Wednesday, October 9, 2013

 

Dr Oz dezvaluie mituri pentru dieta de pierderea in greutate



Dr Oz a luat masuri din nou cu privire la dieta si ne va dezvalue cinci secrete care pot ajuta la stagnarea greutatii corporale.Dr Oz precizeaza inca o data ca grasimile in exces fac ravagii iar mancatul pe o farfurie mica te va determina sa mananci mai putin.Deasemenea, el spune ca sunt multe minciuni referitoare la pierderea in greutate.


Primul mit este dieta cu sifon.Oz spune ca aceasta dieta nu va ajuta sa pierdeti in greutate deoarece,sifonul nu are indulcitori artificiali sau zahar.Creierul are nevoie de zahar si acest lucru determina oamenii sa consume mai multe alimente daunatoare si sa castige in greutate.Oz recomanda consumul de apa cu zeama de lamaie,ajutand la scaderea in greutate.

Al doilea mit este reducerea consumului de calorii care dece la pierderea in greutate.Dr.Oz spune ca aceasta conceptie este gresita,deoarece lipsa proteinilor duce la incetinirea metabolismului.El specifica ca nu ar trebui sa consumam mai putin de 500 calorii pe zi.

Alt mit este consumul de paste care duc la cresterea in greutate.Oz spune ca pastele contin carbohidrati care ar putea cauza, asa ca ar trebui sa consumam cu masura.

Al patrulea mit este sa nu se mai manance dupa 8 seara.Dr Oz spune ca acest fapt este partial adevarat,insa,trebuie sa ne asiguram necesarul de calorii pana la aceasta ora daca dorim sa nu luam in greutate.

Al cincilea mit este ca, alimentele sarace in grasimi sunt mult mai bune si mai sanatoase decat celelalte alimente.Dr.Oz recomanda produse naturale care pot fi consumate in cantitati mai mari.

Poti cosuma grasimi si sa nu castigi in greutate?Da, Dr.Oz recomanda uleiul de orez brun deoarece este foarte usor la digerare,contine toata gama de oryzanol,omega 6 si acizi grasi,vitamina E si antioxidanti.Oz mai spune sa consumam uleiuri presate la rece pentru a avea cele mai bune rezultate.
Un alt segment pentru combaterea obezitatii recomandat de catre Dr.Oz este polenul care are vitamine si minerale:organismul nostru are nevoie de aproximativ 2000 mg in fiecare zi.De altfel si drojdia de bere ajuta la topirea grasimilor si este nevoie de 4000 mg pe zi.Apoi,consumul de ceai de urzica cu miere in fiecare dimineata inlocuind cafeaua,va va oferi multa energie pe tot parcursul zilei,si nu in ultimul rand, preparati o bautura din fructe Ugli si apa minerala (se amesteca 50/50),aceasta fiind o modalitate de a stimula metabolismul.

Exista cinci alimente care ne ajuta sa ne mentinem tineri.Usturoiul in primul rand,mentine pielea sanatoasa si are o cantitate dubla de antioxidanti.Pentru a tine ridurile departe de noi este bine sa folosim Jicama.Este o sursa foarte buna de vitamina C.Pentru a acumula mai mult fier in organism trebuie sa consumam anghinare.Al patrulea aliment ar fi Purslane,contine acizi grasi,omega-3 si ajuta la reducerea riscurilor de atacuri de cord si bolilor cardiovasculare.Pentru a pastra arterele deschise folositi seminte de floarea-soarelui in loc de alte grasimi.

Dr.Oz recomanda folosirea  L-Lysine pentru combaterea oboselii,drojdia de bere inlocuind branza.In cele din urma consumati fibre naturale pentru ajuta pielea dumneavoastra.

Mai multe informatii vizitati site-ul Doctorului Oz:doctoroz.com.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?