Monday, March 3, 2014

 

5 motive din cauza cărora nu ai un abdomen plat


Dintotdeauna femeile și-au dorit un abdomen plat, fără mult urâții „colăcei”. Ține minte însă că, pentru a avea un astfel de abdomen, nu trebuie să ții cont doar de sport, ci și de alimentație.

Iată cinci motive din cauza cărora nu poți obține un abdomen plat:

Alcoolul

În mod normal, în timpul fiecărei diete consumul de alcool este interzis. Și asta pentru că băuturile alcoolice sunt și foarte calorice. Gândește-te doar la bere și la cocktail-uri.

Poziția coloanei

Sedentarismul și timpul pe care ni-l petrecem așezați fac să se adune grăsime în zona abdominală. Încearcă să păstrezi mereu postura corectă și vei reduce cu 15-20% cantitatea de grăsime de pe abdomen.

Citeste articolul integral pe: oanacuzino.ro

Labels:


 

Top trei condimente care topesc grăsimea de pe burtă


Cea mai simplă metodă prin care îți poți accelera metabolismul să ardă mai multe calorii este să îți bei cafeaua cu un praf de scorțișoară și să îți condimentezi mâncarea cu piper sau ardei iute.

Persoanele care includ și ardeiul iute în dieta zilnică au un apetit mai scăzut și un metabolism mai alert, care arde mai repede caloriile, este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Purde din statul american Indiana.

Substanța care aduce aceste beneficii este capsaicina, cea care dă și „iuțeala” ardeiului.  Efectul de topire a grăsimii este cu atât mai puternic în cazul persoanelor care nu consumă regulat ardei iute.

În cadrul studiului 25 de voluntari au fost monitorizați șase săptămâni, timp în care și-au condimentat mâncarea cu ardei iute

Pe parcursul studiului, s-a constatat că ardeiul a diminuat senzaţia de foame, iar voluntarii au poftit din ce în ce mai puțin alimentele grase, sărate sau dulci. În plus, în decursul celor şase săptămâni subiecţii au reuşit să slăbească între 5 şi 10 kilograme, deşi nu și-au schimbat obiceiurile alimentare.
Piperul negru este un alt ajutor de nădejde în curele de slăbire. Acesta conține o substanță cunoscută sub numele de piperină, care previne dezvoltarea celulelor adipoase. Piperina este cea care dă gustul picant. Așa că, dacă vrei să scapi de burtă, presară piper negru pe ouă, în salate, sau în supe.

Citeste versiunea originala pe: doctorulzilei.ro

Labels:


 

Transformare uluitoare! "Adele de Romania" a slabit 50 de kilograme. Cum arata acum fosta concurenta de la Vocea Romaniei






Oana Radu a participat in urma cu doi ani la 'Vocea Romaniei", reusind sa impresioneze juratii cu vocea ei, asemanatoare cu cea a lui Adele. Si trupul ii era, pe atunci, la fel de rubensian ca cel al indragitei artiste.
Timpul a trecut si, de cand si-a incercat norocul la show-ul de pe Pro TV, si-a dat seama ca aspectul fizic conteaza foarte mult in industria muzicii. Asa ca s-a pus pe slabit.

Citeste articolul integral pe: cancan.ro




Labels:


 

Doctor Oz: Cum îţi convingi hormonii să ardă mai multă grăsime în 3 paşi


Dacă ai încercat toate dietele de pe lume şi ai făcut şi ceva sport şi tot nu reuşeşti să slăbeşti, de vină pot fi hormonii tăi. Un dezechilibru hormonal poate cauza probleme cu greutatea. Învaţă de la Doctor Mehmet Oz cum îţi convingi hormonii să ardă mai multă grăsime în 3 paşi.

Pasul 1: Ţine un regim detox înainte de a o lua de la capăt
Dieta ta actuală s-ar putea să-ţi irite tractul digestiv, dereglâd hormonii şi îngreunând procesul de slăbire. Resetează sistemul digestiv înainte de o nouă încercare de cură de slăbire. Curăţă intestinele şi ficatul cu o cură de detox ca la carte.

