Thursday, August 1, 2013

 

Acai Berry Select - Weight Loss Supplement Company Offers 50% Discount Now Available at HealthCareSupplementz.com

People always search for natural supplements for weight loss that offer natural fat burn with no side effects. Therefore, Acai berry select is developed with pure natural extracts to help people lose their extra fat without side effects. Consumers can buy this product from its official website and now three bonuses are also offered.
Click Here to Visit Acai Berry Select Official Website
Health professionals have taken Acai berries one

Full news story:sfgate.com

Labels:


 

Dieta: Sfaturi pentru a slabi rapid

In perioada sarbatorilor, ne-am bucurat de o masa imbelsugata, asa ca acum a venit timpul sa trecem la dieta
Iata cateva sfaturi pentru a slabi rapid:

Nutritionistii recomanda sa mancam des, dar foarte putin, pentru ca astfel organismul nu va strange depuneri.

Micul dejun are un rol foarte important, de aceea nu trebuie exclus. Aceasta este masa cea mai importanta, care ne ofera energie pentru intreaga zi.

La prima masa a zilei, dar si la celelalte este de preferat sa consumam alimente care ajuta organismul sa arda grasimile, precum: grepfrut, ceai verde, oua, ciuperci, salata verde, mere, peste, supa, iaurt dietetic, broccoli, lapte cu cereale.

Sa renuntam la bombele calorice

Este bine sa evitam bauturile cu adaos de zahar, prajelile, dulciurile, painea, arahidele, preparatele de patiserie, foietaj si cornuri.

Ne putem satisface nevoia de dulciuri prin fructe proaspete sau confiate: stafide, caise, prune, etc, dar nu imediat dupa masa.

Fructele se consuma la mese diferite, pentru a avea un timp de digestie si a nu fermenta.

Grasimile monosaturate (migdale, ulei de masline, avocado) nu ingrasa, asa ca le putem folosi din belsug, mai ales ca sunt bogate in vitamine.

Hidratarea nu trebuie neglijata

Pentru a ajuta limfa sa curete organismul de toxine,

Citeste mai mult pe:avantaje.ro

Labels:


 

Dieta cu ardei gras. Slăbeşte 5 kg în 4 săptămâni!

 Sursa Foto: Shutterstock
Dacă te-ai săturat de diete care mai de care mai restrictive şi nu mai vrei să mănânci cu noduri sau să suferi de foame pentru a scăpa de kilogramele nedorite, încearcă să urmezi cura cu ardei gras sau gogoşari. E variată şi conţine preparate foarte gustoase.

LUNI
Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci.
Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă.
Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

MARŢI
Mic dejun: Salată de gogoşari, iaurt degresat, măsline.
Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă.
Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

MIERCURI
Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan).
Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă.
Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

Citeste mai mult pe:unica.ro

Labels:


 

Cat te ajuta pastilele de slabit? (partea a II-a)

In aceasta a doua parte (citeste prima parte aici) povestim despre fiecare tip de pastile de slabit in parte, cum functioneaza si care sunt riscurile la care te supui daca te decizi sa le iei, iar in final cateva substante care merita incluse in dieta noastra atat prin alimentele consumate, cat si cu ajutorul suplimentelor, deoarece ne vor ajuta cu adevarat sa acceleram procesul de slabire intr-un mod sanatos.

de Valentin Vasile, antrenor personal si specialist in nutritie, specialist 121.ro in fitness si nutritie

Pastilele de slabit se impart in mai multe categorii: medicamente prescrise de medic in cazurile grave de obezitate, pastile care blocheaza apetitul, pastile care blocheaza la nivel intestinal absorbtia grasimilor si carbohidratilor, pastile care accelereaza metabolismul si arderea grasimilor prin ridicarea temperaturii corpului, pastile care ajuta la mobilizarea, transportul si arderea grasimilor, vitamine si minerale care inlesnesc functionarea corecta a organismului uman si potenteaza toate procesele care intervin in arderea depozitelor de grasimi. Pastilele de slabit pot contine fie substante de sinteza, fie extrase din plante, pot avea efecte devastatoare  si aproape imposibil de corectat sau ajuta la crearea in corpul tau a tuturor conditiilor optime pentru arderea naturala a depozitelor de grasime.

