Thursday, November 7, 2013

 

DANSEZ PENTRU TINE Vedetele au slăbit câteva kilograme


DANSEZ PENTRU TINE se dovedeşte a fi, şi în acest sezon, cea mai eficientă cură de slăbire, vedetele reuşind să piardă până la cinci kilograme de când au început repetiţiile şi până în prezent.

DANSEZ PENTRU TINE.

Participarea la "Dansez pentru tine" i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. "Am, în sfârşit, pătrăţele!", a spus artista, care a slăbit mai bine de cinci kilograme de când a început repetiţiile şi până acum. Ce o încântă şi mai mult pe Sore este faptul că în tot acest timp s-a tonifiat, scrie Mediafax.ro.

La rândul ei, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru. "Am un tonus foarte bun",



Citeste mai mult pe: realitatea.net

Labels:


 

Reţete cu miraculoasele seminţe de cânepă

Cânepa este o plantă cu calităţi nutritive excepţionale care se foloseşte de sute de ani datorită beneficiilor sale pentru sănătate. Această plantă este o sursă completă şi echilibrată de acizi graşi, antioxidanţi, vitamine, minerale, fibre şi aminoacizi esenţiali.

Acizii graşi Omega 3 şi Omega 6 din compoziţia cânepii protejează inima şi previn bolile cardiovasclare, în timp ce mineralele din această plantă, printre care potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, fosfor, întăresc sistemul osos şi încetinesc îmbătrânirea. De altfel, cânepa conţine toţi cei 21 de aminoacizi existenţi, inclusiv cei opt aminoacizi esenţiali pe care organismul uman nu îi poate produce. Aminoacizii esenţiali, alături de antioxidanţi sprijină sistemul imunitar şi îmbunătăţesc starea de sănătate.

Specialiştii recomandă includerea produselor din cânepă în orice regim alimentar: copii, adulţi, seniori, femei gravide, sportivi.

Seminţele de cânepă se folosesc în musli, salate de legume şi fructe, paste, orez, supe creme, pesto, hummus. Gustul seminţelor de cânepă este asemănător al mugurilor de pin.

Pudra proteică de cânepă se foloseşte în reţete de shake-uri proteice împreună cu lapte (animal sau vegetal) şi banane. Opţional, pentru gust...


Citeste mai mult pe: romanialibera.ro

Labels:


 

Fata care transpiră sânge. Cazul care a uluit lumea medicală

O tanara din China transpira sange, de mai multe ori pe zi. Boala se numeste Hematidrosis si in istorie au fost consemnate numai 80 de cazuri. Din cauza ca este extrem de rara, medicii nu au reusit sa gaseasca pana acum un tratament pentru ea.

Citeste articolul integral pe: realitatea.net

Labels:


 

5 sfaturi pentru o epilare reușită

Bucură-te de picioare fine şi piele catifelată. Pentru epilare uşoară, cu minimum de durere, ţine minte şi pune în practică sfaturile de mai jos.

Ce să faci înainte de epilare...
... exfoliază zona

Este prima şi cea mai importantă regulă. Exfolierea ajută la îndepărtarea celulelor moarte, dar şi la scoaterea la suprafaţă a firelor de păr crescute sub piele. În timpul duşului, masează pielea cu un scrub cu ingrediente naturale, iar dacă vrei să îi sporeşti efectul foloseşte o lufă sau o mănuşă de baie. Nu freca prea tare pielea, ca să nu răneşti şi să nu înroşeşti epiderma.

... fă o baie caldă

Aceasta ajută la deschiderea porilor şi înmoaie pielea şi firele de păr, astfel încât epilarea nu va mai fi atât de dureroasă. Atenţie, în afară de cazul în care foloseşti un aparat special pentru epilat sub apă sau lama, pentru alte metode, pielea trebuie să fie bine uscată înainte de a începe.

Citeste mai mult pe: unica.ro

Labels:


 

6 Semne premonitorii ale CANCERULUI DE SAN

Cunoscuta astazi ca una din cele mai frecvente maladii in randul femeilor, cancerul de san continua sa faca victime atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor.

