Thursday, March 8, 2012

 

Sapte alimente minune pentru cei care tin dieta pentru pierdere in greutate si pentru diabetici

 

Expertul pentru pierderea in greutate,Lee McCaskill,dezvaluie sapte alimente minune pentru cei care au diabet si pentru cei care tin dieta pentru pierderea kilogramelor in plus si demonstreaza cum aceste alimente regleaza zaharul din sange si reduce colesterolul.

1. Semintele de dovleac sunt foarte sanatoase si delicioase,contin mult fier si grasimi nesaturate si sunt bune pentru o buna fuctionare a inimii.Cheia succesului este controlul portiilor,daca va opriti la maxim doua linguri,veti consuma mai putin de cinci grame de carbohidrati.Le puteti amesteca cu gulii coapte realizand o gustare foarte sanatoasa pentru dieta.

2.Un super aliment pentru persoanele care au diabet de tip 2 sunt Edamame.Acestea sunt boabe de soia verde,se gasesc in supermarket-uri,congelate.Se fierb 3-5 minute si se servesc ca atare.Ofera foarte multe beneficii sanatoase pentru diabetici,sunt o mare sursa de proteine,Omega-3,acizi grasi,minerale,inclusiv magneziu,calciu si potasiu.

3. Brocoli-creste activitatea enzimelor care lupta impotriva cancerului,de aceia, consumati legume crucifere,cum ar fi conopida si brocoli.Ca sa fie mai gustos atunci cand consumati brocoli,puneti putina branza sau piept de pui fiert si tocat.Este recomandat sa se consume trei portii pe saptamana.

4. Afinele sunt unele dintre cele mai puternice dintre fructe,sunt bogate in antioxidanti,propietatile lor sunt benefice pentu boli,precum cancerul,si sunt foarte eficiente in bolile de inima.Deasemenea,sunt indicate pentru imbunatatirea memoriei.Pregatitile sub forma de piure cel putin de cateva ori pe saptamana.Exemplu de retete:O jumatate de cana lapte degresat sau lapte din soia,o portie de gelatina din ce aroma doriti,trei sferturi de cana cu fruvte congelate.

5.Sfecla rosie-este foarte bogata in acid lipoic,contine multi antioxidanti,ajuta la prevenirea imbatranirii.Conform unor studii,acidul lipoic ajuta la vindecarea leziunilor nervoase care dau dureri si amorteli de picioare si maini la persoanele care au diabet zaharat,insa ajuta si la scaderea colesterolului din sange.

6. Otetul este un aliment benefic pentru sanatatea noastra.Studiile arata ca doua lingurite de otet inainte de masa poate reduce glucoza si insulina din sange.Ideal este sa incepeti masa cu o salata pe baza de otet,insa sunt si alte modalitati de a folosi otetul in prepararea multor retete,cum ar fi,la marinatul carnii de pui.Exista un supliment numit Trim N Shape pe baza de otet care ajuta la reducerea celulitei,contine alge marine,lecitina si bromelaina.persoanele care folosesc acest supliment pierd in greutate cu 50% mai mult fata de cei care nu-l folosesc.

7. Scortisoara a dovedit faptul ca ajuta la imbunatatirea nivelului de zahar din sange la persoanele ce sufera de diabet tip 2.Se poate consuma in multe moduri,cum ar fi:cu mere,cu cereale,in bauturi calde,precum si la condimentarea carnii.Pentru a reduce trigliceridele cu 23-30% si colesterolul cu 10-24%,luati o capsula concentrata de doua ori pe zi.

Proprietarul clinicilor pentru pierderea in greutate din Saint Lucie,si Indian River Counties este Lee McCaskill,insa este si microbiolog si herbologist care produce multe din produse in companiile unice inclusiv Tropical Spa Body Wraps.Daca doriti mai multe informatii,vizitati www.beforeandafterdiet.net.




Labels:


 

Shane Dieta & Fitness Resorts lanseaza o noua serie de gatit sanatos pentru pierderea in greutate




Shane Dieta & Resorts este un progream de fitnes si de pierdere in greutate pentru adulti.La cererea multor participanti la programul de pierdere in greutate,Shane Dieta & Resorts a lansat o serie noua lunara de gatit sanatos precum si o serie de video-clipuri.Una dinre componentele cheie a programului de pierdere in greutate este regimul alimentar sanatos si de acum inainte,datorita Shane Dieta & Fitness Resorts,aveti posibilitatea sa pregatiti acasa mese delicioase si hranitoare precum si mici gustari.

Clipurile video din seria gatitului sunt conduse de Julie Harrington,pasiunea ei fiind gatitul si gasitul modalitatilor de a pregati mese hranitoare,deasemenea,este specialista in retete alimentare usoare si de nutritie.Prin utilizarea acestor retete din programul Shane Dieta & Resorts este,Julie Harrington,invata oamenii cum sa-si prepare acasa aceste retete gustoase.

Doua video-clipuri,primele dealtfel,arata o rucola revigoranta si utila sanatatii,prepararea unei salate de spanac si o reteta din humus de casa foarte delicioasa.Chiar si pentru cei ce nu stiu sa gateasca,acesata reteta este foarte usor de preperat si toate ingredientele sunt ieftine.

Presedintele Ziporah Janowsk,co-fondatorul programului,spune: "Cea mai buna metoda de a atinge greutatea dorita intr-un mod sanatos,este gatitul acasa si evitarea restaurantelor ude sunt mancaruri bogate in calorii.Aceste video-clipuri demonstreaza ca preparatul hranei acasa nu este complicat si poate fi chiar o distractie.

Cu aceste clipuri,orcine se poate bucura de preparatul retetelor sanatoase,dar se pot bucura si persoanele care nu participa la programul Shane Dieta & Resorts de fitness.Pentru a vedea primul video-clip din aceasta serie dati clik aici: http://youtu.be/duTjCjQePbA.