In orice caz, pastilele de slabit nu au de ce sa fie o prioritate pentru tine. Inainte de a lua in  calcul astfel de solutii mai ai o lista lunga de lucruri mult mai importante care trebuie bifate precum adoptarea sportului ca stil de viata, reeducarea apetitului catre alimentele sanatoase si hranitoare si eliminarea din meniul zilnic a fast food-urilor, dulciurilor si sucurilor in exces, alimente cu continut mare de faina alba, zahar, sare si grasimi, adica valentinvasile caloriilor goale – acele calorii pe care organismul tau, neavand cum sa le foloseasca in mod constructiv, le va depune sub forma de grasime.

Abia in momentul in care ti-ai reeducat gustul, ti-ai schimbat obiceiurile alimentare si ai un program saptamanal de sport bine pus la punct iti poti indrepta atentia catre pastilele de slabit, pentru ca nici o pilula nu va face pentru tine toate aceste lucruri, iar in aceste conditii chiar daca vei scapa de kilograme pentru un moment, ai mari sanse sa le pui la loc. Si inainte de a-ti comanda pastilele la care tocmai ai vazut reclama la TV, puneti o intrebare -  nu suna prea bine ca sa fie adevarat? Daca pastilele de slabit ar functiona asa cum le promoveaza cu iresponsabilitate unii oameni de marketing cu totii am arata ca desprinsi din reviste in timp ce am sta pe canapea si am manca gogosi.

Medicamente de slabit prescrise de medic

Citeste mai departe: 121.ro

Labels:


 

Cat te ajuta pastilele de slabit (partea I)

Inca de cand am lansat blogul am primit numeroase recomandari de a scrie despre pastilele de slabit, insa am tot amanat momentul de a face asta din cauza faptului ca acest subiect este unul cat se poate de delicat. Am vazut multe persoane coplesite psihic si fizic de kilogramele in plus si care isi doream DOAR sa slabeasca cat de repede se poate, chiar daca acest lucru implica si compromisuri legate de starea lor de sanatate. Daca la acest tablou adaugi o adictie de mancare si dulciuri, un program incarcat la serviciu  care nu iti lasa prea mult timp de sport, calea catre pastilele pentru slabit e destul de scurta. Ezitarea mea de a scrie acest articol vine si din faptul ca atitudinea mea fata de orice substante care sa accelereze procesul de slabire e destul de radicala, iar de cele mai multe ori o parere exprimata impotriva acestui lucru monteaza si mai tare persoana sa ia substante periculoase. Singurul meu sfat este sa va documentati cat se poate de mult inainte de a lua o astfel de decizie, iar acest articol vine in sprijinul vostru cu informatii despre mai toate substantele de slabit, efectele, dezavantajele si riscurile lor.

de Valentin Vasile, antrenor personal si specialist in nutritie, specialist 121.ro in fitness si nutritie

Probabil va intrebati daca functioneaza. Raspunsul este ca cel putin o parte din aceste substante dau rezultate, de cele mai multe ori vizibile. Dar cu ce pret? Dupa aproape 13 ani de activitate in domeniu si sute de persoane consiliate in procesul de slabire va pot spune ca nu exista nicio pastila care sa faca minuni, nicio substanta nu poate si nu va putea vreodata sa inlocuiasca o alimentatie echilibrata si sportul practicat cu perseverenta si consecventa. Toate reclamele pe care le vedeti la pastilele, bauturile si prafurile de slabit care va promit ca puteti sta intreaga zi pe canapea, sa mancati dulciuri, sa luati medicamentul si veti slabi MINT!

La baza unei atitudini sanatoase cu privire la procesul de slabire este sa va puneti un semn de intrebare de fiecare data cand o reclama, dieta, persoana va promite sa va slabeasca mult si repede. Organismul nostru nu functioneaza in acest mod. Iar daca va grabiti sa ma contraziceti spunandu-mi ca voi ati avut rezultate pe cantar cu o substanta sau alta ar trebui ca mai intai sa va intrebati daca acele kilograme erau intr-adevar kilograme de grasime si nu de apa sau de continut intestinal. Cele mai multe produse dreneaza apa din celule pentru a da un rezultat vizibil rapid. Corpul uman nu are capacitatea de a arde mai mult de 2-4 kilograme de grasime pe luna.

