Tuesday, February 28, 2012

 

Secretele doamnei din Saginaw care a pierdut din greutate 268 kilograme printr-un program usor si constant


Doamna Maria Laich este din Saginaw si detine o fotografie cu care demonstraza ca a pierdut in greutate 268 kilograme.Pentru a pierde in greutate,ea a folosit


JNS.MaryLaich.JPGtimp de peste zece ani, Weight Watchers.Aceasta femeie este o dovada ca se poate imbunatati sanatatea si starea fizica,in ultimii zece ani a pierdut in greutate aproape 270 kilograme.

Cand a fost intrebata cum a inceput programul de pierdere in greutate,ea a spus: "aveam o mare problema de sanatate si am mers la medic pentru a reincepe tratamentul cu Weight Watchers."Pierderea in greutate de peste 2501 kilograme a necesitat o perioada lunga de timp,cei care tin un program de pierdere in greutate stiu ca acest lucru nu se intampla pe o perioada scurta de timp.Astfel ei trebuie sa se concentreze asupra modului de viata,schimbarilor zilnice care au loc.Aceste modificari,cu timpul,aduce un nou stil de viata persoanelor ca doresc cu adevarat sa piarda in greutate.

Maria Laich a mai fost intrebata cum s-a schimbat viata dupa pierderea in greutate atat de semnificativa.Raspunsul ei a fost" Cea mai mare schimbare in viata mea a fost ca nu au mai existat probleme de sanatate in ultimii unsprezece ani, starea de sanatate se imbunatateste,nu mai sunt probleme cu tensiunea arteriala si cu diabetul,deasemenea,sunt mai pozitiva".

Maria Laich a predat in scolile din Birch Run educatie elementara, in special cu elevi din clasa a patra.
Hobby-urile acestei doamne legate de pierderea in greutate sunt programele oferite de YMCA,innotul, yoga si aerobicul,iar pe langa acest program ii place lectura,puzzle-uri si gospodaritul in curtea proprie.

Maria Laich a fost inspirata de Weight Watcher,Barbara Scherzer.Participarile la reuniuni au invatat-o multe lucruri importante.Ea a spus mereu ca 90% din realizare consta in faptul ca ai nevoie de mult timp,devenind un membru al Weight Watchers.
Chiar daca au fost momente cand a cazut,s-a ridicat,s-a scuturat si a doua zi a mers mai departe.
Viata este frumoasa atunci cand te simti bine.

Labels:


 

Compania producatoare de pilule pentru pierderea in greutate "Vivus" se confrunta cu probleme cauzate de FDA




Vivus spera sa scoata pe piata in aceasta perioada pastile pentru pierdere in greutate si sa convinga expertii federali de eficienta acestora.
Pastilele produse de Arena Pharmaceuticals Inc.,Orexigen Therapeutics Inc. si Vivus au fost respinse in ultimii doi ani de Food and Drug Administration.Toate cele trei companii sunt in proces pentru punerea lor pe piata.

In luna octombrie 2010,FDA a respins pastilele Qnexa produse de Vivus din doua motive de siguranta; posibile probleme de inima si probleme congenitale la femeile care raman insarcinate in timpul tratamentului pentru pierdere in greutate.Agentia internationala cere expertilor sa verifice aceste eventuale probleme,deoarece, exista riscul ca unul dintre ingredientele din Qnexa sa aiba contributie la defectul-buza de iepure la noi nascuti.De asemenea,expertii vor analiza si cresterea tensiunii arteriale la persoanele care iau aceste pilule pentru probleme de greutate.Echipa de medici va avea un vot la final daca aceste pastile pot fi eficace si pot fi folosite in siguranta, iar in aprilie FDA va lua decizia finala.

In SUA,35% dintre adulti sufera de obezitate, functionarii si medicii sustin ca aceste terapii sunt necesare pentru pierderea greutatii si orce medicament ar putea fi un bun potential pentru pierderea kilogramelor dar nu inainte ca FDA sa faca cercetaile de rigoare.

Fentermina si amfetamina sunt doua medicamente din care este format Qnexa si care sunt aprobate pentru pierderea in greutate pe termen scurt.Phentermine este un medicament care ajuta la pierderea poftei de mancare in tipm ce topiramate face ca persoanele sa se simta mai satule.

Din multe studii facute,expertii au ales Qnexa fiind cele mai promitatoare pilule avand in vedere nivelul ridicat de pierdere in greutate,aproximativ 10% din masa totala a corpului.In anul 2010,expertii de la FDA au votat pentru Qnexa cu 10-6 impotrivaacestor pilule si au asociat o multime de efecte secundare periculoase cum ar fi:tulburari de memorie,ganduri de suicid, palpitatii ale inimii si malformatii congenitale.
Un alt ingredient care face parte din Qnexa este fentermina si care nu a fost aprobat de FDA.

In cazul in care Qnexa este aprobat de FDA,Vivus intentioneaza sa ofere monitorizare persoanelor care au probleme de inima,insa expertii vor analiza pilulele daca sunt necesare societatii inainte ca FDA sa aprobeaceste medicamente.Deasemeni,aceasta companie va oferi un plan pentru pierderea kilogramelor privind femeile care sunt susceptibile de a deveni mame,sa nu foloseasca aceste pilule.Unul din ingredientele ale Qnexa este cunoscut pentru dublarea riscului de malformatii congenitale.

Acum,pentru pierderea in greutate pe termen lung,exista doar un singur medicament,Xenical Roche,insa nu prea este folosit deoarece rezultatele de pierdere in greutate nu sunt semnificative.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?