Wednesday, October 23, 2013

 

Sfaturi pentru copiii supraponderali. Mai multa miscare si mai putin timp in fata televizorului

Institul National de Sanatate din Marea Britanie a publicat o serie de sfaturi pentru medici, cu ajutorul carora sa previna obezitatea in randul copiilor.

Mai exact, medicii sunt sfatuiti sa indrume parintii copiilor obezi sa-i puna sa faca mai multa miscare si sa taie din timpul petrecut in fata televizorului sau calculatorului, potrivit Daily Mail.


Citeste mai mult pe: stirileprotv.ro

Labels:


 

Cum vă puteți reduce pofta de mâncare

Cartofii, pastele făinoase şi pâinea ţin pofta de mâncare în frâu. Dulciurile, în schimb, stimulează apetitul. Nutriţioniştii au alcătuit o listă cu factorii care influenţează apetitul şi oferă câteva ponturi despre cum puteţi să diminuaţi pofta de mâncare exagerată.

1. DULCIURILE. Dacă încercaţi să vă potoliţi foamea cu prăjituri sau bomboane, nu aţi ales soluţia potrivită. Acestea cresc brusc glicemia, apoi o scad şi aşa apare foamea. „Pâinea, cartofii, pastele făinoase sunt mai bune decât dulciurile concentrate. Ele menţin glicemia crescută pe termen mai lung“, explică Sharron Dalton, profesor de nutriţie la Universitatea New York.


2.  ALCOOLUL. În cantităţi mici, băuturile alcoolice sunt un stimulent digestiv. „În schimb, dacă beţi mult, nu veţi mai avea poftă de mâncare. Sfatul este, totuşi, să consumaţi puţin alcool“, sugerează Sharron Dalton. O altă explicaţie pentru faptul că alcoolul creşte pofta de mâncare este legată de comportament. Când consumă bere, vin ori lichior, oamenii nu mai gândesc chiar la fel de clar ca atunci când nu au băut nimic, iar asta îi poate determina să mănânce mai mult.



Citeste versiunea originala pe: doctorulzilei.ro

Labels:


 

3 diete-minune pe care sa le eviti cu orice pret

In ultima vreme, se pare ca descoperim cate o dieta noua, miraculoasa, aproape in fiecare zi. Multe dintre aceste diete-minune, care promit rezultate extraordinare cu un minim de efort, devin faimoase si atrag din ce in ce mai multi adepti. Problema este ca ele nu functioneaza si pot fi chiar nesanatoase, avand un impact grav asupra organismului.

Dietele extreme, prezentate ca solutii-minune la problemele cu greutatea in exces, presupun pierderea unui numar mare de kilograme intr-un timp foarte scurt. Fiecare dintre noi a incercat la un moment dat sau macar a auzit de diete de genul „7 kilograme in 7 zile“ sau „3 kilograme in 2 zile“. Apelam la ele,

Citeste mai mult pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Cetona de zmeura,miracol pentru pierderea in greutate,laudat de Dr.Oz


In emisiunile tv,Dr.Oz,lauda beneficiile de ardere a grasimilor cu cetona de zmeura,astfel ca,in toate magazinele cu suplimente alimentare se cauta acest supliment magic.

Pe la inceputul lunii februarie,Dr.Oz,spune telespestatorilor sai,ca sunt suplimente alimentare care vizeaza anumite zone ale corpului,insa,cetona de zmeura este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor si care este cel mai folositor in zona abdomenului.Dr.Oz l-a numit suplimentul numarul 1 pentru cei care se lupta cu arderea grasimilor din toate zonele ale corpului.

Dupa emisiunea realizata de Dr.Oz,toate magazinele de specialitate din Toronto au fost invadate de persoane care care cautau acest supliment alimentar,insa,au intampinat dificultati in gasirea lui.

Vanzatoarea magazinului Tutti Frutti din Piata Kensington,Nina Jeon,spune ca a vandut in ultimile zile 20 de sticlute a cate 90 de capsule la un pret de 19 dolari.

Cetona de zmeura ajuta organismul in arderea grasimilor,nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp,spune Lisa Lynn.Secretul acestui supliment este faptul ca,contine un hormon care se numeste adiponectin.Cetona de zmeura ajuta metabolismul prin cresterea nivelului de adiponectina si noradrenalina,cresterea noradrenalinei ridica temperatura corpului,acest lucru determina corpul sa arda mai multe grasimi.In timp ce adiponectina creste,scade nivelul de glucoza.

Lisa Lynn,recomanda sa se inceapa tratamentul cu acest supliment la micul dejun cu 100 mg si la pranz inca o doza,daca nu se vad rezulatele repede.Lynn spune ca rezultatele ar trebiu sa se vada in cel mult cinci zile.

Labels:


 

Ce trebuie să faci ca să nu simţi efortul depus la sală sau la muncă

Muşchii noştri consumă mai puţină energie atunci când depunem un efort pentru a produce acompaniament muzical, potrivit unui nou studiu germano-belgian, informează Le Figaro.

Imagini din 1966 prezintă mai mulţi deţinuţi texani care doboară copaci în ritm de cântec. Fără îndoială, deţinuţii ignoră efectul acestuia, însă tocmai cântatul face ca muşchii lor să depună mai puţin efort, după cum a demonstrat de curând o echipă de cercetători din cadrul Universităţii Gand şi al Institutului Max Planck din Leipzig, studiind reacţiile a circa 60 de voluntari, potrivit Agerpres.

"Muzica nu este un simplu acompaniament, ea este integrată efortului", explică, pentru Le Figaro, doctorul Thomas Fritz, principalul autor al studiului.

Citeste articolul integral pe: obiectiv.info

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?