Wednesday, February 29, 2012

 

Solutii de pierdere in greutate pentru proaspetele mamici








Compania de pierdere in greutate pentru femei Nic McCondach, spune ca, un studiu major facut recent de catre Roy Morgan Research,63% dintre neozeelandezi
sunt obezi sau supraponderali.McCondach mai spune ca "in vietile oamenilor exista mai multe etape in care cresterea greutatii este dificil de controlat si pentru viitoarele mame care castiga in geutate in urma sarcinii.Cercetarile arata ca este foarte dificil sa se piarda excesul de greutate dupa nasterea copilului mai ales ca mamele nu mai au timp sa gateasca mese sanatoase sau sa mearga la sala de gimnastica.Pierderea in greutate pentru femeile care au devenit mame este un subiect mai personal"

Studiu realizat de Roy Morgan Research a cuprins 115 mii de interviuri si a durat din ianuarie 2001 pana in septembrie 2011 si a aratat ca procentul obezilor a crescut din decembrie 2001,de la 25 % la 28% pina in septembrie 2011 si doar 35% dintre neozeelandezi au avut o greutate corporala acceptabila.
McCondach spune ca mamele care au nascut trebuie sa piarda in greutate intr-un mod sanatos si eficient,fara a fi nevoie sa recurga la un regim alimentar nesanatos.Planurile de slabit trebuiesc aplicate la mamele cu un sistem imunitar energizant si sanatos cu o digestie si un metabolism eficient.
Diferenta este ca aceste planuri pentru pierdere in greutate nu recurg la a face foame,punctul cheie este o alimentatie sanatoasa,un stil de viata sanatos cu scopul de a abtine greutatea initiala.

Cu planul de slabit,o mama poate pierde un kilogram pe saptamana,o scadere sigura si sanatoasa,iar pentru mamele care inca alapteza,alimentatia pentru pierderea in greutate nu contine cofeina sau acceleratori.

O companie din Noua Zeelanda a creat pentru mamele care au nascut,planuri fara trucuri,pentru pierdere in greutate,si poate sa le ofere o gama larga de servicii si sprijin,in plus,atunci cand achizitioneaza produse folosite la programul de slabire sa fie fara costuri suplimentare.
Aseste planuri de slabit au si o garantie;daca in termen de 30 de zile nu se vad rezultate,se inapoiaza banii.
Compania doreste sa ofere cele mai bune planuri pentru pierdere in greutate femeilor dupa sarcina,satisfactie,fara a investi multi bani cu privire la rezultatele obtinute.

Labels:


 

Ceaiul verde Cho-Yung-un produs pentru pierderea in greutate disponibil in magazinele cu amanuntul




Ceaiul verde Cho-Yung-un produs pentru pierderea in greutate disponibil in magazinele cu amanuntul

Persoanele care doresc sa-si controleze caloriile intr-un mod natural, Cho-Yung cu sediul in Cipru a scos pe piata ceaiul verde pentru pierderea in greautate.

Studii recente facute pe soareci au aratat ca, consumul de ceai verde Cho-Yung, poate incetini cresterea in greutate chiar si atunci cand nu se tine o dieta alimentara,afirmatie facuta de nutritionistul Kate Butler Hons.Ceaiul verde Cho-Yung este ideal pentru persoanele doritoare de pierdere in greutate dar este bun si pentru hidratare.

Ceaiul verde Cho-Yung,a fost distribuit prima data on-line in 2008,iar in 2010 a fost lansat in magazine cu amanuntul.Acest ceai verde este un produs 100% natural si contine frunze de lotus,frunze de Oolong,frunze gynostemma,frunze de  cassia si caprifoi.

Fiecare pachet de ceai are proprietati antioxidante si este ambalat individual.Ceaiul Cho-Yung se gaseste in magazine,la Holland & Barrett si on-line pe site-ul companiei la un pret de 39,99 lire sterline pentru o cutie cu 30 pliculete

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?