Programul de pierdere in greutate Shane Dieta & Fitness Resorts,este recomandat persoanelor trecute de 18 ani si este situat in Catskills of New York at Honor's Haven Resort and Spa.O alta runda a programului de pierdere in greutate va avea loc in lunile urmatoare.Tabara de pierdere in greutate pentru copii,Camp Shane,(http://www.campshane.com),este situata in New York, Georgia şi California. Shane Cares ( http: / / www.shanecares.com )va deschide o tabara de pierdere in greutate  la New York,pentru copiii defavorizati.

Labels:


 

Amanunte despre o provocare cu privire la pierderea in greutate


CBS Atlatnta a recrutat doua femei intr-o provocare pentru pierderea in greutate.
Pe baza unui program de pierdere in greutate numit Newtopia, Melinda Mine, manager de 30 de ani,incearca o noua provocare.Ea spune ca este total diferit  de ceea ce a incercat vreodata.
Clientilor li se fac un test ADN(o proba de saliva) si in baza rezultatelor li se face un plan de nutritie personalizat,precum si sesiuni de suplimente on-line.
Rezultatele genetice ale persoanelor au raspuns,spune Newtopia CEO Jeff Ruby,ele spun exact ce a mostenit de la parintii lor si ce schimbari ar trebui sa faca in viata lor.
Melinda Mine declara "rezultatele au fost suprinzatoare la mine,deoarece s-au descoperit doua anomalii genetice;una afecteaza controlul apetitului alimentar iar a doua este un metabolism lennt".Ea a mai spus " Este o usurare deoarece sunt lucruri care se petrec in corpul meu".
Melinda Mine a inceput sa faca mai multa miscare si sa manance mai putin.Se simte usurata si motivata de parca ar fi alta persoana,a mai spus Melinda Mine.

A doua concurenta,Kimball Tracey, are 45 de ani,si este mama a patru copii.Ea este de moda veche,incercand sa piarda in greutate cu o dieta obisnuita si exercitii fizice.Kimball Tracey se bazeaza pe sprijinul familiei,pe propria ei vointa si recunoaste ca a fost o provocare.

Dealtfel,si Melinda Mine nu a fost lipsita de provocari.Ea spune ca mineralele si vitaminele consumate zilnic sunt cam multe,dar cu toate acestea se simte bine.Newtopia,in general,a facut minuni si in patru saptamani a slabit 13 kilograme.Mine declara ca se simte uimitor de bine,este mai activa si plina de energie.
Deasemenea,si Kimball a avut un oarecare succes.Ea a spus"Nu voi renunta,vreau sa merg mai departe,cu putin noroc o sa am succes".
Este dificil de remarcat ce metoda de pierdere in greutate este mai buna,deoarece exercitiile fizice si dieta sunt,cu siguranta,mult mai eficiente din punct de vefere financiar.

Persoanele care recurg la  Newtopia platesc aproape 400 de dolari pentru a incepe acest program.Aceasta suma include testul ADN,accesul la portalul on-line si un pedometru.Deasemenea,primii clienti beneficiaza de suplimente pentru o luna si sase sesiuni de coaching on-line.Pe langa toate aceste,mai platesc 150 de dolari pe luna pentru vitamine si patru sesiuni de coaching on-line.
In ambele cazuri este necesar a lua in calcul exercitiile fizice si costul alimentelor sanatoase.

Labels:


 

9 Steps to a Risk-Free Weight Loss Surgery


Weight loss surgery may appear to be a simple answer to the obesity problems people have, but it is not something that can, or should, be entered into lightly. Not everyone will qualify for weight loss surgery. In this report you will discover the 9 simple steps you MUST go through for a successful weight loss surgery!

Labels:


 

3 Steps to Weight Loss: 150 Satisfying Recipes

Weight loss strategies for diet-conscious baby boomers from the director of the Johns Hopkins Weight Management Center. Personalized system helps anyone determine a healthy ...

Labels:


 

American Heart Association No-Fad Diet, 2nd Edition: A Personal Plan f

Lasting weight loss doesn't come from following extreme diets or quick-fix fads. Being able to lose weight and keep it off comes from choosing the lifestyle habits that make sense for you in the long term. If, like millions of other Americans, you are struggling to lose weight, this second edition of the American Heart Association No-Fad Diet will show you how to find just the right combination of attitude, eating, and exercise to achieve your goals in an effective and healthy way.Updated with the latest information on nutrition science and weight management, No-Fad Diet leads you through an assessment of your current eating and exercise habits and then helps you create a personalized program to fit your weight-loss needs and your lifestyle, instead of you having to follow a one-size-fits-all approach to dieting. This new edition also offers nearly 200 delicious, low-calorie recipes, including 50 brand-new dishes. You can lose weight while enjoying:- Lemon-Ginger Trail Mix- Creamy Broccoli Soup with Sour Cream and Cheddar- Taco Salad with Avocado Dressing- Tuna Lettuce Wraps with Asian Sauce- Cheesy Chicken and Quinoa Stir-Fry- Grilled Sirloin Kebabs with Creamy Herb Dipping Sauce- Moussaka-Style Eggplant Casserole- Slow-Cooker Black Bean Chili- Mango-Berry Sweet Cream TartsA practical, hands-on guidebook, No-Fad Diet includes two weeks of sample menus for three different calorie levels, guidelines for meal planning, useful tips on food shopping and dining out, and an improved and expanded toolkit section to help you both create your personalized plan and ensure that you'll stay on track to reach your goals. If you're fed up with fads and want a realistic approach for a lifetime of effective weight control and good health, No-Fad Diet is the book for you.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?