Desi glanda mamara la barbat este atrofiata, totusi in anumite situatii se poate dezvolta si pot sa apara mutatii ce conduc la cancer mamar la barbat.
Ce ar trebui sa stii despre sani
Sanii femei sunt formati atat din glanda mamara, cat si din tesut gras care inconjura glanda. Posterior se afla muschii pectorali, de la care pleaca tracturi catre piele, “ancorand” astfel glanda mamara. In lipsa sportului, gravitatia actioneaza asupra acestor tracturi si duce in timp la lasarea sanilor.

Principalele cauze care au fost incriminate pentru aparitia cancerului de san sunt:

  • Obezitatea – se pare ca obezitatea sta la baza majoritatii afectiunilor care dau cel mai mare procent de deces in populatie, de la boli cardiovasculare, diabet, pana la cancere;
  • Alaptarea prelungita ar creste riscul de cancer la san, conform ultimelor studii realizate la Spitalul Universitar Malmo din Suedia. Desi alaptatul ar trebui sa scada riscul de cancer la san, se pare insa ca alaptarea prelungita ar avea efecte inverse.
  • Anticonceptionalele, in special anticonceptionalele combinate;
  • Loviturile la san;
  • Intreruperile de sarcina;
  • Unele studii incrimineaza practicile sexuale violente si purtarea sutienelor foarte stranse;
  • Tulburarile endocrine;
  • Radiatiile – radiografia toracica sau CT toracic creste riscul cancerului la san (cititi si: cat de iradiante sunt radiografiile si computerul tomograf-ul);
  • Terapiile cu hormoni sexuali;
  • Obezitatea la barbati creste riscul pentru ginecomastie si cancer de san;
  • Unele studii incrimineaza si expunerea sanilor direct la razele soalre;
  • Unele creme de corp care contin substante toxice, prin absorbtia acestora la nivelul sanilor, pot predispune la cancer de san.
  • De asemenea alimentatia si stilul de viata sunt incriminate in aparitia cancerului la san.




Citeste versiunea originala pe: healthy.kudika.ro

Labels:


 

Secretele oamenilor nestresați

Chiar dacă se află în mijlocul unor situații stresante, anumite persoane reușesc cu succes să își țină în frâu stresul. Secretul stă în câteva strategii și practici pe care oamenii senini le urmează în fiecare zi a vieții lor, notate de Huffington Post

În primul rând, oamenii senini își analizează propriile trăiri, pentru a evalua dacă tensiunea resimțită este cauzată într-adevăr de o situație de criză, sugerează Michelle Carlstrom, director senior la Biroul pentru Muncă, Viață și Angajament din cadrul Universității Johns Hopkins. Pentru a înțelege cât de gravă este problema care își induce o stare de stres și neliniște, încearcă să evaluezi dacă situația necesită cu adevărat atenția ta și cum te va afecta problema în viitorul apropiat, punctează experta. În acest fel vei învăța cum să îți gestionezi energia, astfel încât să ai parte numai de beneficii.

Persoanele nestresate știu să găsească echilibrul între viața reală și cea digitală. Acestea nu uită să se deconecteze și să se bucure de câteva clipe departe de tentațiile tehnologice. Pe lângă faptul că gadgeturile pot naște dependență, pot altera calitatea somnului și pot produce dureri de gât și de spate, ele pot fi un factor ...


Citeste articolul integral pe:semneletimpului.ro

Labels:


 

Mutaţii genetice ce favorizează o formă rară de cancer, descoperite de cercetători români

Patru mutaţii genetice, implicate în apariţia şi evoluţia cancerului căilor biliare - o formă rară şi letală de cancer hepatic -, au fost descoperite de cercetătorii români de la Institutul Fundeni, împreună cu echipe din SUA, Singapore şi Thailanda, a anunţat, luni, profesorul Irinel Popescu.

Potrivit cercetătorilor, această descoperire ar putea ajuta medicii să depisteze tumorile în stadii incipiente, imediat ce vor fi dezvoltate teste specifice. În plus, medicii vor putea să trateze personalizat şi eficient fiecare pacient, ceea ce este foarte important din cauza urgenţei bolii. Rata de supravieţuire a bolii este, în medie, de doi ani.

În România, sunt sute de bolnavi cu acest tip de cancer - colangiocarcinomul hepatic.

sursa: mediafax.ro

Labels:


 

Totul despre legatura dintre cancer si stres. Cancerul – consecinta stresului?

