Friday, January 27, 2012

 

Nutritie si fitness cu expertul John Spencer Ellis


Dietele pentru pierderea in greutate nu sunt atat de placute,asa ca trebuie abordate diferit.Ca atare,este vorba despre adaptarea unui stil de viata sanatos si cu mult succes.
John Spencer Ellis a conceput un site pentru a sprijini multe persoane care,in preajma sarbatorilor de iarna au acumulat ceva kilograme.Ofera informatii despre programe,planuri si produse pentru pierderea in greutate,dieta si detoxifiere.
Acest site,creat de John Spencer Ellis,ofera eficienta,solutii doveditoare si rapiditate in pierderea kilogramelor, Ellis este antrenor de o viata,a aparut la  Bravo lui Real Housewives of Orange County,iar in ceea ce priveste sit-ul ofera o optiune pentru pierderea in greutate,dieta si detoxifiere. Ellis spune:"Am folosit personal pentru pierdera in greutate programul de detoxifiere si am avut rezultate uimitoare,pe parcursul lunii ianuariesi pe tot parcursul anului,sunt foatrte multumit pentru ca ajuta oamenii sa piarda in greutate,creste,sunt mai energici,si sa traiasca o viata sanatoasa".
John Spencer Ellis Intreprinderi este un furnizor de idei petru profesionistii de fitnes,ofera educatie,programe avantajoase de pierdere in greutate.Pentru mai multe informatii vizitati http://www.weight-loss-centers.info/

Labels:


 

Recomandari facute de Dr.Memet Oz Primarului din Toronto-Canada care are un surplus de greutate cantarind 330 kilograme


Primarul din Toronto-Canada,Rob Ford are o greutate mult peste cea normala si doreste sa primeasca un sfat de la celebritatea de televiziune,Dr.Memet Oz,cate va merge in Toronto pentru a vorbi despre o problema importana-obezitatea.

Dr.Oz va fi in Toronto pe 12 februarie,participa la o strangere de fonduri pentru centrele de tratament din MukiBaun,o organizatie non-profit pentru copii si adulti cu tulburari psihice si emotionale.Dr.Oz va aduce in discutie si problema grava a obezitatii.

Foarte multi ani,starul de televiziune a incercat prin intermediul emisiunilor facute,sa schimbe obiceiurile proaste a persoanelor care consuma multe dulciuri si produse de Fastfood.

Primarul din Toronto,care cantareste 330 kilpgrame,a inceput recent un program de slabire,propunandu-si sa slabeasca 50 de kilograme in sase luni.Orce sfat pentru primar de la Dr.Oz este bine-venit.

Un sfat important din partea medicului este sa consume mult ceai verde cu gheata.

Exista un risc foarte mare cu acest regim de pierdere in greutate,in general,kilogramele se pot recupera la fel de repede.Scaderea in greutate nu se realizeaza cu o dieta stricta,insa cel mai important lucru este schimbarea stilului de viata.

- Regula nr 1 propusa de Dr.Oz este 30-30: mananca 30 gr de proteine dupa 30 minute de la trezire.Apetitul pentu pofta de mancare se va reduce pe tot restul zilei;
- Regula nr 2 este,sa nu mananci dupa ora 19,deasemenea,trebuie crescuta cantitatea de fibre in dieta si sa se consume multe fructe si legume proaspete;

Primarului ii place foarte mult inghetata.Noi,oamenii,avem slabiciuni la anumite alimente care nu sunt tocmai sanatoase.In incercarea de a fi sanatosi,cu ce alimente ar trebui sa ne luptam?
- ciocolata cu alune- poti acumula 1000 de calorii.Incercati sa o inlocuiti cu ciocolata neagra cu ardei jalapeno in ea.Acest condiment ajuta metabolismul la o functionare mai buna insa nu poti manca o cantitate mare deoarece este foarte iute.Aceasta ciocolata nu este chiar foarte dulce.

Exista multe sit-uri,carti,emisiuni de televiziune care vorbesc foarte mult despre alimente sanatoase.

In 2011.Dr.Oz,a fost numit de catre Forbes,a treia celebritate influienta dupa Steven Spielberg şi Oprah Winfrey.A fost intrebat cum se simte fiind o celebritate.Dr.Oz a spus:"Nu cred ca oamenii se scimba in baza a ceea ce le spun eu.Este o imagine de ansamblu ca cineva are o durere in viata sa similara cu a ta,sunt o multime de oameni inteligenti care sunt motivati sa se schimbe"
Dr.Oz a mai spus ca a fost un copil din imigranti turci care au luptat din greu sa se ridice la un nivel satisfacator,asa ca,se simte obligat sa-si onoreze parintii cu realizarile sale ca medic.
Dr.Oz are patru copii.In timpul liber merge impreuna cu copii la terenul de baschet,la terenul de sport si joaca.

Intanlirea cu Dr.Oz va avea loc la Centrul Sony pentru Artele Spectacolului,pe 12 februarie la pra 15.
Pentru mai multe informatii,vizitati mukibaum.com.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?