Sunday, December 5, 2010

 

Afectiuni ce pot fi tratate cu ajutorul scortisoarei si a mierii de albine

Pentru a nu fi suspectati ca luptam impotriva Codex-ului doar cu arme …sovietice (ma rog, rusesti), va prezentam si rezultatul unor cercetari facute de bioterapeuti si nutritionisti celebrii din … occident:
O revista faimoasa, Weekly World News, care apare în Canada, a publicat în ediţia din 17 ianuarie 1995 o listă de afecţiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinaţiei de miere cu scorţişoară. In Romania se gasesc, slava Domnului, si mierea si scortitoara. Asta pana cand nu le vor interzice „baietii ascunsi” care vin tare peste noi cu Codex Alimentarius!!!

ARTRITA
Amestecaţi o parte de miere în doua părţi apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă de scorţişoara pudră. Faceţi o pastă şi masaţi-o uşor în partea de corp care vă doare.
Durerea cedează în interval de 15 minute, în cele mai multe cazuri.
Pacienţii cu artrită îşi pot administra zilnic câte o cană de apă fierbinte cu două linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră.
Daca remediul se administrează cu regularitate, chiar şi artrita cronică poate fi vindecată.
Într-un studiu recent efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat că atunci când doctorii le-au administrat pacienţilor o combinaţie de o lingură de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră înainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200 de pacienti trataţi, 73 de pacienţi au scăpat complet de dureri în interval de o luna. Majoritatea acestor pacienţi nu puteau merge sau aveau o libertate de mişcare restrânsa, dar dupa terapie, au început să meargă cu mai puţine dureri.

CĂDEREA PĂRULUI – asta e pe bune!!!
Cei care au probleme de caderea părului sau calviţie pot aplica pe păr o pastă alcatuită din ulei de măsline fierbinte, o lingură de miere, o linguriţă de scorţişoară pudră înainte de baie, lasand-o sa acţioneze aproximativ 15 minute, după care se spală părul.
S-a demonstrat că remediul este eficient şi daca se păstreaza timp de 5 minute.

INFECŢII URINARE
Luaţi două linguri de scorţişoară pudră şi o linguriţă de miere într-un pahar de apa calduţă şi beţi. Distruge toţi germenii din vezica urinară.

DURERI DE DINŢI
Faceţi o pastă dintr-o linguriţă de scorţişoară pudră şi cinci linguriţe de miere şi aplicaţi pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) până când dintele nu mai doare.

Aveti probleme cu COLESTEROLUL? Iata ce puteti face:
Două linguri de miere şi trei linguriţe de scorţişoară pudră, amestecate cu  450 ml. de ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în interval de 2 ore.
Ca şi în cazul pacienţilor cu artrită, dacă remediul se administrează de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.
Conform unei informatii publicate într-o revista medicală, mierea în stare pură consumată zilnic împreună cu mâncarea înlătură problemele de colesterol.

RĂCELI
Cei care suferă de răceli normale sau severe ar trebui să ia o lingură de miere călduţă cu 1/4 linguriţă de scorţişoară pudră timp de 3 zile.
Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, raceala şi curăţă sinusurile.

BOLI CARDIOVASCULARE
 Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi pe pâine sau umpleţi clătitele cu această pastă în loc de dulceaţă sau gem şi mâncaţi cu regularitate la micul dejun.
Reduce colesterolul din artere şi salvează pacientul de riscul unui atac de cord.
Pentru cei care au suferit deja un atac de cord, urmaţi acest remediu zilnic pentru a preveni apariţia unui alt atac.
Consumul cu regularitate al produsului de mai sus reduce dispneea şi întăreşte ritmul cardiac.
În America şi Canada, mai multe spitale şi-au tratat pacienţii cu succes când au descoperit că arterele şi venele îşi pierd flexibilitatea şi tind să se astupe. Mierea şi scorţişoara îmbunătăţesc circulaţia sanguina.

LONGEVITATE
 Ceaiul cu miere şi scorţişoară, consumat cu regularitate, desi este greu de crezut…s-a dovedit stiintific: încetineşte efectele îmbătrânirii.
Pentru ceai, puneţi la fiert 4 linguri de miere, 1 lingură de scorţişoară pudră şi 3 căni de apă.
Beţi 1/4 de cană, de 3 până la 4 ori pe zi. Vă păstrează pielea sănătoasă şi fină şi încetineşte efectele îmbătrânirii.
De asemenea, creşte speranţa de viaţă, vă veţi simţi mult mai tânar(ă) !