Renunţă la alimentele pline de carbohidraţi, cu zahăr sau chimicale, care cauzează dependenţă şi pofte şi care au risc crescut de reacţii inflamatorii în corp.

Apa de detox a lui Dr. Oz face minuni în cura de slăbire
Hidratează-te bine, consumă fibre şi încearcă apa de detox: un amestec de patru ceşti de apă, zeama de la jumătate de lămâie, ghimbir proaspăt ras şi un praf de boia de ardei roşu Cayenne.



Sursa:unica.ro

Labels:


 

POSTUL PAŞTELUI | REŢETE DELICIOASE CU SOIA, care te ajută să înlocuieşti carnea

Ştiai că soia e un excelent înlocuitor pentru carne? Chiar dacă posteşti, trebuie să nu excluzi din alimentaţia zilnică proteinele. Aşa că încearcă patru reţete delicioase, în care poţi folosi acest ingredient, bogat în proteine.


Frigărui cu legume

Ingrediente: 500 g cuburi de soia fierte şi pră­ji­te în puţin ulei, doi castra­veţi, o ceapă roşie, ardei gras roşu şi galben.
Mod de preparare: se spală castraveţii şi se taie rondele, iar ceapa se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, la fel şi ardeiul roşu şi galben. Pe câte un băţ special se alter­nează o felie de castravete, un cubuleţ de soia şi câte o felie de ceapă şi ardei roşu şi galben, pâ­nă se completează frigăruia.

Hamburger delicios

Ingrediente: 100 g cuburi de soia, 100 g de ciuperci, 5 linguri de pesmet, o ceapă, sare, piper, ulei.
Mod de preparare: se fierbe soia. Se scoate, se scurge şi se fărâmiţează. Ceapa, usturoiul şi ciupercile se toacă mărunt şi se adaugă la soia. Se pune pesmetul şi se amestecă bine. Se formează chiftelele pentru hamburger şi se rumenesc pe ambele părţi, într-o tigaie, cu două linguri de ulei. Se serveşte cu salată verde şi ridichi.


Mai mult: libertatea.ro

Labels:


 

10 metode incredibile prin care arzi calorii!

Visezi la un corp suplu și super sexy, dar nu prea te poți mobiliza să faci sport? Nu-i nicio problemă, îți spunem noi cum îți poți menține  silueta fără prea mare efort. Iar ca regula generală, evită să mănânci mult seara, nu exagera cu dulciurile și sucurile. Dar să înceapă ora de fitness pentru fetele comode!

1. Mestecă gumă – 11 kcal

Ți se pare prea puțin? Dacă mesteci zilnic o gumă de mestecat aproximativ 50 de minute și faci baloane, vei scăpa de 4 kilograme într-un an! Ei, ce zici de asta?

2. Ascultă muzică – 21 Kcal

Stai liniștită în fotoliu, închide ochii, ascultă muzica preferată și relaxează-te. Dacă faci asta timp de 40 de minute, vei elimina 21 de calorii fără niciun efort. Da ,  gândește-te cât ai putea să pierzi dacă mai și dansezi?

3. Dansează – 50 Kcal


Citeste articolul integral pe: bravonet.ro

Labels:


 

Scapa rapid de grasimea de pe abdomen. Tips & Tricks

Daca vrei un abdomen plat, trebuie sa accepti ca nu exista nicio solutie magica, care sa faca pernitele de grasime sa dispara peste noapte. Poti observa insa niste schimbari radicale in aspectul tau fizic in doar cateva saptamani daca respecti sfaturile de mai jos.

1.Dormi suficient

Atunci cand bioritmul tau este dat peste cap, mananci mai mult decat de obicei. Cand esti obosita, produci mai multa grelina, un hormon care declanseaza pofta de dulciuri. Lipsa de somn iti poate afecta si productia de hormoni, afecandu-ti nivelul cortizolului, hormon care declanseaza acumularea de grasime in zona abdominala. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a obtine abdomenul de vis este sa dormi 7 ore pe noapte.

