Sunday, March 4, 2012

 

Programe de slabire la copii in cele mai bune tabere





Pentru a fi mai activi din punct de vedere fizic decat in timpul anului scolar,o tabara traditionala de vara ofera foarte multe oportunitati copiilor cu un fizic mai greoi.Multi copii sunt inscrisi in fiecare an in tabere de vara pentru pierdere in greutate.Acesti copii se bucura de bazine de innot,plimbari cu barca,drumetii,insa pot afla multe lucruri bune despre o alimentatie corecta si sanatoasa,dar si cum sa-si controleze greutatea corporala.

Succesul copilului dumneavoastra este alegerea programului potrivit dintr-o asemenea tabara.Desi sunt putine tabere cu programe de slabit pentru copii,este bine de stiut filozofia acestor tabere.

David Ettenberg impreuna cu sotia sa, a fondat Camp Shane. El spune ca suntem asfixiati de tot felul de planuri de slabit si toata lumea este in cautare de moduri usoare de slabit,insa cel mai bun mod de a slabi este mancatul mai putin si exercitii fizice mai multe.
Camp Shane este cea mai veche tabara din Statele Unite de pierdere in greutate,copii invata sa faca cele mai bune alegeri insa,nu se renunta la anumite alimente din meniu.

In tabara,pierderea in greutate este controlata,copii invata cum sa piarda in greutate dar cum si sa si-o mentina.Taberele cele mai bune ofera programe variate,inclusiv de preluare a celor de acasa,suport on-line,precum si multe oportunitati de a reveni in tabara pentru reinvigorare.

Un factor major il constituie amplasarea taberei,insa parintii trebuie sa ,ai ia in considerare si alti factori.In primul rand,parintii trebuie sa vorbeasca cu persoanele de specialitate din tabara despre sanatatea mintala a copilului si despre fizicul care il are,recomanda Janowski Ettenberg, deoarece nu toate taberele sunt dotate si sa se ocupe de anumite probleme,cum ar fi diabetul zaharat.Janowski spune ca ar putea face alte referinte in aceste cazuri,incurajeaza parintii sa fie deschisi in privinta copilului lor.

Va invitam sa vizitati taberele de top pentru pierderea in greutate din Statele Unite ale Americii.

Labels:


 

Cunostinte de nutritie pentru pierderea in greutate oferite de un proprietar de magazin in domeniu





Darin Marques a fost interesat de domeniul sanatatii si nutritie,si astfel si-a deschis recent un magazin in domeniu la Diet Center, 9691 Trailwood Drive, dealtfel, in adolescenta, a castigat mai multe premii.In 1992,a castigat un concurs de culturism din Las vegas  iar in 1997 a castigat titlul Mr. Teen Nevada.
Cunostontele pentru nutritie si sanatate au fost dobandite de la locul de munca din domeniu.

"Oamenii doresc sa afle noutati despre produse,vor sa se educe si eu incerc le deschid noi orizonturi in ceea ce priveste nutritia fitness-ul si in general sanatatea"spune Darin Marques.

In zilele de miercuri de la ora 5 pm si sambata de la ora 11 am au loc reuniuni gratuite pentru scaderea in greutate la care participa medici,dieteticieni si antrenori de fitnes,deasemenea,Darin Marques,ofera cursuri gratuite de yoga si planuri pentru pierderea in greutate,sambata de la ora 9 am.
Magazinul ofera monstre gratuite,tombole si multe altele.Acest magazin are rafturi mobile(pe roti),pentru posibilitatea de a le muta dintr-o parte in alta ca sa aibe loc cat mai multi participanti.

Magazinul este amplasat cum nu se putea mai bine.La cativa pasi exista sala de fitnes iar vecinii sunt interesati de Curtis Body Shop Exercise Studio.Magazinul a fost deschis la sfarsitul lunii decembrie,printre angajati este si Paul Goodman,campion la golf care antreneaza multi sportivi,deasemenea,Darin Marques,colaboreaza cu un grup de consilieri din care fac parte medici specialisti si nutritionisti.
O anumita perioada,Darin Marques, a lucrat ca distribuitor,insa,la un moment dat a spus ca doreste sa se ocupe cu vanzarea cu amanuntul sa-si ajute clientii sa-si atinga scopul de a pierde in greutate.

Este foarte imbucurator faptul ca atunci cand primesc feedback-ul,nu este nimic mai frumos si mai imbucurator decat atunci cand vine o persoana si-mi spune"mi-ai salvat viata" sau am pierdut 10 kilograme",declara Marques.
Greg Brown este antrenorul personal a lui Marques pe care il cunoaste de circa 10 ani.Greg Brown,poate fi urmarit la televizor in reality TV show in emisiunea "Pawn Stars".
Marques isi face planuri de a introduce noi produse pentru scaderea in greutate pe piata strangand informatii de la persoane interesate de acest lucru.In magazinul sau se gasesc pe langa produsele de nutritie si suplimente,produse de ingrijire a pielii pentru femei i echipamente de fitnes.

El mai declara ca tot ceea ce face este in interesul persoanelor care au nevoie sa piarda in greutate,sa-i invete cum sa manance,sa citeasca etichetele atunci cand le cumpara din magazine,cum sa-si aleaga alimentele pentru masa de pranz,si cina,Astfel,isi creaza un stil de viata sanatos si primesc sfaturi pentru prepararea alimentelor.Cunoasterea acestor elemente principale sunt pe primul loc pentru o dieta care sa reuseasca la scaderea in greutate.
Pentru mai multe informatii puteti lua legatura cu reporterul Jan Hogan prin e-mail jhogan@viewnews.com.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?