Friday, October 25, 2013

 

Slabeste intr-o pauza de 30 de minute!

Daca ai avea de ales intre a merge pe jos 20 de kilometri si a sta 30 de minute intr-un aparat care genereaza aceleasi efecte asupra corpului tau, ce ai alege?

Business24 iti recomanda Iyashi Dome, un concept unic in lume care iti permite sa pierzi pana la 600 de calorii si 1.200 de mililitri de apa cu ajutorul razelor infrarosii, intr-o sedinta de doar 30 de minute.

Odata cu apa pierduta prin transpiratia abundenta generata se elimina si metalele grele, urmand ca organismul sa isi refaca singur nivelul de apa necesar.

"Diferentele intre Iyashi Dome si o sauna obisnuita constau in faptul ca, transpiratia produsa este una de 'tip 2', care provine din interiorul corpului si care, astfel, permite detoxifierea profunda a organismului. Dupa o sesiune Iyashi Dome, nivelul apei in corp creste, ceea ce nu se intampla dupa sauna.

In plus, caldura din interiorul Iyashi Dome-ului este una placuta, asemanatoare caldurii soarelui si mult mai usor de suportat. Iyashi Dome are printre beneficii si efecte de regenerare si tonifiere", explica reprezentantii importatorului in Romania pentru Business24.


Citeste articolul integral pe: business24.ro

Labels:


 

Regimul alimentar care iti garanteaza silueta perfecta si o sanatate de fier

Nu numai dragostea, ci si frumusetea trece prin stomac. Asa ca inarmeaza-ta cu vointa si adopta cateva reguli pentru a ajunge la greutatea optima!

Mananca putina carne sau chiar deloc!
N-ar strica sa uiti de obiceiurile culinare ale familiei care isi umplea frigiderul de carne mai ales in sezonul rece! Nu numai ca nu este cool sa te infrupti din bietele animale, dar iti pregatesti corpul pentru ce e mai rau. Cancer de colon. Cancer de pancreas. Cancer de stomac. Te-am sperita deja? Ei bine, afla ca toate apar din cauza consumului de carne rosie. Asa ca urmeaza sfaturile specialistilor (de data asta chiar sunt de aceeasi parere) si uita de sunca, pateuri, chiftelute si carnati. Mai mult, vei proteja planeta si natura pentru ca animalele mananca si polueaza atat de mult cat nici nu-ti imaginezi. Fa-ti curaj si consuma de maximum doua ori pe saptamana peste si pui. Completeaza dieta cu fasole si ciuperci!

Nu consuma lichide hipercalorice!
In aceasta categorie intra sucurile dulci, frappe-urile, cafelele cu lichior etc. Daca le preferi apei sau deserturilor solide, te vei ingrasa garantat. Asa ca pleaca urechea la sfaturile  cercetatorilor de la universitatea Purdue din Louisiana care au demonstrat clar ca bauturile cu multe calorii creeaza terenul perfect pentru acumularea grasimilor in organism. Nu numai ca bei hipercaloric, dar nu vei avea nici un fel de problema in a manca mult pe tot parcursul zilei. Pentru ca pur si simplu nu consideri ca prin lichide ai comis un abuz. Asa ca ai



Citeste articolul integral pe: perfecte.ro

Labels:


 

Metoda de slabit pe care nu trebuie sa o incerci. De ce este considerata foarte periculoasa

Pentru cativa cm in minus la talie, femeile sunt in stare sa faca aproape orice, asa ca apeleaza de multe ori la metode car le pun sanatatea in pericol.


Desi este unul dintre cele mai folosite accesorii atunci cand vine vorba de slabit, corsetul nu pare sa fie atat de inofensiv pe cat pare.

Potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori din America, s-a descoperit faptul ca folosirea excesiva a corsetului poate dauna grav sanatatii femeilor, afectand organele interne, pielea, dar si respiratia. In plus, un alt efect negativ asupra organismului este si cel legat de modificarea si distrugerea oaselor.

Citeste articolul integral pe: perfecte.ro

Labels:


 

Din grasuta complexata s-a transformat intr-o tipa cu patratele. N-o sa-ti vina sa crezi cat a slabit si cum arata acum


Dintr-o femeie care cantarea mai mult decat sotul ei, pe care o raneau privirile si comentariile rautacioase ale celor care o vedeau, americana Michelle Treichel a devenit eroina care a invins in lupta cu greutatea

Kilogramele au fost intotdeauna o problema pentru Michelle, iar felul in care ajunsese sa arate ii starnea chiar si ei un sentiment de furie si respingere a propriei persoane.