2.Fa reprize scurte de exercitii

Cate 1.000 de abdomene in fiecare seara iti garanteaza muschi abdominali puternici, dar cu un strat de grasime deasupra lor, nu o sa obtii niciodata rezultatele scontate. In loc sa faci abdomenele respective, fa exercitii care sa implice mai multe grupe de muschi. O recomandare foarte utila sunt exercitiile de Pilates.


Citeste versiunea originala pe: perfecte.ro

Labels:


 

Exerciţii fizice care te scapă de grăsime


 Una dintre cele mai simple modalitaţi de-a scăpa de grăsimea din zona abdomenului este să alergi.

Însă nu oricum, ci alternând alergarea rapidă cu plimbarea uşoară.

Încearcă să alergi cât de repede poţi timp de 3 minute, mergi un minut, apoi repetă alternanţa de încă nouă ori.

Optează pentru acest exerciţiu de 2-3 ori pe săptămâna şi vei vedea că dorinţa ţi se va îndeplini în scurt timp.

2 COAPSE CU ARIPIOARE



Citeste versiunea originala pe:avantaje.ro




 

Tii dieta, faci sport si totusi nu slabesti? Vezi care este motivul

Esti la dieta, ai mare grija la ce mananci, faci si sport si totusi rezultatele dorite intarzie sa apara? S-ar putea ca problema pe care o ai sa fie mult mai importanta decat credeai.

Exista alimente care ne plac din punct de vedere al gustului si alimente care nu ne plac. Exista alimente care ne plac, dar simtim ca nu ne fac bine. Exista alimente care ne plac, credem ca ne fac bine, dar de fapt organismul nu le poate tolera.

Citeste versiunea originala pe:perfecte.ro

Labels:


 

7 alimente pe care medicii le-au considerat la inceput nesanatoase

Cafeaua, uleiul de cocos sau laptele integral au fost privite cu suspiciune la inceput de catre specialistii, care au considerat ca acestea sunt nocive pentru organism. Ulterior, studiile au aratat ca  aduc o serie de beneficii.

Cafeaua

Trebuie sa fi auzit cel putin o data "cafeaua nu este buna pentru inima si tensiune". Noile studii sustin insa ca aceasta este plina de antioxidanti si nutrienti care iti imbunatatesc sanatatea.

Potrivit oameniilor de stiinta, cafeaua iti pune neuronii in miscare, reusind sa iti imbunatateasca memoria si timpul de reactie. Potrivit Alter Net acesta iti ajuta si metabolismul si scade aparitia diabetului de tip II.

Lapte integral

Majoritatea oameniilor fug de laptele integral .........


Citeste versiunea originala pe: perfecte.ro

Labels:


 

A slabit 70 kg intr-un singur an, mancand fripturi si prajituri. Transformarea uimitoare a unei femei de 31 de ani




Claire Alsop, o femeie din Marea Britanie, mama a doi copii, a luat o decizie radicala: sa piarda mai mult de jumatate din greutatea ei.  La un an de la momentul cand s-a hotarat sa slabeasca, transformarea sa este cu adevarat remarcabila.
In 2011, Claire cantarea 137 de kilograme si incepuse sa se teama pentru sanatatea ei. Avea probleme grave de sanatate si nici macar nu implinise 30 de ani: "Ma gandeam la felul cum o sa arat la 40 ani. Daca ma ingrasam si mai mult si ajungeam la 200 de kilograme? Cum imi mai cresteam copiii, daca n-o sa ajung niciodata sa-mi cunosc nepotii?".


Citeste versiunea originala pe:protv.ro/stiri

Labels:


 

Ce sa mananci la micul dejun daca esti la dieta. 5 retete care te ajuta sa slabesti

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, micul dejun este o masa obligatorie. Acesta iti pune metabolismul la treaba, iti da energie si te ajuta sa mananci echilibrat tot restul zilei. Tine cont de propunerile noastre si incepe-ti fiecare zi in forta

Oua
Ouale au proteine, iar tu ai nevoie de ele pentru ca iti tin de foame mult timp. Mananca-le fierte sau in omleta – iata 7 retete de omleta pentru fiecare zi a saptamanii.

