Thursday, April 3, 2014

 

Vrei sa scapi de grasimea de pe burta? Respecta aceste 5 reguli simple


Fie ca suntem pregatite sau nu, fie ca vrem sau nu, vara se apropie pe nesimtite si, odata cu ea, sezonul costumelor de baie si al abdomenelor la vedere, mai mult sau mai putin sculptate. Inca ai timp sa scapi de grasimea inestetica de pe burta si sa-ti etalezi un abdomen plat la plaja. Descopera cum mai jos.


Adopta dieta potrivita

Degeaba alergi pe banda cu orele daca mananci mezeluri si produse de patiserie. Cheia catre succes consta in consumul alimentelor potrivite, in cantitatile potrivite.

Rochia care ii face picioarele sa para interminabile. Cat de sexy a aparut Antonia la un eveniment monden

Dieta ta ar trebui sa contina multe fructe si legume bogate in fibre, precum merele, capsunile, prunele, fasolea, broccoli, morcovii sau conopida. Include si numeroase proteine sarace in grasimi, precum pieptul de pui si pestele, si carbohidrati complecsi, ca orezul brun, graul integral, vegetalele cu frunze verzi, pastele integrale etc.


Citeste mai departe: perfecte.ro

Labels:


 

INCREDIBIL! “Otravirea lenta a populatiei” a devenit o realitate


Codex Alimentarius isi arata din nou coltii, cand vine vorba despre “exterminarea lenta” a populatiei prin mancare. O alta substanta nociva, aprobata de Codex, este glutamatul de sodiu. Intr-un raport prezentat in anul 2006, in fata celei mai importante comisii din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, “otravirea lenta a populatiei” a devenit o realitate.

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitate mare la amestecurile de condimente si mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care contin pana la 15% glutamat monosodic, precum si supele la plic, condimente pentru peste, “fix pentru cartofi” etc., adica toate prafurile dubioase care promit mancare buna facuta din nimic.

Citeste si Top 7 alimente care ne scapa de toxine 

Intr-un raport prezentat in 2006 in fata comisiei de experti pentru aditivi alimentari din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii si intitulat „Otravirea lenta a omenirii” („The Slow Poisoning of Mankind”), cercetatorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat in ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor si oamenilor.

Asadar, cu toate ca guvernele au la dispozitie o larga bibliografie stiintifica privind efectul nociv al glutamatului, nu iau nicio masura macar de a informa populatia, daca nu si de a interzice aceasta otrava cu efect intarziat. In acelasi timp, la comanda, din cand in cand, mai marii si responsabilii cu sanatatea publica lupta inversunat pentru a proteja sanatatea publica prin vaccinuri.


Citeste versiunea originala pe:bzi.ro

Labels:


 

SLABESTE CU SUPA MINUNE

Vrei sa scapi de cateva kilograme? Slabeste cu supa minune. Aceasta supa este cea care a ajutat-o pe Kelly Osbourne sa scape fara prea mare efort de circa 30 de kilograme, fara sa moara de foame si fara sa-si dea peste cap metabolismul.

Supa minune trebuie consumata in fiecare zi, parte intr-o dieta alimentatie sanatoasa, care nu te condamna la infometare si nici la carente de vitamine si minerale. Supa minune este satioasa si gustoasa

Citeste articolul integral pe: femeia.ro

Labels:


 

Cum sa scapi de "colacei". Amestecul minune din camara care te ajuta garantat!



Contrar parerii multor persoane care o ocolesc pentru ca este foarte dulce si care cred ca se vor ingrasa, mierea va poate ajuta sa slabiti. Si nu oricum, ci in combinatie cu scortisoara, cele doua fiind laudate pentru beneficiile aduse sanatatii datorita valorilor nutritionale pe care le au.

Citeste si: 5 verdeturi de sezon care te ajuta sa slabesti 

Dieta cu miere si scortisoara a aparut recent si este foarte simplu de urmat. Persoanele interesate au nevoie numai de miere, de scortisoara si de apa. Primul pas consta in amestecarea unei lingurite cu miere si o jumatate de lingurita cu scortisoara pulbere, proaspata, intr-un recipient, dupa care se pune aproximativ o cana cu apa peste cele doua ingrediente, potrivit obiectiv.info. Apoi, amestecul se fierbe, iar dupa ce da in clocot luati vasul de pe foc si acoperiti-l. Cand lichidul se raceste, separati continutul in doua parti egale. Il puteti indulci cu miere inainte de a-l servi.