Dupa ani de zile in care a suportat cu greu criticile si cuvintele dureroase cu privire la ....

Citeste articolul integral pe: perfecte.ro

Labels:


 

Iulia si Dima danseaza pentru profesoara care sufera de obezitate morbida. Cum a ajuns sa arate in doar cativa ani

Iulia este din Barlad, locul transformat intr-o adevarata pepiniera de dansatori de coregrafa Monica Moraru, cea prin mainile careia au trecut sute de copii.

Viata acesteia a fost insa atat de grea încat, in urma stresului si a traumelor, s-a imbolnavit de obezitate morbida, una dintre cele mai cumplite afectiuni de care poate suferi un dansator. Iulia este unul dintre tinerii care îsi doresc din toata inima sa isi vada profesorul sanatos, pentru a continua sa danseze sub indrumarea unui profesionist cu har.



Citeste versiunea originala pe: protv.ro

Labels:


 

Metoda care asigură pierderea în greutate şi îmbunătăţirea sănătăţii mai bine decât regimul şi mişcarea

Pentru acele persoane care trebuie să piardă mult în greutate, operaţia ar putea fi cea mai bună metodă, fiind mult mai eficientă decât regimul alimentar sau exerciţiile fizice.

„Indivizii care recurg la operaţii bariatrice pierd mai mult în greutate (în medie fiind vorba de 26 de kilograme), comparativ cu cei care adoptă un tratament nechirurgial. De asemenea, ei înregistrează şi o rată mai mare a remisiei în cazul diabetului de tip 2 şi al sindromului metabolic”, a declarat autoarea studiului Viktoria Gloy de la Basel Institute for Clinical Epidemiology and Biostatistics, din Elveţia.

Sindromul metabolic este format dintr-un grup de simptome care cresc riscul de diabet de tip 2 şi de boli de inimă.

„După operaţie, pacienţii declară şi îmbunătăţiri mai mari în ceea ce priveşte calitatea vieţii şi o mai mare reducere a medicamentelor, comparativ cu persoanele care aleg calea nechirurgicală spre slăbit”, a adăugat Gloy.

Obezitatea este un risc semnificativ pentru sănătatea publică. Incidenţa obezităţii s-a dublat de-a lungul a 25 de ani în Statele Unite, Marea Britanie şi Australia. În plus, obezitatea creşte riscul multor boli serioase, inclusiv al diabetului de tip 2, al presiunii arteriale mari, al colesterolului ridicat, al bolilor de inimă, al unor tipuri de cancer şi al bolilor musculoscheletice.


Citeste articolul integral pe:descopera.ro

Labels:


 

7 combinatii de alimente pe care le faci si tu, dar care iti deterioreaza sanatatea

Combinarea alimentelor poate fi extrem de periculoasa pentru sanatatea ta. Desi sunt delicioase, unele combinatii sunt controversate si pot genera balonari, dureri de stomac, greata si chiar oboseala.

Iata cateva combinatii de alimente care iti deterioreaza sanatatea, potrivit specialistilor mindbodygreen.com.


1. Fructe dupa masa
Fructele combinate cu orice alt aliment nu sunt o formula ideala. Fructele contin zaharuri simple care nu au nevoie de digestie. De aceea nici nu stau foarte mult in stomac. Alte alimente, precum grasimile, proteinele si amidonul, stau mai mult timp in stomac si au nevoie de mai mult timp pentru a se digera. Atunci cand mananci fructe dupa masa, fructele vor fermenta in stomac.



2. Lasagna sau sandwich cu branza la grill
Proteinele si amidonul nu fac casa buna impreuna. Ele au nevoie de enzime diferite si de un alt nivel de aciditate pentru a fi digerate. Cand le mananci in combinatie, organismul se vede obligat sa ia o decizie. Decizia este de a digera proteinele si nu amidonul. Amidonul nedigerat va fermenta. Pentru a ajuta digerarea amidonului in combinatie cu proteinele sunt indicate legumele cu frunze verzi, in special rucola.



