Wednesday, March 21, 2012

 

Modul in care o femeie a pierdut in greutate 143 de kilograme


Totul a inceput in 2008,cand Jen Moore s-a hotarat sa-si schimbe stilul de viata si sa inceapa un program de fitness.
Scaderea in greutate este intotdeauna o problema a mintii.Insa,pentru o mama si sotie obeza,a fost usor si distractiv sa piarda in greutate.
Jen Moore,de 31 de ani,cantarea 288 kilograme,dar cu ajutorul sportului si a unui instructor,a slabit 143 kilograme,dupa care,ea insasi a ajun instructor la compania care a ajutat-o.

Jen Moore,a scris despre povestea ei in Huffington Post,si a povestit modul in care a slabit 40 de kilograme in termen de trei luni si s-a bucurat de instruirea de pe DVD de la Hooopnotica.

Dependenti de mancare,ea si sotul ei,au trebuit sa examineze consumul produselor alimentare, mancatul de prea multa plictiseala dar si stilul lor de viata destul de lenes.Instructorul ei de pierdere in greutate,aminteste cum, dupa o dieta tinuta de Jen Moore,rezultatele au intarziat sa apara.Insa,dupa o umilinta suferita de Jen,a determinat-o sa piarda in greutate si sa dea un exemplu fiicei sale.

Jen Moore si sotul ei au schimbat modul lor de viata nesanatos,se bucura de consumul de fructe si legume inlocuid produsele zaharoase si chips-urile,astfel incatau dat un exemplu copiilor lor.

Jen Moore a inceput sa se familiarizeze cu miscarea frecventand o sala de baschet din localitate.Ea declara ca i-a luat timp de doua saptamani pentru a fi capabica satina cercul in jurul taliei,dar din prima zi a simtit o diferenta enorma in puterea ei,multa energie si incredere.
DVD-ul companiei Hoopnotica a ajutat-o pentru a pierde in greutate 143 de kilograme,deasemenea,consumul de struguri in loc de chips-uri atunci cand sta in fata televizorului.

Ea a mai declarat:"Familia mea mananca sanatos acum,suntem exemplu copiilor nostri,cosumam numai alimente sanatoase,nu dorim ca,copii nostri sa devina obezi si sa sufere asa cum am suferit noi atata timp,suntem imputerniciti pentru copii nostri sa facem alegeri corecte in ceea ce priveste alimentatia".
"Obezitatea e mostenita in familia noastra,am fost nesanatoasa si nu am putut sa fac toate activitatile distractive care mi le-s fi dorit.Insa,cu siguranta lucrurile s-au schimbat datorita instructorului Hula Hoop de la Hoopnotica.

Jen Moore,a devenit instructor la Hoopnotica si preda regulat lectii pentru pierderea in greutate.

Labels:


 

Mango african este recomandat din nou de Dr.Oz pentru pierderea in greutate


Recent,la un post de televiziune,Dr.Oz incearca sa schimbe mentalitatea celor care au probleme de greutate si le sugereaza un supliment in care principalul ingredient s-ar putea gasi in Neutra Corp NTRR (13,65%),un supliment pentru pierderea in greutate.

In emisiune lui,Dr.Oz,a numit Mango african"un miracol in cabinetele medicale".Astfel,in introducerea emisiunii a provocat un mare interes pentru un remediu sigur de pierdere in greutate.Semintele de Mango african sunt recoltate in Africa de Vest,insa,pentru a avea mai multe beneficii pentru sanatate,localnicii folosesc extracte naturale.

Rezultatele unui proiect de cercetare placebo-controlled cu privire la efectelele extractului de Mango african,au fost publicate in revista stiintifica internationala de sanatate.Acest studiu a constatat ca extractul natural,Irvingia Gabonensis, actioneaza la suprimarea poftei de mancare si influienteaza modul in care creierul functioneaza.

Interesul persoanelor care au participat la emisiunea Dr.Oz a explodat,suplimentul cu Mango african ar putea ajunge un impuls major pentru NTRR si sa se vanda foarte bine atunci cand va ajunge in rafturile magazinelor.Irvingia Gabonensis, imbunatateste sensibilitatea la insulina si da voie organismului sa arda mai multe grasimi.NTRR testeaza potentialul de ardere a grasimilor emis de Bio-Energie,o perfuzie a ingredientului.

Neutra Corp este pe cale sa dezvolte Pure Plus pentru pierderea in greutate,dar si alte produse noi,deoarece vrea sa concureze alaturi de  Herbalife Ltd. HLF -0.68%,Vitamin Shoppe VSI +1.15%, Nutraceutical International Corp. NUTR -4.39% si Schiff Nutrition International Inc. WNI -1.35%  .
Neutra Corp este o companie specializata in comercializarea si dezvoltarea de suplimente nutritive,remedii pe baza de plante si alte solutii naturiste.Este o companie care se dedica stilului de viata sanatos,in prezent produce o gama de produse pentru refacerea musculaturii,pierdere in greutate,cu un regim de hrana sanatos si natural.
Vizitati NTRR pe Twitter la www.twitter.com / neutracorp.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?