Sunday, January 29, 2012

 

Dieta HCG un ajutor pentru cei care vor sa piarda in greutate sau sa-si o mentina



Pentru cei care tin dieta HCG au alegeri mai bune la alimente pentru a-i ajuta sa-si mentima greutatea sau sa piarda din kilogramele in plus.
Dieta HCG este recunoscuta pentru rezultatele rapide de pierdere in greutate intr-un timp scurt.Persoanele care tin aceasta dieta pierd o cantitate mare de grasime,insa,este foarte dificil sa se mentina,deoarece,dieta este foarte dificila si cu restrictii majore.Astfel,este dificil de a gasi alimentete care sa le mentina greutatea ideala.

Dieta HCG este saraca in calorii si consta in circca 20 de alimente consumate zi de zi. Daca se respecta aceasta dieta,pierderea de grasime va fi in jurul a 20-30 kg im aproximativ sase saptamani.Aceasta perioada mai este numita si faza de intretinere(Faza 3).Cei care tin aceasta dieta,organismul lor blocheaza cantitatea scazuta de zaharuri si amidon din alimentele interzise, apoi incet,pot fi introduse in dieta lor.Cei care nu respecta conditiile de la faza de intretinere,tot efortul se risipeste si pierderea in greutate nu mai este posibila.

Care este solutia? Gasirea alimentelor care pot fi consumate in faza de intretinere.Expertii de la Do-It-Yourself HCG (HCG),au constatat ca,chiar daca HCG a oferit carti utile,cei care tin aceasta dieta nu au fost siguri ce alimente sa consume.Autorul DIY HCG HCG,Tiffany Prinster CEO,a facut cercetari,teste de gustari si a descoperit alimente uimitoare care indeplinesc toate cerintele pentru intretinere HCG ajutand persoanele sa stea pe o linie plutire.
Produsele noi HCG de intretinere, includ proteine in patru arome,ciocolata sau vanilie cu proteine aromatizate,fulgi de ovaz,mar-scortisoara,artar-zahar brun si macaroanele Miracle cunoscute sub numele de fidea Shirataki.Aceste produse sunt disponibile separat,dar se pot obtine cu toate obtiunile de aroma,la www.diyhcg.com.

Do-It-Yourself HCG http://www.diyhcg.com a ajutat multe persoane sa-si atinga scopul de a pierde in greutate,prin oferirea produselor fiabile si expertizate in anul 2008.Aceste produse sunt lider in solutionarea pierderii in greutate si sunt sprijin la dieta HCG.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?