Monday, October 7, 2013

 

Eşti prea slabă? Iată câteva trucuri de a lua în greutate în cel mai sănătos mod posibil

Pare incredibil dar, în timp ce majoritatea dintre voi încearcă tot felul de diete pentru a scăpa de kilogramele în plus, există şi persoane care, din contră, se luptă cu acumularea acestora.

Îţi prezentăm în continuare câteva metode prin care poţi lua în greutate fără a apela la mâncare nesănătoasă şi fără a te îmbuiba cu fel şi fel de prafuri care se găsesc în comerţ şi care promit marea cu sarea.
Calorii şi nutrienţi

Focusează-te pe alimente sănătoase, bogate în vitamine, minerale, nutrienţi şi calorii. „Începe prin a consuma alimente precum iaurtul, fructele, nucile şi grăsimi sănătoase“, spune Sylvia  Escott-Stump, preşedintele Asociaţiei American Dietetic.
Mănâncă des

Pe lângă mesele principale, gustările dese sunt cheia luării în greutate. „Încearcă să mănânci de şase ori pe zi, mese care conţin proteine, amidon, crudităţi şi grăsimi sănătoase“, spune nutriţionistul Christine Rosenbloom. O masă poate conţine un sandviş cu pâine din cereale integrale, curcan, roşii şi un smoothie de fructe. Dacă vei mânca des, poţi lua în medie 250-500 grame pe săptămână

Citeste articolul integral pe: csid.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?