Monday, February 20, 2012

 

Cele mai sanatoase si sigure programe pentru pierdere in greutate



Primul pas ar fi tratarea obezitatii cu medici de specialitate si imbunatatirea sanatatii organismului,apoi se discuta despre planul de dieta care i s-ar potrivi corpului aceslei persoane.Vorbind cu medicul, acesta va ajuta individual intr-un program sigur si sanatos de pierdere in greutate.
Oamenii nu trebuie sa ascunda nimic din problemele de ingrijire a sanatatii,trebuie sa impartaseasca problemele care le au.
Folosesc medicamente fabricate de companii in domeniu si se asteapta sa scada in greutate peste noapte.Este nevoie de multa rabdare,servicii prpfesionale,putin efort si rezultatele sunt satisfacatoare.
Toate aceste medicamente de pierdere in greutate ofera numai rezultate temporere fara supravegherea serviciilor profesionale de slabit.O persoana trebuie sa aleaga un program de pierdere in greutate cu multa activitate fizica,o dieta saraca in calorii,servicii profesioniste sanatoase,planuri de alimentie dietetica, toate acestea fiind foarte usor de urmat.
Printr-un program sigur si sanatos pentru scaderea in greutate trebuie incurajat comportamentul sanatos si ajuta pe individ sa-l duca la bun sfarsit cu multa usurinta.Ducerea programului la bun sfarsit,nu numai ca pierde in greutate,dar imbunatateste sanatatea atat in interior cat si exterior.
Prima problema dintr-un plan este eliminarea alimentelor cu multe calorii,planul trebuie sa includa multa activitate fizica care ajuta la crestere metabolismului,arde caloriile si face ca persoana respectiva sa piarda in greutate.Toate aceste lucruri trebuie sa inceapa moderat si treptat.
Un program sigur si sanatos pentru scaderea in greutate da rezultate lente si echilibrate.O persoana poate pierde in greutate pana la doua kilograme pe saptamana,insa depinde si de starea de de sanatate a acesteia.
Bucurati-va de o viata frumoasa si sanatoasa.

Labels:


 

Secretele pentru pierderea in greautate ale lui Holly Madison






Holly Madison nu se cantareste si de aceea nu a avut nici o idee ca a luat in greutate.producatorii unui show de televiziune din Las Vegas au spus ca Holly ar avea nevoie sa piarda in greutatae,Socata si furioasa ea a spus "Eu nu vreau sa pierd ceea ce nu doresc sa pierd, eu nu cred ca am nevoie sa pierd in greutate,sunt un sex-simbol pe piata,un model de fitness si un instructor de dans,asa ca,ma simt bine cum sunt".


Holly Madison a fost cunoscuta ca fiind iubita fondatorului revistei Playboy,Hugh Hefner.In timpul relatiei lor care a durat opt ani,Holly s-a mutat la Las Vegas pentru un nou inceput.A avut aparitii promotionale pentru diverse produse,in cluburi si spectacole si a devenit ambasadorul orasului Las Vegas.
A fost un miracol ca a locuit la conacul Playboy atata timp si nu a castigat in greutate, deoarece alimentele gurmande erau la dispozitie 24 de ore din 24.Dar odata ajunsa la Las Vegas,dansul din Peepshow" a mentinut-o in forma.In timpul cat a scis cartea "The Showgirl Next Door:"Holly Madison",a gustat mancaruri si bunatati de la unele dintre cele mai mari locatii din las Vegas,iubeste dulciurile,si in 18 luni a castigat in greutate 19 kilograme.

Recent,Holly a devenit purtator de cuvant pentru o companie care produce suplimente alimentare, si care i-au folosit la pierderea in greutate.Pe site-ul acestei companii ea scrie ca a piedut din greutate doua marimi de blugi in doua saptamani.Unele persoane,din diverse motive,nu le place sa ia pastile pentru slabit. Aceste persoane pot urmari sfaturile lui Holly.

Labels:


 

O poveste incurajatoare pentru pierderea greutatii corporale






De multe ori,o provocare devine cel mai mare dar. O astfel de experienta a avut Stacy Cacciatore in varsta de 33 de ani,manager de comunicare si scriitor independedt.Ea a spus ca si-a dat seama ca nu avea un stil de viata sanatos in ceea ce priveste alimentatia.
a fost un copil supraponderal,in clasa a sasea a avut o crestere mai rapida si inaltimea i-a echilibrat greutatea,participand chiar la o actiune de modeling organizata de revista  Seventeen magazine in 1990.

Stacy Cacciatore a avut probleme cu anorexia insa,la varsta de 17 ani a luat in greutate in mod constant.Dupa liceu,la varsta de 19 ani s-a casatorit.Punctul culminant a fost atunci cand,in prejma Craciunului din anul 1998 s-a uitat in oglinda,si a constatat ca la greutatea de 220 kilograme era timpul sa faca ceva pentru corpul si sanatatea ei.

In anul 1999, Stacy Cacciatore, a inceput cu mersul pe jos pe o banda,apoi s-a inscris la YMCA,si pana in decembrie 1999 a slabit 80 de kilograme.Ea a fost nevoita sa ma slabeasca inca 80  de kilograme dupa ce le-a recastigat in urma sarcinii cu primul copil.In octombrie 2007 s-a hotarat din nou sa inceapa pierderea in greutate cu ajutorul nutritionistului Danielle Carlton de la Carolinelor Medical Center,si pana in toamna anului 2008 Stacy Cacciatore a pierdut in greutate 70 kilograme.Lucrul cu nutritionistul Danielle Carlton a invatat-o cum sa consume proteine si carbohidrati pentru a urmari produsele alimentare ce si cate calorii contin pentru ca o bantuie o problema din timpul cand se lupta cu anorexia.
Ea are o carte electronica  "Culinary Duct Tape," si alta "Candy Around the World,"care tocmai a fost lansata.
Acum,Stacy Cacciatore,serveste o comunitate de fitnes de la Sugar Creek si publica un buletin de sanatate si fitnes pentru parinti si copii.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?