3. Omleta cu carne si branza
Nici combinatia proteine – proteine nu este una sanatoasa. Nutritionistii recomanda ca la o masa sa fie o singura sursa de proteine, astfel incat stomacului sa-i fie mai usor sa digere. O omleta cu legume este mult mai indicata.



Citeste versiunea originala pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

10 fructe si legume care ne ajuta sa slabim

Mai ales dupa ce am dat nastere unui copil, sau in oricare alta circumstanta care ne creeaza probleme cu greutatea, ne confruntam cu o adevarata provocare: cum sa slabim si apoi sa ne si mentinem greutatea?! Urmam sau incercam sa urmam variante de diete, care dau sau nu dau rezultate.
Exista, insa, dincolo de orice dieta, legume si fructe care nu numai ca nu ingrasa, dimpotriva, ele pot fi mancate in orice cantitate si chiar ajuta, la propriu, organismul, la detoxifiere, astfel dand rezultate mult mai bune intr-o cura de slabire.

Fructe
1. Capsunele
Compozitia chimica a capsunelor presupune intr-o proportie de appx 90% continut de apa. In rest, avem multe vitamine: A, B1, B2, B6, C, E si K, si minerale importante, precum calciu, fosfor, fier, cupru, mangan, potasiu, sodiu. Consumati-le in orice cantitate doriti, ele fiind recomandate in hepatite, anemie, astenie, boli cardiovasculare.

2. Portocalele
Este una dintre cele mai importante surse de saruri minerale, in special calciu si fosfor. Portocala stimuleaza imunitatea si intareste toate functiile organismului.

3. Merele
Curele cu mere nu degeaba sunt recomandate persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arteriala si colesterolul. Depurative si detoxifiante, se pot consuma in orice cantitate.

4. Pepenele galben
Are un continut mare de apa, deci, nu ingrasa. Consumati-l ori de cate ori aveti ocazia, mai ales daca adaugam si o cantitate importanta de vitamine A, B si C, cu proprietati diuretice si laxative.

5. Ananasul
Este supranumit si “prietenul siluetei”, acest fruct arde caloriile in plus acumulate in organism. Unii nutritionisti recomand ca dupa o masa copioasa sa consumam cateva felii de ananas. El contine in proportie de appx 90% apa, si multe vitamine si minerale: B, C, potasiu, mangan, calciu, iod. Consumul de anans combate arteroscleroza, intrucat impiedica depunerile ateroamelor de grasime pe vasele sanguine.


Citeste articolul integral pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Sanatate Nutritie si Sport 25- 27 Octombrie SunPlaza Shopping Center

Pastila magica care te face activ!

Exista o pastila magica care te face sa te simti mai bine: slabeste, odihneste trupul si psihicul, te ajuta sa fii activ, relaxat si sanatos. Ingredientele ei sunt naturale, selectionate atent din cele mai diverse programe sportive, clinici medicale si programe de nutritie. Aceasta pastila se numeste „Un stil de viata sanatos”.

Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center va invita in perioada 25-27 octombrie, intre orele 10:00- 22:00, la cea de-a IX-a editie a evenimentului Sanatate, Nutritie si Sport, eveniment ocazionat de Saptamana Mondiala de Compatere a Obezitatii.

Unii oameni au mai mult timp, altii mai putin, unora le place dansul, altora antrenamentele dure, unii apeleaza la masaj, altii la chirurgia estetica sau terapii energetice alternative. Daca vrei sa afli cum poti deprinde un stil de viata sanatos, in cadrul evenimentului Sanatate, Nutritie si Sport vei avea posibilitatea sa testezi gratuit programele de fitness ale centrelor sportive, sa beneficiezi de promotiile centrelor medicale si sa descoperi regimul alimentar care ti se potriveste, sa-ti afli indicele corporal si nivelul glicemiei, sa participi la seminariile despre nutritie pentru copii si adulti si la demonstratiile de gatit sanatos.
Te asteptam la Sun Plaza Shopping Center in perioada 25-27 octombrie, intre orele 10:00 - 22:00, pentru a afla cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa! Intrarea este libera!

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe informatii privind inscrierea si programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro si http://www.facebook.com/Sanatatenutritiesisport

Labels:


 

Fereşte-te de bolile cardiovasculare consumând rodii

Rodiile ar putea reduce o parte dintre pagubele pe care produsele de tip fast-food le provoacă organismului, întrucât protejează vasele de sânge, anunţă cercetătorii spanioli într-un nou studiu.