Exista o legatura intre cancer si stres? Cum contribuie stresul la formarea tumorilor? Conform specialistilor, legatura dintre cancer si stres nu este la fel de evidenta ca cea dintre tutun si cancerul la plamani dar se considera ca anumite tipuri de tumori reprezinta consecinta psihologica a stresului. Mai apar si alte consecinte in corp de la stres: nivel ridicat de hormoni si un mod de viata nesanatos.

Daca reusesti sa intelegi ce este stresul si cum iti afecteaza sanatatea corpului si chiar viata, vei vedea cum a invata sa il stapanesti este un pas eficient in a preveni aparitia cancerului.

Stresul nu iti este intotdeauna dusman – el este felul natural al corpului de a se apara si proteja. Asa ca, pe buna dreptate, poti intreba… cum afecteaza atunci asa de rau stressul intregul corp uman? Cum poate fi asa de daunator incat sa cauzeze sau sa contribuie la cresterea unei tumori?

Nu uita ca tu produci in fiecare zi celule canceroase in corp dar sistemul imunitar este acolo ca sa previna ca ele sa atace celulele sanatoase. Asta daca ai un sistem imunitar sanatos. El este prima ta arma de aparare impotriva celulelor canceroase.
Cum sunt interconectate stresul si cancerul?
Stresul are …

Citeste mai mult pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

5 obiceiuri de somn ale oamenilor odihniti

Cu siguranta ii privesti cu o usoara invidie pe acei oameni odihniti care sunt mereu proaspeti, in forma si cu chef de viata. Privindu-te in oglinda iti dai seama ca tu esti departe de a fi un om odihnit si nu stii care este secretul.
Iata 5 obiceiuri ale oamenilor odihniti pe care ar fi bine sa le ai si tu.

1. Au un program regulat de somn
Rutina somnului este foarte importanta si ajuta ceasul biologic sa se seteze. Culca-te in fiecare zi la aceeasi ora si trezeste-te in fiecare zi la aceeasi ora. Inclusiv in weekend. Incercarea de a “recupera” somnul pierdut in timpul saptamanii iti da peste cap ritmul circadian si astfel vei fi tot timpul obosit.



Citeste articolul integral pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Cum ne ademeneşte industria alimentară să cumpărăm produse care doar par sănătoase

În contextul în care consumatorii au început să fie tot mai interesaţi de alimentele naturale, sănătoase, cu puţine calorii şi sărace în grăsimi, industria alimentară găseşte noi căi să ne păcălească prin etichete ambigue.

Când mergem la cumpărături, trebuie să avem permanent în minte această idee: companiile nu încearcă să ne facă mai sănătoşi, ci încearcă să ne vândă un produs, atrage atenţia „Huffington Post“. Numărul de calorii înscris pe etichetă nu este precis Specialiştii ne recomandă să citim cu atenţie etichetele produselor alimentare, dar nici aceste etichete nu sunt întotdeauna precise. De altfel, autorităţile pentru controlul alimentelor din SUA şi din Europa permit diferenţe de până la 20% între conţinutul real al produsului şi ce este înscris pe etichetă. Aşadar, dacă pe etichetă scrie că un produs are 500 de calorii, el poate să aibă chiar 600 de calorii.  În plus, în timp ce informaţiile de pe etichetele produselor alimentare sunt atent controlate, să corespundă cu cele mai noi reglementări, produsele propriu-zise sunt rareori analizate pentru a confirma sau infirma conformitatea dintre etichetă şi conţinutul real. „0 g de grăsimi trans“ nu înseamnă că produsul chiar nu conţine astfel de grăsimi Un alt lucru mai puţin cunoscut de consumatori este că un produs cu o cantitate de zahăr sau de grăsimi mai mică de 0,5 grame la 100 de grame poate avea înscrisă pe etichetă precizarea „0 grame zahăr“ sau „0 grame grăsimi trans“, de exemplu. Diferenţa nu este foarte mare, dar este importantă mai ales în cazul grăsimilor trans, doza zilnică recomandată fiind de numai 2 grame. De altfel, ne putem da seama dacă produsul respectiv conţine, de fapt, grăsimi trans, în ciuda precizării de pe etichetă, dacă pe lista de in...