Ce sunt pastilele de slabit?

Citeste mai mult pe:121.ro

Labels:


 

Cum să trăieşti peste 100 de ani


Mulţi tineri îi privesc cu admiraţie, întrebându-se ce stil de viaţă au dus astfel încât au atins centenarul. Genele contează într-o proporţie de 30% restul de 70% vin din stilul de viaţă. Chiar dacă nu există foarte multe studii ştiinţifice care să susţină că stilul de viaţă este determinant atunci când vorbim de centenar nu sunt cici devezi care să-l excludă. Cele mai multe persoane care au atins această vârstă venerabilă vorbesc despre evitarea cărnii roşii, diete sănătoase, evitarea ţigărilor, consum moderat de alcool, fără alimente procesate şi multă mişcare.


Diferite texte din antichitate evidenţiază legătura dintre o viaţă lungă şi un stil de viaţă sănătos. Interesant este faptul că dieta sănătoasă, vegetarianismul, mişcarea, mediţaia, disciplina, toate acestea împreună au un impact mai mic decât modul în care priveşti viaţa şi cum îţi tratezi semenii. Patanjali (150 I.Ch), un mare maestru yoga, în faimoasele sale aforisme, enumeră 10 condiţii esenţiale care pot ajuta pe oricine sa trăiască o viaţă lungă şi liniştită. Dincolo de orice postură yoga şi orice meditaţie, este bine ca viaţa să fie trăită în concordanţă cu cele 10 principii, nu neapărat, porunci. Iată cum ar trebui priveşti viaţa şi cum îţi tratezi semenii pentru a avea o viaţă lungă şi liniştită:

Citeste mai mult pe:sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Dieta cu castraveţi. În două zile vei da jos două kilograme

Castravetele este o legumă uşoară şi foarte gustoasă, care se potriveşte perfect în curele de slăbire, deoarece conţine foarte multă apă şi numai 13 calorii la 100 de grame.


În plus, castravetele este depurativ şi un excelent diuretic şi este foarte bogat în fibre, fiind util în eliminarea surplusului de grăsimi. Conţine cantităţi importante de minerale, mai ales oligoelemente, necesare oricărui organism. Dintre acestea, cel mai mare conţinut este de fosfor, 23 mg/100 grame şi calciu, 19 mg/100 grame. Castraveţii mai conţin şi fier, magneziu şi potasiu, dar şi vitaminele A, B, C, E şi PP.

Citeste si Secretele Dietei Dukan

Două kilograme în două zile

Pe perioada acestei diete nu vei avea senzaţia de foame, deoarece în afară de castraveţi vei avea voie să mănânci şi altceva. Vei slăbi rapid şi sigur două kilograme, iar dacă doreşti să slăbeşti mai mult vei putea repeta dieta. În funcţie de gusturile tale culinare, poţi alege una dintre cele două variante ale dietei cu castraveţi.


Ziua 1

Micul dejun: o felie de pâine cu seminţe unsă cu o linguriţă de unt degresat şi o salată din 200 de grame de castravete cu verdeaţă
Gustare: un pahar de kefir degresat (125 ml), amestecat cu un castravete şi câteva picături de suc proaspăt de lămâie
Prânz: doi castraveţi umpluţi: se scobesc castraveţii şi se prepară umplutura formată din cremă de brânză şi smântână, amestecată cu ceapă tocată şi mărar. Se lasă pasta de brânză câteva minute la frigider şi apoi de umplu castraveţii.
Gustare: salată cu castraveţi proaspeţi cu verdeaţă în cantităţi nelimitate
Cină: cartofi gratinaţi: ai nevoie de 200 de grame de cartofi şi 200 de grame de legume, după preferinţă. Aceste ingrediente se fierb, apoi se amestecă cu puţină şuncă slabă de pui (două felii subţiri), puţin lapte şi condimente, în funcţie de gust. Pe deasupra se rade puţină brânză şi se coace la cuptor.

