Sunday, October 13, 2013

 

Anca Sigartau a dat jos 16 kilograme, dupa ce a renuntat la pastilele de slabit

16 kilograme a slabit Anca Sigartau, talentata actrita pe care o veti vedea miercuri, 16 octombrie, in show-ul “Totul e permis”, la Antena 1. “E pentru prima oara in viata mea cand renunt la medicamentele de slabit. Nu m-am mai gandit absolut deloc la kilogramele mele in plus. Si am inceput sa slabesc in momentul in care m-am relaxat cu totul in privinta asta. Din martie si pana acum am dat jos 16 kilograme”.

Anca s-a luptat toata viata cu kilogramele. Si nu i-a fost prea confortabil asa, plinuta, mai ales atunci cand cei din jur ii atrageau atentia asupra greutatii sale. La filmarile pentru “Sunt o baba comunista”, cel mai recent film in care a jucat,  regizorul Stere Gulea i-a spus ca ar trebui sa manance mai putin: “Eu mananc mai putin, a venit replica ei, dar 20 de ani nu am cum sa dau jos”.


Citeste articolul integral pe: a1.ro

Labels:


 

Obezitatea, un pericol pentru România

Romania se afla pe locul 3 în Europa la capitolul obezitate, arată statisticile Comisiei Europeane. Mai ingrijorator este faptul că şi copii noştri sunt obezi. şi asta de la vârste tot mai mici. Una dintre cauze NU există educaţie alimentară. Nici în familie, nici la şcoală!
VideoNews :: Videos :: Obezitatea, un pericol pentru România

Citeste articolul integral pe: videonews.antena3.ro

Labels:


 

Cum poti slabi sanatos, fara sa tii dieta

Multe persoane neavizate ne recomanda diverse diete, care, de cele mai multe ori, fac mai mult rau decat bine. Pe de alta parte, adevaratii specialisti sustin ca este indicat sa nu urmezi haotic diete drastice. Nicio persoana nu va slabi in mod sanatos prin infometare!

Cea mai buna cale de a slabi este mancatul la ore fixe, fara excese si alegand alimente care sa ne ofere intreaga gama de substante nutritive. Dietele drastice (cu supa de varza, orez sau grau fiert fara sare etc.) nu fac altceva decat sa te priveze de nutrienti esentiali, precum proteinele, vitaminele, acizii grasi Omega-3 si carbohidratii. Nu trebuie sa uiti ca ingrasarea este, in general, determinata de combinarea gresita intre alimente, cum ar fi carnea cu cartofi sau paste ori orez cu paine!
Specialistii afirma ca unele diete pot fi benefice pentru organism, insa, pentru ca o dieta sa functioneze corect, trebuie sa fie adaptata la stilul tau de viata si trebuie privita nu ca o solutie-minune ca sa intri rapid intr-o rochie sau o pereche de blugi, ci ca un mod de a trai. Asta inseamna sa faci alegeri alimentare sanatoase si echilibrate, pe care sa le poti respecta pentru o perioada foarte lunga de timp – luni intregi sau chiar ani, iar ceea ce a inceput ca o dieta sa devina un comportament natural. In acest fel, nu vei mai simti ca esti „pedepsita“ sa te abtii de la mancarurile preferate, ci vei invata sa gatesti si sa combini aceste mancaruri in mod sanatos:
- fiert sau copt in loc de prajit;



Citeste articolul integral pe:sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Ce să mănânci timp de două săptămâni ca să ai ŞOLDURI SEXY

Şoldurile bine conturate ale unei femei pot incita la maxim orice bărbat. Nu toate însă sunt înzestrate cu o pantă perfectă, mai ales dacă are un stil de viaţa lipsit de mişcare şi alimentaţie nu tocmai sănătoasă. Chiar şi aşa, să capeţi nişte şolduri sexy este absolut real, important este să adopţi o nouă tactică: renunţarea la alimentele ce conţin calorii goale şi grăsimi saturate şi înlocuirea lor cu alimente care chiar îţi hrănesc organismul şi ţi-l modelează.

Dieta pentru solduri sexy durează două săptămâni, timp în care mănânci sănătos şi bine şi îţi sculptezi corpul. Înainte de a începe această dietă simplă, trebuie să ţii cont de câteva principii de bază, fără de care eforturile tale nu ar da rezultate.

- nu ai voie să consumi zahăr, aşadar dacă este nevoie, înlocuieşte-l cu puţina miere.
- nu ai voie să-ţi îndulceşti cafeaua sau ceaiul.
- trebuie să bei 8-10 pahare de apă pe zi
- trebuie să renunţi la junk food, fast food, mâncare gata preparată din magazine, produse de patiserie.

Dieta pentru şolduri sexy îţi asigură un aport caloric zilnic de 1100 de calorii, o cantitate suficientă încât organismul să înceapă topirea stratului adipos depus pe şolduri, dar în acelaşi timp să înceapă mărirea masei musculare din această zonă, informează bzi.ro.

Iată meniul pentru o săptămână din dieta pentru solduri sexy. În cea de-a doua săptămână, meniul se repetă.

Luni

Mic dejun: un pahar de iaurt, un măr, o felie de pâine integrală, o roşie
Prânz: 200 g piept de pui, salată de legume cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie, 2 felii de pâine integrală


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET 

Labels:


 

Slăbirea prin înfometare, calea sigură spre boală

Regimurile drastice care presupun un consum foarte scăzut de alimente fac minuni pe termen scurt, însă pot cauza dezechilibre responsabile de boli grave.
Medicii nu au voie să recomande diete care să conţină mai puţin de 800-1.000 de calorii pe zi, indiferent de gradul de obezitate al persoanei care apelează la ele, din cauza efectelor catastrofale ale înfometării.

„Au existat chiar cazuri de morţi subite provocate de dezechilibrele alimentare, pierderi de minerale, hipopotasemie (diminuare a cantităţii de potasiu din sânge, care poate provoca aritmii cardiace)”, explică Eduard Adamescu, nutriţionist la Cabinetul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice „Calea Moşilor”, din Bucureşti.


Citeste articolul integral pe: doctorulzilei.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?