Un supliment alimentar obţinut din aceste fructe ajută la menţinerea sănătăţii vaselor sangvine, un pas esenţial în evitarea infarctului şi a accidentelor vasculare cerebrale.
Cercetătorii spanioli au analizat efectele unei pastile care conţine substanţe chimice din rodie, numite polifenoli, asupra circulaţiei sangvine a porcilor. Pentru acest experiment au fost aleşi porcii, întrucât sistemul lor cardiovascular este asemănător cu cel al oamenilor.

Consumul alimentelor grase a deteriorat vasele de sânge ale porcilor, în special, endoteliul - componentă importantă a peretelui vascular. Endoteliul este important, întrucât eliberează substanţe care controlează expansiunea şi contracţia vaselor de sânge. Deteriorarea endoteliului poate reprezenta primul pas în dezvoltarea aterosclerozei, ceea ce înseamnă rigidizarea arterelor, care poate duce la atacuri de cord şi accidente vasculare cerebrale.

Vasele de sânge ale porcilor hrăniţi cu alimente grase au fost mai puţin elastice. De asemenea, animalele au prezentat semne ale unor probleme cardiace. O doză dintr-un supliment cu extract de rodie care conţine 200 de miligrame de polifenoli numiţi punicalagini a anulat multe dintre aceste efecte.

"O dietă cu polifenoli din rodie poate ajuta la prevenirea şi întârzierea disfuncţiei endoteliale, care reprezintă unul dintre primele semne ale aterosclerozei şi accidentului vascular cerebral", a declarat cercetătorul Lina Badimon, de la Institutul Catalan de Ştiinţe Cardiovasculare din Spania.

Studii anterioare au arătat că sucul din rodii poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale, prin reducerea hormonului de stres pe care corpul îl produce. De asemenea, un pahar de suc din rodii consumat zilnic ajută la îmbunătăţirea fluxului de sânge la nivelul inimii în cazul unei treimi dintre persoanele ale căror artere au fost acoperite de colesterol.
Fiind unul dintre cele mai vechi fructe cultivate, rodia a reprezentat un simbol al fertilităţii, morţii şi eternităţii. Mulţi oameni sunt de părere că fructul interzis din grădina Edenului a fost o rodie şi nu un măr.


sursa:csid.ro

Labels:


 

6 idei de mic dejun care stimuleaza imunitatea si intaresc corpul in sezonul racelilor

Stim cu totii ca cel mai bine este sa previi decat sa vindeci. Cum sezonul racelilor ne pandeste, iata cateva idei de mic dejun sanatos si savuros care iti stimuleaza sistemul imunitar.

1. Salata de fructe
Poate ca salata de fructe ti se pare o combinatie de vara. In realitate, insa, o poti consuma oricand. Te vei bucura de aportul de vitamina C din fructe precum papaya, kiwi, citrice si chiar pepene galben.


2. Oua
Pentru ca vedem soarele din ce in ce mai rar, se poate compensa lipsa vitaminei D  consumand oua. Potrivit unui raport prezentat in revista Men’s Health, un galbenus de ou mare contine 37 UI (unitati universale) de vitamina D, aproximativ 6% din doza zilnica recomandata.


3. Iaurt cu germeni de grau
Germenii de grau se numara printre cele mai importante surse vegetale de minerale. Acestia contin 2 mg de zinc, aproape un sfert din doza zilnica recomandata. Combinat cu iaurt beneficiezi de elemente stimulatoare pentru sitemul imunitar.


Citeste mai departe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

11 lucruri înspăimântătoare despre alimente

Când vine vorba despre alimente sau băuturi, cu toţii suntem mai atenţi la ceea ce consumăm. Dar oare tot ce scrie pe etichetă este adevărat? Iată câteva lucruri înspăimântătoare despre alimente, menţionate în cartea “1,001 Facts that Will Scare the S#*t Out of You” (1.001 lucruri care m-au speriat de moarte”, aparţinând americanului Cary McNeal.