Citeste versiunea originala pe: bzi.ro

Labels:


 

DIETA CU LAMAIE

Dieta cu lamaie este una din dietele garantate. Dieta cu lamaie este considerata a fi si una dintre cele mai bune si mai simple diete care te pot ajuta nu doar sa scapi de cateva kilograme, dar si sa te simti in foma si sa-ti straluceasca pielea si parul.

De ce este dieta cu lamaie o dieta eficienta?
Dieta lamaie este una dintre cele mai populare diete. Are avantajul de a fi simpla, naturala si eficienta, mai ales daca este respectata pe termen lung, de 3-5 saptamani, si daca ramai cu bunul obicei de a consuma lamaie si dupa ce dieta propriu-zisa inceteaza. Dieta cu lamaie nu are contraindicatii si este recomandata tuturor persoanelor, indiferent de efentualele probleme medicale asociate.

Dieta cu limonada....

Citeste mai departe: femeia.ro

Labels:


 

Slăbește cu leuștean!

Grecii au fost primii care, acum mii de ani, au observat efectele miraculoase ale leușteanului asupra digestiei și sistemului nervos. Dacă faci o cură cu leuștean poți scăpa de gastrite, pietre la rinichi, bronșite sau tuse. Efecte spectaculoase are și în tratamentele tale de frumusețe și slăbire. Uite cum să slăbești cu leuștean.



Pentru scăderea poftei de mâncare
Mestecă 4-5 frunze de leuștean cu o jumătate de oră înainte de masă.

Citeste articolul integral pe: baby.unica.ro

Labels:


 

Dieta cu grapefruit, un regim de slabire rapida


Dieta cu grapefruit reprezinta o arma simpla de ardere a grasimilor datorita cantitatii ridicate de betacaroten care ajuta la echilibrarea cantitatii de colesterol din organism, potrivit zumi.md.

Dacă citricile sunt unele dintre preferatele tale, atunci această dietă va fi perfectă pentru tine. Dieta cu grapefruit este cunoscută şi sub numele de Dieta Hollywood. Grapefruit-ul conţine enzime care fac ca organismul să ardă grăsimi pentru energie, fapt ce determină o pierdere uşoară, dar foarte rapidă în greutate.

Aşadar, tot ce trebuie să faci este să mânânci o jumătate de grapefruit înainte de fiecare masă pentru a pune în acţiune enzimele care determină arderea grăsimilor.

Grapefruit este cel mai plin de calorii fruct din categoria citricelor - 60 kcal la 150 g fruct. Nu are un continut foarte ridicat de vitamina C, dar este bogat in vitamine si minerale si contine o mare cantitate de fibre ce regleaza tranzitul intestinal. Un grapefruit pe zi, in special cel rosu, scade semnificativ nivelul de colesterol. 

Citeste versiunea originala pe:incomemagazine.ro

Labels:


 

SECRETELE FEMEILOR SUPLE

Femeile suple au o strategie pe care o respecta si care le-a intrat in rutina zilnica.

Acesta este motivul pentru care am tras cu ochiul la secretele femeilor suple, le-am aflat si le spunem in gura mare ca sa le auda toata lumea.

IATA CELE MAI BINE PAZITE DIN SECRETELE FEMEILOR SUPLE.

Stau jos, mananaca incet, fac lungi conversatii in timpul mesei si mananca la ore fixe. Toate la un loc inseamna ca salveaza sute de calorii in fiecare zi fara sa sufere de foame. Mancartul incet, la ore fixe este o buna strategie care te ajuta sa menti la valori constante glicemia, secretia de insulina si senzatia de foame.

Citeste articolul integral pe: femeia.ro

Labels:


 

9 TRUCURI DE SLABIT PANA DE SARBATORI

Cate felii de paine ai rontait astazi? Cata apa ai baut si cate legume ai dat gata? Sa fii codasa la capitolul mancare sanatoasa nu-ti face cinste si nu-ti avantajeaza silueta.