Iaurt
Potrivit unui studiu efectuat pe 120,877 oameni de catre cercetatorii de la Harvard, iaurtul este in top 5 alimente care ajuta in procesul de slabire. Poti sa-l mananci simplu sau cu fructe, in functie de preferinte.


Citeste versiunea originala pe: foodstory.ro

Labels:


 

Mănâncă sănătos în perioada postului

În perioada 3 martie - 19 aprilie, creștinii ortodocși parcurg Postul Paștelui, curățindu-și trupul și sufletul pentru marea sărbătoare a Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos. Iată câteva sfaturi de urmat, în această perioadă.

Pentru a evita carenţele alimentare din perioada postului ar fi bine să respecţi principiile unei nutriţii corecte.

Cei care ţin post preferă să gătească legume fierte excesiv sau cu adaos de ulei şi bulion în loc să apeleze la alimente mai puţin preparate ce îşi păstrează calităţile nutritive. Prânzul poate fi o salată de legume consistentă, puţin costisitoare, în care se amestecă roşii, ardei, castraveţi, fasole, porumb şi verdeaţă.
   
Alege cartofi natur sau copţi

Nu simplifica postul cu porţii uriaşe de cartofi prăjiţi......


Citeste versiunea originala pe: revistafelicia.ro

Labels:


 

Dieta Andreei Marin chiar functioneaza ! Cum arata acum Zana Surprizelor intr-o rochie neagra, mulata si decoltata

Divortul de Stefan Banica Jr. si perioada de dupa si-au pus amprenta asupra Andreei Marin, care, anul trecut, s-a ingrasat cateva kilograme bune si a fost nevoita ulterior sa-si schimbe garderoba, cu haine potrivite noilor masuri.
Zana Surprizelor a luat masuri rapid, insa, si a adoptat un stil de viata sanatos, un regim de detoxifiere, a renuntat la grasimi si prajeli si a inceput sa faca sport. Rezultatele nu s-au lasat asteptate, iar acum Andreea, 39 de ani, se poate mandri nu doar cu un sot cu 12 ani mai tanar, ci si cu o silueta de invidiat.

O data la cateva luni, Andreea Marin urmeaza o cura de detoxifiere, bazata pe sucuri si supe, care nu dureaza mai mult de o saptamana.

Citeste mai departe: protv.ro

Labels:


 

"Abdomenul se face in BUCATARIE" sau TOP 5 reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei un six-pack adevarat

Vine vara. Asta e cel mai tare lucru pe care poti sa-l auzi intr-o zi friguroasa de februarie, insa pentru unii poate fi un adevarat chin: "Oh, iar vine vara, iar nu am apucat sa imi 'scot' abdomenul, ma chinui ca un fraier de atata timp!"
Stim cu totii ca abdomenul este cartea de vizita a oricarui barbat si fiecare dintre noi viseaza la un six-pack perfect cu care sa atraga toate privirile. Ce nu stiu multi este cum sa-l faca, se chinuie ore intregi sa faca abdomene, fac N exercitii, si nu reusesc nimic. Ca sa nu mai zic cat de amuzanti sunt unii care incearca tot felul de programe ciudate de antrenament si ii vezi atarnati in toate pozitiile prin sala :)
Sa iti spun un secret: TOTI avem deja un six pack. Singura problema este ca la putini dintre noi este si vizibil. De ce? Pentru ca la la majoritatea este acoperit de un strat mai gros sau mai putin gros de grasime subcutanata. Ei bine, asta e marea problema, insa poti trece foarte usor peste.
Mai intai, este foarte important sa intelegi compozitia corpului si de ce este necesar sa ai un procent scazut de grasime corporala. Abia dupa ce faci asta vei putea intelege 'mecanismul' prin care poti avea un six-pack frumos.
Totul pleaca de la o alimentatie cat mai corecta si 'curata'. Asa ca fii pe faza si tine cont de urmatoarele sfaturi pe care ti le dam :)