1. Vinul
Tuturor ne place vinul. Însă s-ar putea să ne gândim de două ori înainte de a mai lua un vin ieftin de pe raft. Când strugurii sunt culeşi cu ajutorul maşinilor, acestea “curăţă” tot, inclusiv insecte, pasări sau orice altceva se află prin  preajmă. Nu toţi producătorii aleg bob cu bob înainte de a presa strugurii, aşa că tot ce este “în plus” merge laolaltă. Producătorii de vin care se respectă îndepărtează 99% dintre elementele “externe”


2. Fructe
Potrivit unui studiu, 90% dintre piersicile, merele, nectarinele şi căpşunile testate conţineau pesticide, chiar şi după spălarea temeinică sau îndepărtarea cojii.


3. Pui
70% dintre puii crescuţi pentru consumul uman din Statele Unite conţin un aditiv alimentar aprobat de FDA – (Food and Drug Administration, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor) pe bază de arsenic. Acesta este adăugat ca un antibiotic în alimentaţia păsărilor. În plus, găinaţul acestora (care conţine, de asemenea, arsenic) este folosit ca îngrăşământ pe terenurile pe care se cultivă hrana pentru respectivele păsări.


4. Pâine
Cui nu-i place pâinea moale şi pufoasă? Ştiai însă că este aşa pentru că unii producători folosesc sulfat de amoniu (E517) care face drojdia să crească? Ca o curiozitate, sulfatul de amoniu mai este folosit la îngrăşăminte, la stingerea incendiilor şi la fabricarea bombelor.


5. Produse organice
Numai 16% din produsele organice aparţin micilor producători. Restul aparţine marilor companii care produc şi celelalte alimente. Dacă vrei mâncare organică, ia-o de la ţară, nu de la supermarket.

Citeste articolul integral pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Talia subţire, un ideal cu o geometrie variabilă. Cum diferă în fucţie de ţară

Talia fină rămâne un ideal care variază foarte mult în funcţie de sex şi de ţară, afirmă autorii unui studiu internaţional, realizat în 13 ţări de pe patru continente, publicat miercuri.

Într-o lume în care sunt făcute sacrificii mari în favoarea aspectului fizic, "distanţa dintre corpul dorit şi corpul real este importantă în multe ţări", constată acest studiu, realizat pe un eşantion de 20.000 de persoane.

Schematic, patru tipuri de profiluri au fost observate (Coreea de Sud, Uruguay, Irlanda şi Franţa), au explicat autorii, în revista Population & Sociétés, editată de Institutul naţional de studii demografice (INED) din Franţa, scrie Mediafax.ro.


În Coreea de Sud, corpolenţa medie a locuitorilor corespunde idealului de fineţe fizică într-o proporţie majoritară în rândul populaţiei (81% pentru femei şi 80% pentru bărbaţi), a precizat Thibault de Saint Pol, sociolog la Ecole normale supérieure din Cachan, unul dintre autorii studiului.

"Presiunea aspectului subţire" este foarte puternică în acea ţară, însă de o manieră egală între bărbaţi şi femei.

În Irlanda, cercetătorii au găsit idealuri masculine şi feminine similare, dar în favoarea corpolenţei fizice (56% pentru idealul masculin şi 54% pentru idealul feminin).

În Uruguay, corpolenţa puternică este apreciată pentru femei (52%) iar trupul subţire este preferat pentru bărbaţi (62%).

În Franţa situaţia este inversată: imaginea unui bărbat corpolent face un consens relativ (62%), iar subţirimea taliei este apreciată pentru femei (52%).



Citeste articolul integral pe: mediafax.ro

Labels:


 

Diabetul de tip 2 ar putea fi prevenit cu ajutorul unei vitamine

Administrarea zilnică a unei pastile de vitamina D ar putea fi cheia pentru prevenirea diabetului de tip 2, spun experţii.

În prezent, oamenii de ştiinţă realizează un studiu de mari proporţii pentru a conforma dacă vitamina D poate preveni sau întârzia apariţia diabetului. Studiul clinic este realizat ca urmare a unui număr mare de cercetări care indicau că vitamina D scade riscul de dezvoltare a bolilor de inimă şi a diabetului.

Pe baza observaţiilor făcute în alte studii, oamenii de ştiinţă suspectează că vitamina D ar putea reduce riscul de apariţie a diabetului cu 25 de procente.

În ultimii ani, un număr tot mai mare de studii au sugerat că vitamina D poate ajuta la prevenirea bolilor cronice, având chiar şi capacitatea de a-i ajuta pe oamenii în vârstă să mai sufere accidente provocate în urma căderilor.