Lunea, zi de lichide
O zi pe saptamana, lunea de exemplu, detoxifica-ti organismul si elimina grasimea in exces consumand numai lichide. Fie ca e vorba de sucuri de fructe ori legume sau de supe ori ciorbe (doar lichidul), rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Mizeaza pe legume
Fiindca tot se apropie postul...

Citeste versiunea originala pe: femeia.ro

Labels:


 

ABDOMEN PLAT LA ORICE VARSTA

Cauze
Burtici proeminente si uneori deja marcate de vergeturi. Cuazele? Trecerea la adolescenta sau greutatea in exces. Iar dezechilibrele hormonale fac instabila productia de elastina a pielii, provocand ruperi la nivelul dermei.

Tratament
Principalul remediu este hidratarea, chiar si atunci cand pielea nu pare sa aiba mare nevoie. Un pic de lapte de corp pe abdomen dupa fiecare dus sau dupa ce ai facut sport ajuta la prevenirea si la atenuarea vergeturilor.

Exercitii
Nu lasa sa treaca nicio zi fara a face cateva abdomene.....


Citeste articolul integral pe: femeia.ro

Labels:


 

Trucuri de alimentaţie care te slăbesc


Fa cateva schimbari minore in modul in care te hranesti si te vei simti curand mai usoara si mai sanatoasa, fara regrete culinare.

E adevarat ce se spune, ca esti exact ceea ce mananci. Dar tu cum esti? Care sunt obisnuintele tale culinare? Mananci pe fuga, ciugulesti toata ziua sau eviti grasimile cu orice pret?

Arunca o privire pe masa noastra si afla din ce categorie faci parte, cum e regimul tau alimentar si ce poti face ca sa-l imbunatatesti de-acum incolo.

Cum functioneaza

Regimurile sanatoase par sa insemne intotdeauna acelasi lucru: multa bataie de cap, cu prea putine satsifactii. Adica prea mult timp si efort, prea putin din mancarurile care iti plac, cu adevarat. Totul se poate simplifica drastic daca stii ce fel de tip alimentar esti.

Studiaza tipologiile de pe pagina urmatoare, apoi urmeaza regulile noastre simple, adaptate felului tau de a fi si de a te hrani. Chiar si modificarile cele mai mici de program pot aduce marea schimbare in sanatatea, forma si greutatea ta.

Sfaturi pentru mancaciosi isteti

- Mananca incet si mesteca foarte bine inainte de a inghiti mancarea. Daca mananci prea repede, te supraalimentezi, cu siguranta
- creierul tau are nevoie de 15 minute pentru a primi si prelucra semnalele de “prea plin” transmise de stomac. In aceste 15 minute, poti inghiti cantitati aflate cu mult peste senzatia de plin a stomacului. Asta inseamna nu doar o senzatie neplacuta si somnolenta dupa mesele prea copioase, ci si un proces de ingrasare continua!

- Inlocuieste conserva de ton cu una de somon – aproape nici o schimbare! Cu exceptia faptului ca astfel iti reimprospatezi rezervele de grasimi bune in organism. Tonul proaspat este bogat in acizi grasi sanatosi (Omega 3), care dispar odata cu procesul de conservare, dar se pastreaza in cantitate destul de mare in somonul conservat. In plus, scheletul osos al pestelui conservat este o sursa excelenta de calciu!

Citeste articolul integral pe:avantaje.ro

Labels:


 

Dr.Oz:Cum prepari o băutură delicioasă care arde caloriile


Eşti la dietă? Nu e nevoie să bei oţet sau apă caldă ca să arzi grăsimile. Dr. Oz garantează că această băutură delicioasă este foarte eficientă în cura de slăbire.

Dacă eşti o veterană a curelor de slăbire, sigur ai auzit despre diverse băuturi menite să ardă grăsimile, de exemplu combinaţii de apă caldă sau rece cu miere sau oţet de mere. Ei bine, nu trebuie să te mai străduieşti ca să bei ceva ce nu îţi place. Dr. Oz recomandă un „cocktail” delicios foarte eficient în arderea grăsimilor.

Sursa: unica.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?