Thursday, February 2, 2012

 

Seminar de educatie on-line pentru pierderea in greutate organizat de Vanderbilt


In urma cu cativa ani,unor medici le-a fost dificil sa vorbeasca cu pacientii lor cu privire la greutatea corporala si pericolul fumatului.Conform directorului Centrului Vanderbilt pentru Pierdere în Greutate chirurgicale şi profesor de Chirurgie,Ronald Clements,acest seminar are usa deschisa fiecarui pacient,facandu-l sa inteleaga gravitatea obezitatii si ce tratamente se administreaza acestei boli."Scopul acestui seminar este de a imbunatati vietile multor persoane care se lupta cu efectele grave ale acestei boli" a spus Ronald Clements.
Pacientii care doresc o pierdere in greutate prin interventii chirurgicare trebuie sa aiba peste 100 de kilograme,sau de doua ori greutatea lor corporala normala sau ideala.Un exemplu este Manuel Gomez de Madison in varsta de 46 de ani,care a incercat diferite diete pentru a pierde din greutate.Medicii i-au dat numai doi ani de viata daca nu pierde in greutate. Dupa aceasta operatie chirurgicala bariatrica a pierdut 125 kilograme si acum poate sa se joace cu fiul sau.
Din pacate multe persoane nu cunosc eficienta acestui tratament cu toate ca numeroase studii dovedesc eficacitatea si siguranta pe termen lung.Chirurgia bariatrica este o solutie pentru obezitate."Noi ne confruntam cu o concurenta de ignoranta si teama,noi oferim o ingrijire completa post-operatorie pentru a ajuta cu o consiliere psihologica in ceea ce priveste hrana consumata zi de zi".Chirurgia laparoscopica a imbunatatit considerabil rezulatele chirurgicale,are recuperari mai scurte si mai putine complicatii.Chirurgia a demonstrat reducerea unor reactii grave de sanatate a obezitatii.

Un studiu  publicat in New England Journal of Medicine,arata ca in termen de 7 ani de la operatia bypass gastric,a scazut rata mortalitatii la pacientii cu boli cardiace,cancer si diabet.

Labels:


 

Un nou produs pentru pierderea in greutate va aparea in curand


Neutra Corp NTRR un furnizor de produse naturiste,au anuntat in revista Business Wire,in data de 30/01/2012 ca mai au un pas pana la livrarea suplimentului Pure Plus,produs ce ajuta la pierderea in greutate.

Aceasta companie a apelat la un producator de ingrediente care respesta cu strictete standardele pentru calitatea si puritatea acestora.Pentru primul test de slabire,compania aloca fonduri pentru studii clinice.

Produsul Pure Plus va avea un numar unic de bio-energie,si se asteapta sa creasca eficienta fiecarui ingredient natural si sa aiba o performanta maxima. Urmeaza,ca fiecare lot sa fie trimis de la producatorul de ingrediente la laboratorul de Bio-energie de specialitate pentru examinarea finala.Testarea va incepe in urmatoarele 30 de zile pe tema de voluntariat.

Neutra Corp este in curs de a scoate noi produse concurand in industria problemelor de greutate cu Mannatech Inc MTEX -1.46%, International Corp Nutr 3.54%,Herbalife Ltd. HLF 1.44%,Schiff Nutrition International Inc WNI -0.84 %.Daca doriti mai multe informatii despre initiativa NTRR, vizitati www.neutracorp.com.

Neutra Corp este o companie care ofera un stil de viata sanatos,specializata in comercializarea de suplimente nutritive,remedii din plante si alte solutii naturale.In pezent,compania lucreaza la o gama completa de produse pentru a aborda fiecare component a unui sstil de viata sanatos, pierdere in greutate,refacerea musculaturii si pentru o hrana completa si complexa in fiecare zi.Pentru informatii vizitati www.neutracorp.com.

Labels:


 

Ceaiul verde este benefic in curele de slabire dar si la sanatate


Se cunoaste cate beneficii are ceaiul verde pentru sanatatea noastra.Nivelul ridicat de antioxidati este un ajutor in pierderea de greutate,pentru prevenirea glaucomului si reduce riscul de cancer.Frunzele de ceai verde reduce riscul bolilor de inima si hipertensiune arteriala.

Un grup de voluntari cu o tensiune arteriala normala au consumat trei pahare de ceai verde pe zi(429 miligrame de chimicale din plante polifenoli).Un al doilea grup de voluntari au consumat ceai aroma de planta.

Dupa sase luni,rezultatele publicate in Archives of Internal Medicine arata ca tensiunea arteriala a grupului care a baut ceai verde a scazut cu 2-3 mmHg.Cercetatarii spun ca,daca acest experiment este repetat de catre populatie,tensiunea arteriala crescuta poate scadea cu 10%,precum si bolile de imima ar putea scadea cu 10%.

Studiul a fost condus de Dr. Jonathan Hodgson."Acest studiu a demonstrat pentru prima data pe termen lung ca,consumul de ceai negru poate duce la presiuni ale sangeluila persoanele cu o tensiune arteriala normala"spune Dr.Jonathan Hodgson.

Studiile au mai aratat ca, adaugarea de lapte nu afecteaza organismul de a absorbi polifenoli.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?