Sunday, March 11, 2012

 

Programul pentru pierderea in greutate-Manitoba,un viitor incert


Manitoba este un program pentru pierderea in greutate,impotriva obezitatii,prin interventii chirurgicale.
Un numar de peste 1000 de persoane obeze care sunt incluse in acest program,asteapta din partea guvernului o aprobare pentru a reduce costurile ale  operatiei pentru pierderea in greutate si care ar putea sa le salveze vietile.
Keith Doerksen a platit 10.000 de dolari pentru aceasta operatie,deoarece nu a reusit sa faca parte din acest program-pilot de reducere a costurilor din partea guvernului.
La sfarsitul anului 2010 a fost finantat de catre guvern programul-pilot " Manitoba",in care 110 pacienti,toate femei,au suferit o operatie chirurgicala bariatrica,insa viitorul acestui program este incert,deoarece,provincia este in proces de revizuire a acestuia.

Conducatorul acestui program,Dr.Chris Andrew, a declarat la CBC News, ca aceste interventii chirurgicale bariatrice trebuie sa fie la indemana tuturor celor care au probleme cu obezitatea,deoarece,in sistemul privat,multe persoane au nevoie de aceste operatii pentru o scadere in greutate,dar din motive financiare,nu se pot realiza.El a mai spus ca operatii se fac dar nu pentru a pierde in greutate,ci pentru a arata mai bine pacientii sau pentru a ajuta pe cei cu afectiuni, precum diabetul zaharat sau hipertensiune arteriala,boli care sunt asociate cu obezitatea.
"Multe clinici private au oferit proceduri de inceput pentu pierdere in greutate,insa costurile nu au fost la indemana multor persoane",a mai spus Dr.Chris Andrew.
Programul-pilot "Manitoba" pentru pierderea in greutate,ofera doua tipuri de operatie chirurgicala barometrica:
- Operatia bypass gastric,in care stomacul este redus din dimensiuni si modul in care schimbarile din stomac si intestin  manipuleaza alimentele.
- Manson vertical gastrectomie,numai stomacul este redus in dimensiuni.

Dr.Chris Andrew a declarat ca o treime dintre persoanele participante la program au fost operate cu Manson vertical gastrectomie,iar doua treimi au suferit o operatie de bypass gastric.El a mai spus ca 1300 de persoane ai apelat la acest program pilot de pierdere in greutate,insa numai 110 persoane,toate femei,au fost selectate pentru a participa. Acest program s-a axat mai mult pe persoane de sex feminin,dearece,operatia este mai dificila la barbati,pentru ca,ei au foarte multa grasime pe abdomen.

Media de risc la aceste interventii chirurgicale bariatrica este de 3-4%,insa la cele 110 paciente care au luat parte la program,a fost doar un procent de 2%,deci sub media nationala.
Bariatric Surgery Initiative at the Winnipeg Regional Health Authority,institutul Dr.Chris Andrew,asteapta o decizie din partea  Manitoba Health,daca programul trebuie,sau nu,extins.

Michelle Flint si Michelle Christie,sunt doua dintre persoanele admise la programul-pilot si declara ca vietile lor s-au imbunatatit foarte mult.
Christie are 40 de ani si a avut 311 kilograme inainte de operatia chirurgicala care s-a facut cu Manson vertical gastrectomie.Ea a spus ca a slabit 116 kilograme dupa operatie.Christie a declarat"Intr-adevar,mi-am recapatat viata"

A doua pacienta,Michelle Flint,are 37 de ani si spune ca a slabit 100 de kilograme si nu mai sufera de diabet,pentru ca,ea a suferit o interventie chirurgicala de  bypass gastric." Cand mi s-a spus ca am diabet, a fost o condamnare pentru mine,insa,acum nu-mi mai fac nici o grija cu privire la moarte" a spus Michelle Flint.
Christie a declarat"Intr-adevar,mi-am recapatat viata"

Labels:


 

Sfaturi de urmat ale unui antrenor pentru pierderea in greutate


Camille Tirzah este un antrenor pentru pierderea in greutate si are asupra ei o pereche de blugi care ii purta in urma cu cinci ani pe cand avea o greutate de  232 kg.Ea a slabit 100 de kilograme sub ingrijirea directa a medicului ei personal,Ocean Ridge.Acest medic a folosit o tehnologie de ultima ora pentru pierdere in greutate,Scaner Biofotonic Pharmanex,o tehnologie care citeste nivelul de antioxidanti si care a fost prezentata si de Dr.Oz.

Insa,Camille Tirzah,datorita medicului ei,a reusit sa piarda in greutate si sa si-o mentina. Povestea ei a aparut pe coperta revistei People,iar acum este consilier si specialist in nutritie,fiind certificata de medicul personal,ajutand pe altii sa piarda in greutate.

Candva,a fost diagnosticata cu un diabet zaharat,astfel incat, acum se concentraza asupra persoanelor care au diabet zaharat si este in cautare de programe care gestioneaza greutatea corporala.Camille Tirzah se bazeaza pe o alimentatie sanatoasa si pe indicele de masa corporala.

Camille Tirzah declara:" Solutii rapide de pierdere in greutate nu exista,insa,intr-o perioada scurta de timp,persoanele vor simti o stare generala buna a sanatatii,al aspectului fizic si o vitalitate mai mare".

Institutul Personal Physician Care este fondat de Dr.David Neuman,si este una dintre cele mai mari institutii de ingrijire primara pentru pierdere in greutate din Delray Beach.Dispune de 20 de camere,sapte medici,un centru de estetica si un medic pentru supravegherea programului de pierdere in greutate.

