Wednesday, February 22, 2012

 

Pentru pierderea in geutate poate ajuta si hipnoza




Cred ca ati incercat vreodata sa pierdeti in greutate cu o dieta care sa nu contina carbohidrati,aport ridicat de proteine,grasimi etc.Unele persoane au considerat ca, chirurgia este este o metoda buna pentru pierderea in greutate.Insa un hipnoterapeut spune ca inainte sa va ganditi la acest lucru,ea are ceva care s-a dovedit a fi folositor.
Un hipoterapeut si bio-terapeut cunoscut la nivel national este Rena Greenberg. De douazeci de ani,ea ajuta oamenii sa piarda in greutate prin hipnoza.De anul trecut,ea a inceput sa practice  by-pass-ul gastric, chirurgie prin hipnoza."Ceea ce fac acum este pentru a ajuta oamenii sa piarda in greutate si pentru a scmba acest program prin hipnoza.Rena a ajutat multe persoane care a apelat la ea, nu numai ca au pierdut in greutate dar si-o mentin,ea spune ca aceste persoane isi schimba modul de gandire.Ea se lauda cu operatia de by-pass gastric fara cutit fara anestezie si fara medic. oamenii spun ca trec printr-un proces de hipnotica si ca de fapt stomacul le-a fost diminuat.

Este reala aceasta procedura? Dieteticianul Laura McLeroy spune ca mintea este foarte importanta in aceasta ecuatie pentru pierderea in greutate." Cred ca hipnoza poate fi o metoda de a va ajuta in planul de pierdere in greutate, dar este doar un aspest al acestei abordari penru gestionarea greutatii tale" spune dieteticianul Laura McLeroy.

Greenberg spune ca a avut zeci de clienti care au trecut printr-un bay-pass gastric., chirurgie prin hipnoza, si toate rezultatele au fost pozitive.
Daca va intereseaza acest proces si vreti sa invatati mai multe despre chirurgia prin hipnoza de by-pass gastric,sau daca vreti mai multe informatii despre pierderea in greutate de la Sarasota Memorial Hospital vizitati Gastric Bypass Hypnosis Surgery.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?