Citeste mai mult pe: adevarul.ro

Labels:


 

7 metode prin care să-ți obișnuiești copilul cu mâncarea sănătoasă

Este un lucru bine știut faptul că micuții ajung să prefere alimentele pe care le consumă cel mai des. Provocarea este așadar să ajungi să-i faci să mănânce alimente sănătoase. Iată șapte metode prin care poți face asta:

1. Începe tu să mănânci sănătos

Este cel mai important dintre toți pașii. Poți să-ți înveți copilul să mănânce sănătos numai dacă mănânci la rândul său sănătos și dacă-i oferi un exemplu pozitiv pe care să-l urmeze.

2. Scapă de junk food

Nu poți mânca ce nu ai, iar acest lucru este valabil și în cazul copiilor. O metodă eficientă de a mânca sănătos este să nu ții în casă mâncare de tip junk. Nu-ți poți opri copilul să mânânce chips-uri acasă la prieteni, însă poți deține controlul total în ceea ce privește mâncarea din casa ta. Alege în schimb gustări precum fructe, iaurturi și batoane cu cereale integrale.


Citeste articolul integral pe: realitatea.net

Labels:


 

Top alimente care previn diabetul

Diabetul este o boală pe care poţi să o previi sau să o ţii sub control dacă ai o alimentaţie corectă. Uite ce ar trebui să mănânci mai des ca să lupţi împotriva acestei afecţiuni.

Fasolea

O portie de fasole in fiecare zi ii ajuta pe cei care au diabet de tip 2 sa tina sub control nivelurile de zaharuri din sange si reduce riscul de infarct. Fasolea este recomandata diabeticilor datorita indexului glicemic scazut. Din cauza combinatiei de carbohidrati benefici, proteine slabe si fibre solubile, fasolea regleaza nivelurile de zahar din sange.

Fructele

Conform celor mai recente studii, diabeticii sufera de carenta de vitamina C, prin urmare citricele bogate in antioxidanti sunt o idee excelenta pentru o gustare, potrivit foodstory.ro. Grapefruitul, portocalele, lamaile si lamaile verzi au proprietati asemanatoare cu insulina, fiind benefice pentru cei care sufera de diabet de tip 2.

Fulgii de ovăz

Citeste articolul integral pe: obiectiv.info

Labels:


 

Mituri despre insulină şi diabet

În cazul în care suferi de diabet de tip II, trebuie să ştii adevărul despre boala ta şi să poţi să iei o decizie bazată pe informaţii reale, dacă să foloseşti sau nu acest tratament care salvează vieţi, notează „Fox News“.

Diabeticii au nevoie mereu de insulină

Oamenii care suferă de diabet de tip I (5-10% din diabetici) chiar au nevoie de insulină. Dacă suferi de diabet de tip II, te afli printre cei 90-95% din diabetici şi e posibil să nu ai nevoie de injecţii cu insulină.

Dintre adulţii americani cu diabet, 14% folosesc doar insulină, 13% folosesc insulină şi medicamente, 57% iau doar medicamente, iar 16% îşi controlează nivelul zahărului din sânge cu ajutorul dietelor şi al exerciţiilor fizice, conform Centrului de Prevenire şi Control al Bolilor (CDC).

Principalul este să ţii sub control nivelul zahărului din sânge prin orice mijloace care îţi stau la îndemână.

Dacă iei insulină înseamnă că nu eşti în stare să ţii dietă

„Acesta este un mit des întâlnit. Mulţi încearcă din răsputeri să ţină o dietă, să facă exerciţii fizice şi să scape de kilogramele în plus, şi tot ajung să facă insulină“, spune medicul Jill Crandall, profesor de medicină clinică la Facultatea de Medicină „Albert Einstein“ din New York, SUA.


Citeste articolul integral pe: ro.stiri.yahoo.com

Labels:


 

Top 10 alimente pentru un abdomen plat

Aceste alimente nu numai ca te vor ajuta sa arzi grasimile de pe abdomen, dar iti vor conferi si multe alte beneficii pentru sanatate.