Camille Tirzah impreuna cu medicul personal a facut un parteneriat cu compania Pharmanex,companie de suplimente alimentare si nutritive,astfel incat sa poata sa aduca  BioPhotonic Scanner and the LifePak Nano si sa-l puna in practica.Fiecare persoana care vrea sa piarda in greutate,este monitorizata.Scanerul da persoanelor un scor intre 10.000 şi 50.000 de concentratii tisulare carotenoide,Acest scor este conectat la un program de calculator prin intermediul unui card de memorii.

Camille Tirzah este antrenata de consilierul Kathy Petrillo de la compania Pharmanex pentru utilizarea dispozitivului si pentru monitorizarea persoanelor o data la doua saptamani.Ea masoara cantitatea de legume si fructe care transporta antioxidantii pentru a distruge celulele bonlave care dau boli de inima,diabet si alte boli care aduc probleme sanatatii",spune consilierul Kathy Petrillo.Ea a mai spus ca ar trebui mancate trei cosuri cu fructe si legume pentru a obtine cantitatea necesara de antioxidanti.

In urma cu sase luni,la un show de televiziune, Dr. Oz,a prezentat Scanerul BioPhotonic.La acest show,Dr.Mehmet Oz, a realizat un rating de 75.000,insa publicul din sala a fost foarte numeros.

Camille Tirzah sfatuieste toate persoanele care vor sa obtina rezultate semnificative de sanatate si pierdere in greutate,sa puna mare accent pe exercitii fizice si pe nutritie.Cu aceste modificari,persoanele devin mai puternice,au un control asupra propriilor decizii si o educatie mai buna in ceea ce priveste sanatatea.Este posibil si destul de interesant sa modifici stilul de viata si sa pierzi in greutate, prin abordarea unor strategii personalizate.

"Elementul cheie pentru succes este Staying,modificarile minore conteaza foarte mult si ajuta oamenii sa inteleaga ca fiecare pas mic duce la o realizare mare si imbunatatirea sanatatii duce la sentimentul de a fi o persoana noua.
Pentru mai multe informatii vizitati ctirzah@ppcare.net.

Labels:


 

O noua tabara pentru pierderea in greutate se deschide la Cape Cod


Conducerea de la WellBalance pentru pierdere in greutate si fitnes va deschide in vara anului 2012 o noua tabara in New England.Locatia acestei tabere va fi la Cape Cod,o destinatie de top din acest loc.

Aceasta tabara este destinata copiilor,adolescentilor si tinerilor.Tabara din campusul pentru sanatate si pierderea in greutate are parte de apele oceanului pe trei laturi,o plaja privata,sali de sport,multe posibilitati pentru reglarea greutatii,piscina interioara,sali de dans si aerobic.
Fete si baieti,barbati si famei tinari au posibilitatea de a-si schimba stilul de viata,schimbare de comportament si de a face mult sport cu un personal specializat in nutritie.

In aceasta tabara va fi cunoscutul antrenor de fitnes John Taylor,vazut la emisiunea TV, Good Morning America,posturile de radio Rachael Ray, Style Network,  Washington Post,Huffington Post, Yahoo News,insa nu vor limpsi programele matinale de la televiziunile locale.

John Taylor spune ca s-a alaturat  WellBalance pentru ca vrea sa ajute adolescentii si tinerii care vor sa traiasca o viata mai fericita si sanatoasa.El mai spune ca locul de la Cap Cod ofera cele mai bue posibilitati de pierdere in greutate,este o tabara cu experienta mare de pierdere in greutate si fitnes din toata coasta de est,aici vremea este frumoasa,multe plaje,si in imprejurimi sunt multe opurtunitati de a face sport.

Vor veni rulote cu echipament de fitnes si pierdere in greutate din Rhode Island, New York, New Jersey,Massachusetts,Connecticut,pentru a oferi sprijin,o experienta noua de viata si noi stiluri de viata.Deasemenea,vor fi incluse si familiile tinerilor si copiilor pentru o comunicare permanenta, unde isi pot vedea copii,si sa invete cum sa le ofere ajutor copiilor lor la ei acasa.

"Orce lucru din acest program este facut pentru a ajuta pe tineri la pierderea in greutate,sa aibe un echilibru sanatos,deasemeni vom avea parte de o tona de distractie in aceasta tabara si ne bucuram de tot ceea ce ne ofera Cape Cod si Boston" declara John Taylor.

Tabara de la Cape Cod de pierdere in greutate si sanatate si fitnes pentru copii,adolescenti si tineri,va fi deschisa opt saptamani,incepand din 24/06/2012 pana pe 11/08/2012

Familiile care vor sa-si inscrie copii la WellBalance,ilpot contacta pe John Taylor la telefonul (800) 975-0435 sau sa viziteze site-ul http://www.WellBalance.com

Taberele WellBalance pentru sanatate si pierderea in greutate,au fost infiintate datorita cresterii epidemiei de obezitate,pentru o abordare stiintifica si realista si o personalizare la sala de fitnes pentru pierdere in greutate.

Planul ME,asa cum mai este numita abordarea WellBalance,este conceput pentru a educa si a motiva persoanele care au nevoie de dieta,activitate si de schibmarea stilului de viata. WellBalance este alcatuita din profesionisti si indrumata de experti care conduc unele dintre cele mai mari programe de comportament si sanatate,de sanatate mintala si de tratament. WellBalance este pe punctul de a deveni lider in programele si diete,de pierdere in greutate si fitnes

WellBalance conduce doua tabere de vara; una la Cape Cod, Massachusetts,si alta la Santa Cruz, California. Pentru detalii vizitati http://www.wellbalance.com,sau la telefon (800) 975-0435.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?