„Dacă am putea preveni dezvoltarea diabetului, acest lucru ar putea scăpa oamenii de la suferinţe şi costuri financiare”, a explicat profesorul american Philip Raskin, care va coordona studiul la UT Southwestern Medical Center din Dallas.


Citeste articolul integral pe: doctorulzilei.ro

Labels:


 

Exercitii pentru fund - Cum sa obtii un posterior tonifiat si frumos fara sa mergi la sala

Stiai ca muschii fesieri sunt cei mai mari muschi ai corpului? Prin urmare si munca depusa pentru tonifierea lor este una pe masura. Vezi care sunt cele mai bune exercitii pentru fese, pe care le poti face acasa.


Iti doresti un posterior bombat, precum al divelor de la Hollywood, care sa atraga atentia in momentul in care iesi pe strada? Sa stii ca rezultatele bune se obtin doar cu multa munca, iar aceste exercitii pentru fese te solicita din plin, asa ca pregateste-te sa depui mult efort si sa iti doresti cu adevarat sa fii piesa de rezistenta a grupului tau si sigur vei fi multumita de ceea ce va iesi.

Pentru ca totul sa decurga ca la carte, ai nevoie de o sticla cu apa, ambitie cat cuprinde, rezistenta la efort, dar si cateva obiecte obligatorii pentru ora ta de sport de acasa - banda elastica, o minge mica de tenis sau pilates, cateva greutati si un covor special pentru exercitii -.

Iata cateva exercitii pentru fese, usor de realizat acasa, in timp ce te uiti la televizor sau asculti playlist-ul tau preferat:

1. Stai cu picioarele departate astfel incat ele sa ajunga in aceeasi linie cu umerii tai. Tine o gantera cu o greutate de aproximativ 3 kilograme in mana dreapta si ridic-o pana la nivelul umarului (sa fie paralela cu corpul). Aseaza piciorul stang in spate in pozitie de fandare si asigura-te ca piciorul drept inclinat inspre fata nu depaseste linia degetelor. Ridica-te apoi in pozitia initiala. Fa acest exercitiu de 10 ori, apoi schimba piciorul si repeta tot de 10 ori.

2. Tine cate o gantera de aceeasi greutate in fiecare mana si tine mainile pe langa coapse. Cu spatele perfect drept, coboara in jos ca si cand ai face genoflexiuni, pana ce ganterele ating podeaua, apoi ridica-te. Repeta de 10 ori.

3. Foloseste un stepper si urca pe rand mai intai cu piciorul drept, apoi cu cel stang de 10 ori pe el. Daca ti se pare prea usor, fa acest exercitiu in timp ce iti tii mainile in spatele capului. Esti inca in forma? Mai continuam cu cateva exercitii pentru fese? Fii atenta la ce urmeaza!

4. Aseaza-te pe spate pe covor, cu mainile pe langa corp si genunchii ridicati la 90 de grade. Tine strans intre ei mingea de tenis sau de pilates si ridica zona pelvina cat poti. Stai in aceasta pozitie in jur de 30 de secunde. Repeta acest exercitiu de 20-40 de ori.

5. Aseaza banda elastica sub talpi si prinde colturile ei cu mainile, astfel incat sa simti ca esti in echilibru. In timp ce ramai stabila doar pe piciorul stang, ridica-l pe dreptul si stai ghemuita ca si cand ai intentiona sa te asezi pe un scaun.



Citeste articolul integral pe: perfecte.ro

Labels:


 

Retete de slabit echilibrate

In acest articol as vrea sa va prezint cateva retete ce va vor ajuta sa scapati de kilogramele in plus ce le aveti. Prima dintre acestea se doreste una echilibrata, cu o slabire lenta si stabila, ce conduce la o conditie fizica buna si un corp cu energie mai multa, ce se poate urma pe o perioada mai mare de timp. Aceasta se recomanda persoanelor cu o activitate sedentara, atat la serviciu cat si acasa. In aceasta reteta alimentele ce trebuiesc consumate, in aparenta par putine, dar nu trebuie sa uitam ca si energia consumata este la fel de mica, caloriile necesare organismului nu sunt foarte multe. Se mai poate spune, ca bugetul necesar acestei diete, nu este asa de costisitor ca al celorlalte, avem nevoie de un cantar de bucatarie si un ulei sub forma de spray. Sa detaliem aceasta reteta din care micul dejun nu lipseste, deoarece acesta activeaza metabolismul si unde vom consumaproteine de calitate (tin mai mult de foame).

