Monday, October 7, 2013

 

Eşti prea slabă? Iată câteva trucuri de a lua în greutate în cel mai sănătos mod posibil

Pare incredibil dar, în timp ce majoritatea dintre voi încearcă tot felul de diete pentru a scăpa de kilogramele în plus, există şi persoane care, din contră, se luptă cu acumularea acestora.

Îţi prezentăm în continuare câteva metode prin care poţi lua în greutate fără a apela la mâncare nesănătoasă şi fără a te îmbuiba cu fel şi fel de prafuri care se găsesc în comerţ şi care promit marea cu sarea.
Calorii şi nutrienţi

Focusează-te pe alimente sănătoase, bogate în vitamine, minerale, nutrienţi şi calorii. „Începe prin a consuma alimente precum iaurtul, fructele, nucile şi grăsimi sănătoase“, spune Sylvia  Escott-Stump, preşedintele Asociaţiei American Dietetic.
Mănâncă des

Pe lângă mesele principale, gustările dese sunt cheia luării în greutate. „Încearcă să mănânci de şase ori pe zi, mese care conţin proteine, amidon, crudităţi şi grăsimi sănătoase“, spune nutriţionistul Christine Rosenbloom. O masă poate conţine un sandviş cu pâine din cereale integrale, curcan, roşii şi un smoothie de fructe. Dacă vei mânca des, poţi lua în medie 250-500 grame pe săptămână

Citeste articolul integral pe: csid.ro

Labels:


 

5 lucruri pe care corpul tau ar vrea sa ti le spuna

In fiecare zi corpul tau lucreaza: transporta sange, lupta impotriva bolilor, incearca sa supravietuiasca in stilul haotic de viata pe care i-l impui. Inchipuie-ti ca organismul tau ar putea sa-ti vorbeasca. Ai vrea sa stii ce mesaje ti-ar putea transmite?

Iata o lista cu cele mai importante 5 lucruri pe care corpul tau ar vrea sa ti le spuna.

1. Sunt complexat
Iti inchipui cum sufera corpul tau cand te privesti in oglida si spui “Urasc burta asta!”, “Urasc coapsele astea pline de celulita!”, “Urasc parul asta” etc.? Ca si tine, corpul tau are nevoie de complimente, de apreciere, de recunoastere, de iubire. Transmite-i corpului tau mesaje de apreciere, pozitive, pentru ca el sa fie motivat sa lucreze in continuare.


Citeste mai departe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

De ce te ingrasi dupa casatorie

Tot mai multi oamei incep sa discute tot mai mult despre acest subiect. S-a demonstrat prin diverse studii ca atat femeile cat si barbatii au o tendinta de ingrasare in timpul casatoriei, iar cei mai multi dintre ei isi recapata greutatea dupa ruptura de partener, printr-un divort.
Se spune ca odata ce se vad casatoriti, oamenii nu mai au la fel de multa grija de aspectul fizic, ca atunci cand erau burlaci.
Lucru dovedit, este ca dupa casatorie, oamenii sunt delasatori atunci cand vine vorba despre exterior, punand mai mult pret pe partea interioara a acestora.
 
Citeste articolul integral pe:  yla.ro

Labels:


 

Dr. Oz: 5 soluţii naturale care-ţi întăresc imunitatea şi te feresc de răceală

Există numeroase soluţii naturale care te ajută să ai un sistem imunitar puternic şi să previi răcelile în sezonul rece. Descoperă ce trucuri aplică Dr. Oz ca să-şi întărească imunitatea!

Alimente pe care le ai deja în bucătărie pot să-ţi protejeze sistemul imunitar şi să te ferească de răceli. Apelează cu încredere la următoarele soluţii recomandate de celebrul Dr. Oz:


1. Uleiul de oregano

Acest ulei are un efect purificator în interiorul intestinului, curăţându-l de toxine. Acest lucru favorizează o digestie eficientă, astfel că sistemul tău imunitar va beneficia de o protecţie ridicată.



Citeste mai departe: eva.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?