Thursday, February 2, 2012

 

Ceaiul verde este benefic in curele de slabire dar si la sanatate


Se cunoaste cate beneficii are ceaiul verde pentru sanatatea noastra.Nivelul ridicat de antioxidati este un ajutor in pierderea de greutate,pentru prevenirea glaucomului si reduce riscul de cancer.Frunzele de ceai verde reduce riscul bolilor de inima si hipertensiune arteriala.

Un grup de voluntari cu o tensiune arteriala normala au consumat trei pahare de ceai verde pe zi(429 miligrame de chimicale din plante polifenoli).Un al doilea grup de voluntari au consumat ceai aroma de planta.

Dupa sase luni,rezultatele publicate in Archives of Internal Medicine arata ca tensiunea arteriala a grupului care a baut ceai verde a scazut cu 2-3 mmHg.Cercetatarii spun ca,daca acest experiment este repetat de catre populatie,tensiunea arteriala crescuta poate scadea cu 10%,precum si bolile de imima ar putea scadea cu 10%.

Studiul a fost condus de Dr. Jonathan Hodgson."Acest studiu a demonstrat pentru prima data pe termen lung ca,consumul de ceai negru poate duce la presiuni ale sangeluila persoanele cu o tensiune arteriala normala"spune Dr.Jonathan Hodgson.

Studiile au mai aratat ca, adaugarea de lapte nu afecteaza organismul de a absorbi polifenoli.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?