1. Lamaia
Daca incerci sa pierzi din greutate, inlocuieste bauturile carbogazoase, alcoolul si sucurile de fructe (care sunt pline de calorii) cu apa plata, la care sa adaugi o felie de lamaie. Lamaia nu are doar o aroma deosebita, ci si cantitati mari de vitamina C, cunoscuta pentru proprietatile sale de ardere a grasimilor si pentru faptul ca ii confera pielii tale un aspect mai proaspat si mai tanar.

2. Carnea de pui
Puiul este o carne slaba si o sursa buna de proteine, fara prea multe grasimi. Asa ca opteaza pentru un gratar din piept de pui sau taie-l cubulete si pune-l in salate, si vei fi cu un pas mai aproape de silueta pe care o visezi!

Citeste versiunea originala pe: realitatea.net

Labels:


 

Cancerul de colon face tot mai multe victime. Cum reducem riscurile îmbolnăvirii

Grăsimile animale, carnea roşie, cea procesată şi cu mulţi conservanţi şi alcoolul în exces cresc mult riscul, spun medicii. La fel, lipsa fibrelor din alimentaţie sau obezitatea. Fumatul influenţează nu doar îmbolnăvirea, ci şi riscul de moarte după diagnostic, avertizează medicii. Controlul anual ar fi salvator, mai ales după 35 de ani.

Atenţie la ce mâncaţi şi cum trăiţi! Medicii sunt alarmaţi de numărul tot mai mare al cazurilor de cancer de colon. Tot mai mulţi tineri sunt afectaţi.  Iar cei mai mulţi află târziu de boală. Alimentaţia cu multe grăsimi şi E-uri, sedentarismul şi fumatul cresc mult riscul de a face acest tip de cancer.
Numărul celor diagnosticaţi cu cancer colorectal a crescut cu până la 50 la sută, în ultimul deceniu, estimează medicii. Sunt îngrijoraţi că le vin tot mai mulţi tineri.

Grăsimile animale, carnea roşie, cea procesată şi cu mulţi conservanţi şi alcoolul în exces cresc mult riscul, spun medicii. La fel, lipsa fibrelor din alimentaţie sau obezitatea.


Citeste articolul integral pe: stiri.tvr.ro

Labels:


 

A slabit peste 300 DE KILOGRAME si acum si-a intalnit sufletul pereche! Cum arata IUBITA celui mai GRAS barbat din lume

 Paul Mason a fost cel mai gras barbat din lume, cantarind 445 de kg. El consuma zilnic 20.000 de calorii, insa a reusit sa slabeasca si acum si-a intalnit sufletul pereche.
Dupa ce si-a facut o operatie gastrica, Paul a slabit peste 300 de kg si viata lui s-a schimbat radical.

Acum el este mai sanatos, mai in forma si are o noua iubita.

Rebecca Mountain a intrat in legatura cu Paul pe Facebook, dupa ce a aflat despre povestea lui din cadrul unui documentar.

Cei doi s-au imprietenit si intre ei a inceput de curand o frumoasa poveste de dragoste.

Citeste articolul integral pe:cancan.ro


Labels:


 

Efectele FUMATULUI asupra îmbătrânirii feţei

Un studiu desfăşurat pe gemeni arată că mijlocul feţei şi treimea sa inferioară sunt cele mai afectate de fumat, este concluzia la care au ajuns cercetători din departamentul de chirurgie plastică a spitalului Universităţii din Cleveland (Ohio) pentru a studia efectele fumatului asupra îmbătrânirii feţei

În statul Ohio se află Twinsburg (Oraşul gemenilor), unde se desfăşoară anual un festival al gemenilor. Cercetătorii au selecţionat 79 de perechi de gemeni, după un criteriu esenţial: unul trebuia să fie nefumător (sau să nu mai fumeze de peste cinci ani), iar celălalt, fumător. Ei au fost fotografiaţi în fiecare an, din 2007 până în 2010, de fotografi profesionişti, iar fotografiile au fost arătate unui "juriu" format din trei membri (chirurgi plasticieni) au trebuit, fără a şti care geamăn este fumător şi care nu, să spună care dintre gemeni părea mai în vârstă. Rezultatul a fost clar: fumătorii aveau feţe mai "trecute" decât nefumătorii, atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor.


Citeste versiunea originala pe: romaniatv.net

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?