Citeste si 10 trucuri legate de dietă care chiar funcţionează

Ziua 2

Micul dejun: 100 de grame de fructe, la alegere, cu 30 de grame de muesli şi un pahar cu 150 de grame de iaurt degresat
Gustare: un măr
Prânz: file de vită cu castravete: 80 de grame de file de vită .....

Citeste mai departe:incomemagazine.ro

Labels:


 

Featured on Dr.OZ Natural Fat Burners GarciniaCambogia, Green Coffee and Raspberry Ketone Dominate the Weight Loss Scene


New York, NY — Weight loss drugs are a thing of the past now. An ever increasing number of people are now opting for safer and more effective natural fat burners that can help them lose weight without nasty side effects.

Natural fat burners have considerably changed over time and some of the best ones are now backed with clinical studies and trials.

Dr. OZ seems to have hailed a couple of natural fat burners and some of them include garciniacambogia, green coffee and raspberry ketones. These are known to be a big hit with the weight watchers since they can help lose weight quick and fast and that too without nasty side effects.

Garciniacambogia is known to be a powerful fat buster .............


 Full news story: onvideogames.net

Labels:


 

Despre ceaiul de slabit naturavit

Ceaiul pentru slabit Naturavit este un ceai pentru persoanele care vor sa uite de marimile mari ale hainelor si sa scape de kilogramele in plus.

Ingrediente Naturavit

Ceaiul Naturavit are la baza leustean, ceai negru, sena, menta hibiscus si varga de aur. Toate aceste ingrediente formeaza un ceai extraordinar pentru curele de slabire sanatoase si eficiente.

Ce efecte are ceaiul Naturavit?

Efectele acestui ceai sunt diverse. In primul rand ingredientele ceaiului participa la arderea eficienta si rapida a grasimilor, este un foarte bun diuretic eliminand apa din tesuturi, este un foarte bun detoxifiant.

ceai-de-slabit-naturavit

Prin procesul de detoxifiere al organismului pe langa faptul ca se curata organismul de toxine acesta scapa si de surplusul de kilograme si grasimi acumulate de-a lungul timpului. Cura cu ceai pentru slabit NaturaVit dureaza aproximativ 3 luni. Este important sa respectati si un regim alimentar echilibrat pentru a va bucura de rezultate cat mai bune.

Mod de preparare si administrare

Ceaiul va fi preparat dintr-o lingura de ceai pentru 200 de ml de apa......

Citeste mai mult pe:alecia.ro

Labels:


 

Cura de slabire Medifast: 6 mese pe zi pentru mai putine kilograme

Cura Medifast este o dieta foarte populara si acum in vest, la 25 de ani de la aparitia ei. Initial, aceasta nu se putea tine decat sub supravegherea unui medic, de aici si denumirea ei (medifast vine de la „a posti sub supraveghere medicala”), dar acum cura este accesibila tuturor.
Din pacate, in Romania nu au aparut produse tipice Medifast, insa vom vedea cum putem sa le inlocuim, pentru a tine o dieta asemanatoare si cu efecte identice, respectiv pierderea a 2 pana la 3 kilograme in fiecare saptamana.

Dieta Medifast: principii
Cura de slabire MedifastRegimul de slabire Medifast este cunoscuta si sub denumirea de planul alimentar Medifast 5+1, pentru ca presupune consumul a sase mese in fiecare zi, dintre care 5 mese constau in suplimente si inlocuitori de mese sau produse Medifast.
Din pacate, produsele Medifast se gasesc doar in supermarketuri din strainatate, unde dieta este extrem de populara – respectiv covrigei, supe sau budinci, biscuiti, shake-uri sau batoane de slabit....


Citeste mai departe:infit.ro

Labels:


 

O dieta sanatoasa: 6 alimente pe care le evitam, desi ajuta la slabit

Unele alimente sunt atat de sanatoase incat se afla pe lista oricarui expert in nutritie. Cu toate acestea, expertii nutritionisti spun ca exista anumite alimente care lipsesc de pe “lista” si sunt la fel de benefice pentru dieta si sanatatea ta.


