Sunday, March 18, 2012

 

Primul program de pierdere in greutate pentru adulti lansat de MDPrevent


MDPrevent,condus de Steven Charlap MD, MBA,a investit milioane de dolari in lansarea si dezvoltarea unei abordari pentru pierderea in greutate si schimbarea modului de viata. Programul de pierdere in greutate LEAN(Lifestyle Education And Nutrition),ofera consultatii private cu sesiuni de grup,folosesc o ecipa de profesionisti de medicina si educatie,pentru a obtine o modificare a stilului de viata durabil si rezultate foarte bune la pierderea in greutate.Pentru persoanele adulte,toate cheltuielile programului sunt suportate de Medicare.
"Pentru prima data intr-o prioada lunda,vad cum oamenii se simt fericiti la controlul de greutate si sanatate,cred ca putem schimba viitorul in asistenta medicala",declara Delray Beach in 6 martie 2012.

O mare preocupare de sanatate la nivel national este obezitatea,ultimul sondaj facut de Gallup arata ca cel putin 24% dintre adulti sunt obezi.Ca raspuns la aceasta problema majora a bolilor cronice,Medicare pune in aplicare,in 2012,un nou program de terapie comportamentala pentru obezitate(IBTO),insa,ca si in multe alte servicii,IBTO nu cere co-plata sau alte cheltuieli.Acest serviciu costa aproximativ 600 de dolari,iar beneficiarii eligibili ai Medicare nu sunt supusi la nici un cost.

In programul pentru pierdere in greutate LEAN,(Lifestyle Education And Nutrition),nu sunt incluse injectii,pastile sau interventii chirurgicale,este un program de supraveghere medicala pentru modificarea stilului de viata in care sunt incluse consultatii private cu medici de ingrijire primara,educatori de sanatate,dieteticieni,psihologi,instructori de fitness si yoga.Scopul acestui program este o pierdere in greutate lenta,constanta si durabila,insa cel mai important obiectiv este o viata sanatoasa.
Persoanele care iau parte la program pierd in greutate intr-un mod durabil,cum ar fi,schimbarea produselor alimentare,activitatea fizica si modul in care se odihnesc.

Steven Charlap,conducatorul MDPrevent,este un medic de pionierat,a facut studii la Md de la NYU Medical School,MBA de la Harvard,a pus bazele HealthDrive in anul 1989 si a reusit sa ajunga cel mai mare medic din SUA.In aproape 20 de ani,HealthDrive,a ajutat peste cinci milioane de persoane.
Dr. Charlap a fost placut surprins in anul 2010 cand a aflat ca,in 2011,Medicare este gata sa investeasca in prevenirea obezitatii.

MDPrevent este un concept pentru asistenta primara,educatie si medicina preventiva.Ajuta oamenii sa previna unele probleme inainte ca ele sa apara,are costuri reduse pentru asistenta medicala,astfel incat,oamenii raman sanatosi,se bucura de o viata sanatoasa. Ei mai au parte de vizite anuale gratuite la Wellness.Aceasta vizita include o evaluare a riscurilor de sanatate,masuratori biometriceutilizarea de suplimente si vitamine precum si un plan de prevenire a problemelor de greutate pe 10 ani.

In afara consultarilor private,persoanele care iau parte la programul de pierdere in greutate,iau parte la cursuri interactive grup,au parte de o pierdere in greutate fara pastili de slabit,fara operatii chirurgicale.

Cele mai importante clase asupra sanatatii sunt dietele de nutritie,fitness si exercitiile fizice,managementul strsului,relatia de consolidare a retelei sociale precum si alte elemente-cheie pentru a avea o viata sanatoasa si plina de vitalitate.

Unul dintre principalele scopuri ale acestui program de pierdere in greutate este de a imbunatati viata si de a preveni efectele imbatranirii prin amanarea sau ameliorarea bolilor cronice,cum ar fi bolile de inima,diabet,accidente vasculare cerebrele,dementa sau unele forme de cancer.
Pentru mai multe informatii,vizitati http://www.MDPrevent.net

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?