Citeste articolul integral pe: debarbati.ro

Labels:


 

Cum slabesti fara sa te gandesti la calorii: Dieta sanatoasa care promite sa-ti remodeleze silueta in doar 2 saptamani

Votata recent de catre doctori cea mai sanatoasa dieta din Statele Unite, cura DASH promite un abdomen mai plat in aproximativ doua saptamani fara sa fie nevoie sa tii seama de calorii, sa petreci ore intregi pe banda de alergare sau sa recurgi la un regim excentric si nesanatos.
Dieta DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension/ Abordari Dietetice pentru Oprirea Hipertensiunii) a fost conceputa pentru a diminua presiunea sanguina si nivelul de colesterol si pentru a preveni diabetul. Totusi, proprietatea ei uimitoare de a ajuta oamenii sa piarda din greutate a transformat dieta in subiectul unui bestseller, scrie Daily Mail.

Regimul a fost dezvoltat de nutritionistul Marla Heller si este sustinut de Institutul National pentru Inima, Plamani si Sange (din Statele Unite) si Asociatia Americana a Inimii.

Intr-un fragment din noua ei carte, "Solutia DASH de a pierde in greutate", Heller povesteste cum dieta ei simpla iti poate modela silueta in timp util pentru petrecerea de Craciun, fara sa numeri caloriile sau sa urmezi un program chinuitor de exercitii fizice.



Spre deosebire de alte diete care pot avea efecte secundare asupra sanatatii, a fost demonstrat stiintific ca aceasta are si proprietati benefice in acest sens, accelerand metabolismul si antrenand apetitul pentru a rezista in fata tentatiilor calorice din timpul sarbatorilor.

Potrivit Marlei Heller, principiul dietei DASH este ca in loc sa numeri caloriile si sa te ingrijorezi in privinta grasimii, cel mai bun mod de a pierde in greutate este sa te concentrezi pe tipurile de mancare pe care le consumi, solutia fiind sa alegi proteine si grasimi sanatoase.




Citeste versiunea originala pe: protv.ro

Labels:


 

Cum sa-ti schimbi stilul de viata, in loc sa tii dieta. Interviu cu Valentin Vasile, antrenor personal si specialist in nutritie


Dupa 14 ani de experienta ca antrenor personal si specialist in nutritie, a scris un ghid de slabire, „Stil de viață, nu dieta!”, si a creat cel mai in voga concept de remodelare corporala: Limitless. Acesta se bazeaza atat pe antrenamente fizice, cat si pe o alimentatie care accelereaza metabolismul.

Valentin Vasile a lucrat de-a lungul timpului cu vedete precum Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Andreea Raicu, Roxana Ionescu, iar in ultimul timp si-a propus sa schimbe radical stilul de viata al romanilor. Conceptul lui, LIMITLESS - Total Body Makeover, este deja o noua moda in materie de sport si dieta, asa ca l-am luat la intrebari pentru a-i afla secretele.
Ai scris o carte, „Stil de viață, nu dieta!”. Care sunt cele mai importante 3 sfaturi pe care le-ai dat acolo?

Cred ca cel mai important sfat e scris chiar pe prima pagina a cartii, un sfat pe care si eu la randul meu il am de la bunicii mei – si anume, ca „orice lucru valoros si sanatos nu poate fi obtinut decat cu efort si consecventa”. As putea spune cu usurinta ca asta este esenta ghidului de slabire „Stil de viata, nu dieta!”. Din punctul meu de vedere asa-numitul „efect yo-yo” nu exista, ci exista doar persoane care dupa ce si-au atins obiectivul s-ar reintors la vechile obiceiuri nutritionale care i-au adus la forma fizica deficitara si sanatatea precara inca din prima faza. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt nici pe departe promotorul unor principii precum „nu trebuie sa mai gusti cat vei trai zahar sau vreun alt aliment care iti place, dar care te ingrasa”. Dimpotriva, eu cred cu tarie ca intr-un stil de viata sanatos in care iti mentii rezultatele fitness pe care le-ai si obtinut, dar si in care sanatatea ta sa fie la cote maxime, poti prinde in cantitati rezonabile si mici placeri culinare. Spre exemplu, alimentatia mea e formata undeva la 90% din alimente care sa ma mentina sanatos si fit, iar restul de 10% sunt dedicati gurmanderiilor, unui pahar de vin bun etc.