Alimentele ce se vor consuma la micul dejun pot fi doua oua fierte, omleta sau ochiuri, o rosie mare sau doua mai mici, un mar sau alt fruct de exemplu jumatate de ciorchine mar...

Citeste versiunea originala pe: retete-de-slabit.com

Labels:


 

TABERE DE SLĂBIT în regim spartan, în România. La ce sunt supuşi participanţii

Pentru cei care încearcă reţete peste reţete, pastile şi soluţii-minune şi nu reuşesc să slăbească, un grup de specialişti clujeni pregătesc o terapie mai puţin obişnuită.

Tabara de slabit in regim spartan pare ceva de speriat, implica restrictii, antrenamente si izolare, dar rezultatele asteptate sunt pe masura, scrie ziardecluj.ro.

Proiectul include o echipa de profesionisti in psihoterapie, educatie fizica, nutritie, energoterapie si medicina. Tabara va include 15 persoane care au implinit 18 ani care vor sa slabeasca si va dura 10 zile. Specialistii au ales ca loc de desfasurare a ostilitatilor o cabana izolata din Pasul Tihuta, "la 4 km de cea mai apropiata localitate".


Citeste articolul integral pe: realitatea.net

Labels:


 

Dieta de Slabit Rapid a Nicoletei Luciu

Salut,

Am observat ca in ultima vreme a fost aceasta nebunie legata de dieta de slabit Nicoleta Luciu, asa ca am facut cateva cercetari in domeniu si astazi vreau sa va dezvalui secretul ei.

Initial, Nicoleta Luciu a slabit 30 de kilograme in sase saptamani, dar a continuat cu regimul alimentar si, dupa ce a stagnat aproximativ 14 zile, a mai slabit inca cinci kilograme.

Desi acum masoara 96-70-94, Nicoleta Luciu nu este multumita de aceste proportii si isi doreste masurile ideale, 90-60-90. Dar iata cum a reusit sa slabeasca atat de mult pana acum.

La o saptamana dupa nasterea tripletilor Kim, Kevin si Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. Dupa numai doua saptamani, vedeta avea 5 kilograme mai putin si nu s-a oprit pana nu a ajuns la 50 de kilograme.

In toata aceasta perioada, Nicoleta Luciu a tinut un regim alimentar de 1.000 de la calorii pe zi, constand in carne slaba, iaurturi, legume, fructe, branza. Ca suplimente, a folosit, conform site-ului acasatv.ro, L-carnitin Instant si batoane Fibrobar.

Iata ce mananca Nicoleta Luciu intr-o zi conform spusele bunului meu prieten Vlad care este nutritionistul nicoletei:  300 g legume, 100 g carne slaba de pui, peste sau vita, 500 g iaurt (la care se adauga fulgi de grau germinat si suplimentele nutritive esentiale), batoane nutritive cu fibre Fibrobar, L-Carnitin Instant.

Nicoleta Luciu considera ca nu este nimic dificil in acest regim, pur si simplu nu trebuie sa amestesci carnea cu carbohidratii si sa consumi si lactate.
Vedeta a consumat 1500 kcal prin sport si activitati zilnice, respectand astfel conditia pentru a slabi: sa arzi un numar mai mare de calorii prin activitate fizica decat cel introdus in organism prin alimentatie.

In ceea ce priveste suplimentele pentru a ajuta slabitul, Nicoleta Luciu a folosit L-carnitin Instant, cate 3 plicuri pe zi si deja celebrele batoane Fibrobar pe care le foloseste de peste 8 ani, in aceasta perioada optand pentru Fibrobar cu ceai verde.
Spre deosebire de prima perioada a slabirii, cand nu a putut face sport datorita operatiei de cezariana, Nicoleta Luciu a inceput sa faca miscare, a practicat mersul pe banda, pedalatul pe bicicleta stationara si inotul.

Daca aveti intrebari nu ezitati sa folositi formularul de mai jos, o sa incerc sa raspund in cel mai scurt timp posibil.

Numai Bine va doresc si Slabire usoara.


sursa: dieta-slabit-rapid.blogspot.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?