezon. Nu se consuma ciorbe sau supe de carne, ci numai de zarzavaturi, daca e cazul.
sursa: http://www.agentia.org

Labels: ,


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?