Thursday, April 3, 2014

 

Dieta cu grapefruit, un regim de slabire rapida


Dieta cu grapefruit reprezinta o arma simpla de ardere a grasimilor datorita cantitatii ridicate de betacaroten care ajuta la echilibrarea cantitatii de colesterol din organism, potrivit zumi.md.

Dacă citricile sunt unele dintre preferatele tale, atunci această dietă va fi perfectă pentru tine. Dieta cu grapefruit este cunoscută şi sub numele de Dieta Hollywood. Grapefruit-ul conţine enzime care fac ca organismul să ardă grăsimi pentru energie, fapt ce determină o pierdere uşoară, dar foarte rapidă în greutate.

Aşadar, tot ce trebuie să faci este să mânânci o jumătate de grapefruit înainte de fiecare masă pentru a pune în acţiune enzimele care determină arderea grăsimilor.

Grapefruit este cel mai plin de calorii fruct din categoria citricelor - 60 kcal la 150 g fruct. Nu are un continut foarte ridicat de vitamina C, dar este bogat in vitamine si minerale si contine o mare cantitate de fibre ce regleaza tranzitul intestinal. Un grapefruit pe zi, in special cel rosu, scade semnificativ nivelul de colesterol. 

Citeste versiunea originala pe:incomemagazine.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?