Monday, March 3, 2014

 

Scapa rapid de grasimea de pe abdomen. Tips & Tricks

Daca vrei un abdomen plat, trebuie sa accepti ca nu exista nicio solutie magica, care sa faca pernitele de grasime sa dispara peste noapte. Poti observa insa niste schimbari radicale in aspectul tau fizic in doar cateva saptamani daca respecti sfaturile de mai jos.

1.Dormi suficient

Atunci cand bioritmul tau este dat peste cap, mananci mai mult decat de obicei. Cand esti obosita, produci mai multa grelina, un hormon care declanseaza pofta de dulciuri. Lipsa de somn iti poate afecta si productia de hormoni, afecandu-ti nivelul cortizolului, hormon care declanseaza acumularea de grasime in zona abdominala. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a obtine abdomenul de vis este sa dormi 7 ore pe noapte.

2.Fa reprize scurte de exercitii

Cate 1.000 de abdomene in fiecare seara iti garanteaza muschi abdominali puternici, dar cu un strat de grasime deasupra lor, nu o sa obtii niciodata rezultatele scontate. In loc sa faci abdomenele respective, fa exercitii care sa implice mai multe grupe de muschi. O recomandare foarte utila sunt exercitiile de Pilates.


Citeste versiunea originala pe: perfecte.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?