Sunday, January 29, 2012

 

Probleme de greutate dupa sarbatorile de iarna


Pierderea in greutate pare sa fie o prioritate dupa sarbatorile de iarna,urmat de renuntatul la fumat si plata datoriilor.In acesasta perioada prioritare sunt obtiunile pentru pierderea in greutate,planuri de numarare a caloriilor,suplimente nutritive,echipamente de fitnes,cartile de specialitate si alte produse.Multe miliarde de dolari se investesc in industria de diete si programe de slabire: emisiuni de televiziune,planuri,carti,etc.
Topul celor mai vandute planuri de pierdere in greutate sunt:Weight Watchers,Jenny Craig,"The Biggest Loser",Diet,Slim Fast,Flat Belly,Nutrisystem si multe altele.
In general dietele si programele de slabire sunt abordate de persoanele de sex feminin,cu un fizic unic si un stil de viata bine pus la punc.Detele si programele de slabit sunt o afacere foarte serioasa si se pare ca este un moneymaker pentru persoanele care cauta un aspect placut,uneori imposibil de atins acest ideal.
Anul trcut,s-a facut un studiu pe 2400 de femei de catre Revista de fitnes si au fost descoperiri socante.Studiul a constatat: 43% dintre femei investigate nu au mese regulate pentru pierdere in greutate, 39% iau pilule de slabit,40% au tint dieta de slabire.
Problemele de imagine si concurenta sunt foarte importante in ziua de astazi.Dar in top sunt vedetele de la Hollywood,celebritati,vedete sportive,animatori si cantareti.
Dieta Dukan are un continut caloric scazut,plan ce a fost adaptat in Franta pentru combaterea obezitatii
Cu un program saptamanal cu antrenori si nutritionisti se poate ajunge la o greutate dorita.Pentru trecerea de la o greutate corporala mare la una ideala este nevoie de timp,mai ales dupa varsta de 35-40 de ani.Dupa varsta de 45 de ani,masa musculara si metabolismul inceninesc,astfel ca, trebuie sa se reduca aportul de calorii din alimentatie si din pacate este foarte greu sa scada kilogramele in plus.Nu este recomandat sa se sara de la un plan de dieta la altul,pentru ca este nesanatos.Exista dovezi stiintifice care explica faptul ca este foarte greu mentinerea greutatii personale.O veste proasta este ca in patru din cinci diete se castiga inapoi kilogramele pierdute si uneori se castiga si ceva in plus.Exista si o veste buna: Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a declarat ca in luna ianuarie 2012,in SUA,rata de obezitate a inceput sa se stabilizeze.

Labels:


 

Metode de a slabi cu un program de fitness la sala de sport


Se poate argumenta ca dupa Anul Nou,dorinta multora dintre noi este pierdere in greutate in cazul in care s-au consumat alimente bogate grasimi.Nu e de mirare ca salile de gimnastica si centrele de fitness sunt asaltate in aceasta perioada a anului.

Ca va atingeti scopul pentru scaderea in greutate trebuie adaptat un program de fitness ales dupa nevoile si preferintele fiecaruia,spune un expert in fitness. Intr-un interviu dat de expertul de fitnes,Noemi Pitargue,la GMA News Online,spune ca este importanta alegerea unui antrenor profesionist.Ea a mai spus ca activitatile si exercitiile fizice trebuie sa fie variate,mai ales la femeisi,a mentionat faptul ca femeile si barbatii raspund diferit la rezultatele exercitiilor fizice.

Barbatii au tendinta de a alege ridicarea greutatilor,in schimb femeile tind spre dans,yoga,aerobic.Metabolismul femeilor este mai lent fata de cel al barbatilor,acest lucru poate fi abordat prin programe variabile.

Salile de gimnastica au numeroase beneficii,deoarece sunt antrenori profesionisti,persoanele care le frecventeaza au acelasi obiectiv-pierderea in greutate sau mentinere.
Alimentatia moderata combinata cu un program de fitnes bun,sunt sansele de a pierde in greutate

Labels:


 

Dieta HCG un ajutor pentru cei care vor sa piarda in greutate sau sa-si o mentina



Pentru cei care tin dieta HCG au alegeri mai bune la alimente pentru a-i ajuta sa-si mentima greutatea sau sa piarda din kilogramele in plus.
Dieta HCG este recunoscuta pentru rezultatele rapide de pierdere in greutate intr-un timp scurt.Persoanele care tin aceasta dieta pierd o cantitate mare de grasime,insa,este foarte dificil sa se mentina,deoarece,dieta este foarte dificila si cu restrictii majore.Astfel,este dificil de a gasi alimentete care sa le mentina greutatea ideala.

Dieta HCG este saraca in calorii si consta in circca 20 de alimente consumate zi de zi. Daca se respecta aceasta dieta,pierderea de grasime va fi in jurul a 20-30 kg im aproximativ sase saptamani.Aceasta perioada mai este numita si faza de intretinere(Faza 3).Cei care tin aceasta dieta,organismul lor blocheaza cantitatea scazuta de zaharuri si amidon din alimentele interzise, apoi incet,pot fi introduse in dieta lor.Cei care nu respecta conditiile de la faza de intretinere,tot efortul se risipeste si pierderea in greutate nu mai este posibila.

Care este solutia? Gasirea alimentelor care pot fi consumate in faza de intretinere.Expertii de la Do-It-Yourself HCG (HCG),au constatat ca,chiar daca HCG a oferit carti utile,cei care tin aceasta dieta nu au fost siguri ce alimente sa consume.Autorul DIY HCG HCG,Tiffany Prinster CEO,a facut cercetari,teste de gustari si a descoperit alimente uimitoare care indeplinesc toate cerintele pentru intretinere HCG ajutand persoanele sa stea pe o linie plutire.
Produsele noi HCG de intretinere, includ proteine in patru arome,ciocolata sau vanilie cu proteine aromatizate,fulgi de ovaz,mar-scortisoara,artar-zahar brun si macaroanele Miracle cunoscute sub numele de fidea Shirataki.Aceste produse sunt disponibile separat,dar se pot obtine cu toate obtiunile de aroma,la www.diyhcg.com.

Do-It-Yourself HCG http://www.diyhcg.com a ajutat multe persoane sa-si atinga scopul de a pierde in greutate,prin oferirea produselor fiabile si expertizate in anul 2008.Aceste produse sunt lider in solutionarea pierderii in greutate si sunt sprijin la dieta HCG.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?