1. Fasolea si lintea
Fasolea si lintea sunt bogate in proteine, fibre, carbohidrati, fier, magneziu, potasiu si zinc. Bonnie Taub-Dix, autoarea unei carti despre nutritie, explica faptul ca este foarte important sa reducem nivelul de sodiu din conservele de fasole. Acesta poate fi redus cu pana la 40% daca fasolea este clatita in apa.
Includeti fasolea si lintea in supe, tocanite si salate.
2. Pepenele verde
Pepenele verde este fructul preferat de toata lumea pe timpul verii, dar pentru ca este atat de dulce (in mod natural), multi il evita crezand ca are un continut ridicat de zahar.
 
Citeste mai mult pe:medlive.hotnews.ro
  

Labels:


 

Dieta cu piersici: Slăbeşte 5 kilograme în 5 zile cu fructe delicioase

Piersicile sunt pufoase, zemoase şi sănătoase. Nu numai că au multe vitamine şi ne hidratează vara, dar piersicile sunt de mare ajutor în cura de slăbire. Iată cum poţi să scapi de kilograme rapid şi...delicios cu dieta cu piersici. Învaţă să scapi de 5 kilograme în 5 zile.

Piersicile conţin multe vitamine
Pe lângă un aport de lichide care nu este de neglijat pe caniculă, piersicile conţin nutrienţi importanţi pentru un organism sănătos, cum ar fi vitamina A şi vitamina C, potasiu, fier, şi până la 2 grame de fibre vegetale pe bucată.

Piersicile au un uşor efect laxativ şi diuretic şi conţinutul de betacaroten te ajută să menţii o piele strălucitoare şi un păr mătăsos.


Sursa:unica.ro

Labels:


 

FRUCTELE de vară şi EFECTELE unice asupra stării de sănătate

Oamenii de ştiinţă au spus-o şi au repetat-o de multe ori: este indispensabil să te hidratezi corespunzător, mai ales în timpul zilelor caniculare de vară.

Apa rămâne cea mai bună soluţie, fiind totodată cea mai evidentă. Însă hrana solidă reprezintă şi ea o sursă importantă de lichide, mai ales în cazul fructelor întregi, care sunt compuse din cel puţin 85% apă. Acest procent poate să depăşească 90% în cazul perelor, al pepenilor galbeni şi al pepenilor verzi.

"Vedetele" verii, fructele prezintă numeroase avantaje nutriţionale. Ele sunt bogate în nutrimente esenţiale pentru buna funcţionare a organismului: vitamine, antioxidanţi, minerale şi oligoelemente.
 
 
  Citeste mai mult pe: mediafax.ro

Labels:


 

Capsulele Metabolyn pentru slabit

Ce este Metabolyn ? La ce se foloseste? Acesta este un medicament de slabit nou care e facut in Franta, din ingrediente suta la suta naturale, recomandat de medici. Prospectul capsulelor scrie ca: - este recomandat pentru cei care vor sa slabeasca, bun atat pentru femei cat si pentru barbati. - opreste pofta de mancare, stimuleaza metabolismul, arde celulele grase - energizeaza organismul

Din ce e facut ? Metabolyn contine urmatoarele 8 ingrediente: fenicul, coriandru, papadie, alga fucus, ceai verde, ananas, frunze de coacaze, chimen.


Citeste mai mult pe: voislabi.blogspot.de

Labels:


 

Secret de slabit: arde calorii in timp ce dormi

Cum sa mananci pentru ca somnul sa fie prietenul siluetei


Stiai ca in timpul noptii corpul tau arde calorii, chiar daca nu faci niciun fel de miscare? Numai simplul fapt ca respiri inseamna un consum de energie, ceea ce implica si pierderea unor calorii. Ca sa arzi insa eficient calorii noaptea, este esential sa tii cont si de alegerile alimentare pe care le faci ziua!

Numarul de calorii pe care il arzi noaptea este destul de mic, iar procentul exact depinde de mai multi factori: greutatea pe care o ai, nivelul de activitate fizica pe care il faci zilnic, tipul de metabolism (mai rapid sau mai lent), timpul pe care il dormi si chiar si temperatura din dormitor.