Celelalte doua cele mai importante sfaturi din carte cred ca sunt ca cei 90% te definesc, asadar important e sa nu lasi proportiile sa se inverseze, si faptul ar trebui sa ne ascultam in permanenta corpul si nu sa incercam sa ii „inchidem gura” cu pastile anti-balonare, anti-constipatie, anti-dureri de cap si, lasati-ma sa spun, pastila anti-stil de viata sanatos.

Cum slabesc femeile vs. cum slabesc barbatii? Care din ei sunt mai motivati?

Citeste articolul integral pe:foodstory.ro

Labels:


 

Preparate delicioase în stil tailandez

Rulouri picante cu sos de usturoi

 • Rezultă 16 bucăţi • Gata în 40 minute • 68 calorii per porție • 4 g grăsimi

■ 300 g amestec de legume stir-fry

■ 1 lingură ulei de arahide

■ 3 cm ghimbir proaspăt, răzuit

■ 2 căței de usturoi, tocat

■ 1 lingură sos de soia

■ 2 lingurițe amestec de condimente chinezesc

■ 4 foi de plăcintă

Ulei de floarea soarelui pentru uns

■ 2 linguri semințe de susan

PENTRU SOSUL DE ÎNMUIAT

■ 1 cățel de usturoi, tocat

■ 3 linguri oțet de orez sau de vin alb

■ 1 linguriță zahăr

■ Un praf de chilli

 Mod de preparare

1Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Într-un vas special – wok – prajeşte legumele amestecând continuu cu ghimbirul, usturoiul, sosul de soia şi condimentul 3 minute.

2 Întinde o foaie de plăcintă şi tai-o în patru dreptunghiuri. Unge cu ulei marginile şi pune legume pe fiecare foaie. Rulează şi pliază marginile spre interior, unge cu ulei ca să se lipească. Unge cu ulei, presară susan şi dă la cuptor 20 minute.

3 Sosul: combină usturoiul, oţetul, zahărul şi praful de chilli.

Citeste versiunea originala pe:  avantaje.ro

Labels:


 

Cum poţi scăpa de celulită!

La fiecare început de vară, devii mai atentă la semnalele corpului: pielea nu mai este atât de fermă, muşchii nu mai sunt atât de tonifiaţi ca vara trecută, când ai mers la sală, iar inestetica celulită acoperă în continuare zonele la vedere.

Chiar dacă există numeroase produse şi intervenţii chirurgicale menite să oprească sau să atenueze aspectul nedorit de coajă de portocală, acestea nu te vor mulţumi pe deplin dacă nu le combini cu un stil de viaţă echilibrat, din care să nu lipsească mişcarea şi un regim alimentar potrivit ţie.

În cartea sa, „Celulita poate fi învinsă” (Ed. Trei), medicul estetician Adina Alberts consideră că pentru a trata celulita, trebuie să afli întâi care sunt cauzele apariţiei acesteia.

Fumezi, bei multă cafea?

Fumatul favorizează apariţia celulitei, aşa cum se întâmplă şi în cazul consumului de cafea.

Cofeina stimulează eliberarea de adrenalină şi noradrenalină, cei mai importanţi hormoni ai stresului, care pregătesc organismul pentru un efort susţinut. Indiferent dacă efortul există sau nu, descărcările de adrenalină se produc oricum, iar organismul se „stresează“.

O ceaşcă de cafea este foarte bine-venită atunci când ne pregătim pentru un moment de concentrare maximă, fizică sau psihică. Dar, ca orice plăcere, abuzul dăunează.

Când nu eşti stresată?

„Femeia are cel puţin două slujbe full-time.


Citeste versiunea originala pe: avantaje.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?