Sunday, April 1, 2012

 

Imbunatatirea diabetululi zaharat prin pierderea in greutate


Conform unui studiu,exercitiile de fitness si pierderea in greutate pot duce la disparitia unor probleme a persoanelor supraponderale si cu diabet zaharat tip 2.Schimbarea stilului de viata a ajutat persoane care aveau diferite probleme de sanatate.

W.Jack Rejeski de la Wake Forest University din Winston-Salem,Carolina de Nord,a declarat ca,tendintele arata importanta de a incuraja oamenii au crescut,a avut loc o pierdere in greutate mai repede decat se astepta.Intr-un nou studiu publicat in New England Journal of Medicine,cercetatorii au realizat faptul ca pierderea in greutate reduce riscul problemelor de deplasare cu mai mult de 7% si cu unu-doua procente creste rezolvarea problemelor prin exercitii de fitess.Dr.Vivian Fonseca a spus:"Daca oamenii isi schimba stilul de viata,vor obtine mai multa mobilitate si in timp,acest lucru va avea rezultate foarte bune asupra vietii lor".

Reprezentantii asociatiei care a fost implicata in aceasta cercetare au declarat:"Deocamdata,nu trebuie sa fie un mare studiu in acest sens,acest lucru nu face o diferenta".Insa,Rejeski a declarat pentru Reuters Health ca rezultatele gasite sunt o cale de discutii intre medici si pacientii cu diabet zaharat.

ADA a facut un studiu care arata ca 26 de milioane de americani au diabet zaharat,majoritatea de tip 2,si mai mult de 79 de milioane sunt dispusi riscului pentru diabet.Din pacate,aceste cifre sunt pe cale sa creasca dramatic odata cu imbatranitea populatiei americane.

Rejeski si colaboratorii sai au testat un program in care voluntarii au fost incurajati prin anumite planuri de dieta.
Deasemenea,au fost incurajati sa adopte strategii inteligente de a manca,tehnici de a inlocui mesele pentru o pierdere in greutate mai mare de 7% din greutatea corporala.Voluntarii au fost rugati sa participe la sedintele de grup,sedinte care se refera la o alimentatie corecta,activitati fizice si de sprijin.La acest studiu au participat cinci mii de voluntari cu varsta cuprinsa intre 45-74 de ani,toti supraponderali sau obezi.

S-a constatat ca dupa un an,voluntarii participanti la acest studiu au pierdut in medie 6% din greutatea lor corporala.O parte dintre voluntari,15%,la inceputul studiului au avut probleme de mobilitate,insa,dupa un an,aceasta rata a crescut pana la 19%.

Un procent de 13% dintre voluntari au avut grave probleme de mobilitate,dar dupa un an rata a scazut la 12%,insa problemele au inceput sa creasca din nou.
"Este dificil sa-i tii pe linia de plutire"declara Rejeski.

Labels:


 

Trucuri pentru pierderea in greutate si sfaturi pentru a va schimba obiceiurile alimentare


Motivele importante pentru care ar trebui schimbate obiceiurile alimentare sunt obezitatea,diabetul zaharat si multe alte probleme care ar putea cauza sanatatea.Aceste boli sunt cauzate de excesul de alimente si calitatea lor.
De multe ori,va puneti intrebarea,cum sa va schimbati obiceiurile alimentare pentru a pierde in greutate?Puntea de legatura intre obiceiul alimentar si sanatate au fost corect stabilite de studii in domeniu si cercetarile au fost efectuate de-a lungul anilor pentru a pune accent ca oamenii sa constientizeze acest lucru important.

Problemele de sanatate si dieta au dovedit faptul ca necesarul zilnic de alimente are o importanta mare in viata unei persoane pentru a avea o stare generala buna.Alimentele consumate sunt importante ca si cantitatea lor,poate si mai mult.


O dieta bazata pe o alimentatie simpla va fi de bun-augur in situatia in care substantele nutritive sunt existente in aceasta dieta in mod regulat.Aceasta dieta,ca orce dieta sanatoasa,este echilibrata cu substante nutritive pentru a da organismului ceea ce are nevoie si de a regenera tesuturile.Din nefericire,multe persoane aleg alimente nu chiar sanatoase pentru o placere senzuala.

Daca va regasiti in aceasta descriere,trebuie sa va schimbati modul de viata,sa renuntati la alimentele care va fac rau organismului si sa incepeti o noua viata cu o alimentatie corecta si sanatoasa.

Nu este ceva iesit din comun ca persoanele sa faca alegeri gresite la alimente.De obicei,acest lucru se invata din copilarie.Mesele regulate din familie si o alimentatie corecta,joaca un rol important la cresterea si bunastarea copilului.De exemplu,un copil care a fost hranit normal,fara grasimi si zaharuri,va ajunge un adult fara sa aiba probleme cu sanatatea si prebleme de grutate.Asadar,trebuie stabilita o relatie intre alegeri potential negative dietetice si o idee perceputa de o dieta sanatoasa.

Exista un tip de amagire a mintii care poate sa afecteze pe orcine,chiar si pe cei care cred ca au facut unele schimbari pentru a alege alimentele potrivite.Unele schimbari au fast facute de producatorii de alimente,au raspuns la cererea publicului de a gasi pe piata alimente sanatoase,insa anumite alimente nu au o valoare nutritiva reala.O modalitate de a preveni acesta abordare de a manca, este revizuirea nutritiei.Trebuie invatat care alimente ofera nutrientii necesari si cum sa le combine intr-un regim de dieta echilibrata.
Asadar,cel mai important mod de a va schimba stilul de viata,este alegerea produselor alimentare.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?