Femeile active si cele care dorm mai mult au sanse mai mari sa arda mai multe calorii pe timpul noptii

In functie de numarul de kilograme si de numarul de ore dormite pe noapte, se face un calcul. Potrivit site-ului de sanatate livestrong.com, ....


Citeste mai departe: andreearaicu.ro

Labels:


 

O NOUĂ CURĂ DE SLĂBIRE are deja numeroşi adepţi. Rezultatele sunt spectaculoase

O nouă cură de slăbire, denumită simplu "dieta 5:2", a cucerit din ce în ce mai mulţi adepţi în Marea Britanie şi SUA pentru că îi lasă pe oameni să mănânce orice vor, însă doar cinci zile din şapte.

Dieta a fost concepută de jurnalistul medical Michael Mosley şi de jurnalistul Mimi Spencer şi îi lasă pe cei care o urmează să mănânce orice vor şi cât vor timp de cinci zile, dar să nu depăşească mai mult de 600 calorii pe zi în următoarele două, potrivit Agerpres.

Cartea lor, care se numeşte "The Fast Diet", se află pe primul loc în topul celor mai vândute cărţi din Marea Britanie şi SUA în 2013, fiind reeditată de peste 10 ori.

Michael Mosley susţine că această dietă se bazează pe studiile unor cercetători britanici şi americani care au ajuns la concluzia că posturile intermitente îi ajută pe oameni să piardă mai multe grăsimi, sporesc sensibilitatea insulinei şi diminuează colesterolul, ceea ce duce şi la o scădere a riscului de îmbolnăviri cardiovasculare şi de diabet.

Mosley a încercat acest regim în luna august 2012, în cadrul unui program ştiinţific la televiziunea BBC,.....



Citeste mai mult pe RTV.NET

Labels:


 

Vedetele şi silueta

Vedetele nu încetează să ne fascineze cu pre-zenţa lor. Arată întotdeauna perfect, fie că apar în filme sau în show-uri de televiziune.

Puţini ştiu însă că e nevoie de mult efort pentru a avea o siluetă perfectă, dar "obrazul subţire cu cheltuială se ţine"... Fiind persoane publice, VIP-uri, cum li se spu­ne, nu-şi permit să fie delăsătoare când e vorba de as­pectul lor fizic. Presiunea exercitată asupra lor pentru a îndeplini fără greş condiţia de idoli ai publicului este teribilă. Succesul lor, ascensiunea profesională, depind în mare măsură de felul în care arată. Deci, nu e sur­prinzător faptul că starurile au secretele lor atunci când e vorba de a rămâne în formă şi a fi frumoase. Agenda lor de întreţinere cuprinde, de la antrenamente sofisti­cate, făcute acasă sau la sală, până la o alimentaţie pla­nificată la gram. Am aruncat o privire spre partea nevă­zută a vieţii lor pentru că, nu-i aşa, cine nu şi-ar dori să ştie secretele prin care vede­tele reuşesc să rămână cele mai admirate dintre femei?

Madonna
Dietă strictă şi role

La 54 de ani regina veşnic înscăunată a muzicii pop etalează un corp de invidiat şi a devenit un model de perfecţiune. Se menţine în formă cu o dietă care cu­prinde alimente bogate în proteine, cereale integrale, legume (şi alge marine), peşte, nuci, fructe, supă de legume, îndulcitori naturali (sirop de arţar, sirop de orez, malţ de orz). Îşi adaugă seminţe de in la fiecare masă, pentru că sunt bogate în Omega 3 şi ajută la slăbit. Nu se atinge de "junk food" (alimente cu valoare nutritivă mică, dar bo­gate în calorii, cu mul­te gră­simi, zahăr, sare) şi nu mănâncă nicio­dată la restaurant, pen­tru că "nu poţi nicio­dată să ştii ce conţine mânca­rea cu adevă­rat". Prac­tică Ashtanga Yoga, care o menţine în for­mă şi, mai ales când merge în turnee, obişnuieşte să ridice greutăţi, să meargă cu rolele şi să alerge.

Jennifer Lopez
Dans şi somn
 
 
Citeste mai mult pe:formula-as.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?