ACNEE – reteta pentru adolescenti si copiii care au ajuns la pubertate:
Formaţi o pastă din trei linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Aplicaţi această pastă peste coşuri seara înainte de culcare. Faceti efortul de a dormi cu tratamentul pe fata. Daca reusiti(si asa ar trebui) sa tineti „masca” peste noapte…spalaţi-o cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile de la radacina.

 Cu dedicatie pentru reprezentantele sexului…frumos:
O CURA DE SLABIRE 100% naturala!
În fiecare dimineaţă pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun şi seara înainte de culcare, beţi miere şi scorţişoară pudră fierte într-o cana de apa.
Daca se administrează în mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii chiar şi a celor mai obeze persoane.
De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi în organism chiar dacă persoana respectivă consumă o dietă hipercalorică.
sursa: http://www.2012tehnicidesalvare.ro

Labels:


 

Femeia anului după ce a slăbit 95 de kilograme într-un an şi jumătate

Britanica Harriet Jenkins, în vârstă de 25 de ani, a devenit cunoscută după ce a reuşit să slăbească circa 95 de kilograme într-un an şi jumătate, fără să apeleze la chirurgie.
Femeia a fost desemnată de cea mai mare organizaţie specializată pe pierderea în greutate din Marea Britanie, Slimming World, drept Femeia Anului. Reţeta folosită de britanică: mâncare sănătoasă şi exerciţii fizice.
În urmă cu un an şi jumătate Harriet Jenkins cântărea circa 152 de kilograme. Îşi dorea din tot sufletul să devină profesoară, dar silueta supraponderală o făcea să nu aibă încredere în ea.
Nu am vrut să apeleze la operaţii pentru a slăbi. Am refuzat inclusiv bypass-ul gastric. În momentul în care un amic mi-a propus să intru într-un grup al persoanelor supraponderale care voiau să slăbească, am acceptat", a povestit tânăra.
Lucrurile au luat o întorsătură uimitoare, după ce Harriet a redus la minimum dulciurile din dieta zilnică.
Am început să mănânc sănătos. Alimentaţia mea a constat în carne de peşte, fructe şi legume fierte. Într-o zi mâncam cinci mese. După prima săptămână pierdusem aproape trei kilograme. Am început şi exerciţiile fizice şi în prima lună am slăbit peste 8 kilograme. Asta m-a motivat şi am continuat să fac efort fizic pentru a slăbi mai repede", a povestit tânăra. Aşa a reuşit ca în prezent să cântărească 57 de kilograme, la o înălţime de 1,76 metri.
sursa: http://www.adevarul.ro

Labels:


 

Slăbeşte 15 kilograme în trei luni

Cu un program strict de exerciţii şi o dietă monitorizată de instructorii de fitness, zălăuanii mai plinuţi pot scăpa în numai trei luni de 15 kilograme. Cei care vor să dea jos din kilogramele în plus trebuie să treacă, cel puţin de patru ori pe săptămână, pe la sala de fitness Hercules Gym.
Instructorii de la sala de fitness „Hercules Gym”, situată în clădirea Clubului Tineretului, vin cu o ofertă tentantă pentru zălăuanii care vor să scape de kilogramele în plus.
Astfel, cei care doresc să slăbească 15 kilograme în maximum trei luni vor plăti antrenamentele în avans (adică 150 de lei pentru cele trei luni), iar instructorii le vor urmări cu atenţie fiecare antrenament şi vor prescrie, pentru fiecare cursant în parte, o dietă menită să-i ajute în cura de slăbire.
sursa: http://www.adevarul.ro

Labels:


 

Slabeste cu alimente tipice iernii

Vrei sa slabesti sau sa-ti mentii silueta in timpul sezonului rece? Iata o selectie de alimente sanatoase si putin calorice: portocala, dovleac, varza rosie, somon. Descopera care sunt aliatele de iarna ale siluetei tale!
Portocala – bogata in pectina
O portocala medie iti asigura necesarul de vitamina C zilnic, este o sursa de fibre de calitate buna, mai ales de pectina. Aceasta capteaza grasimile si stabilizeaza nivelul glicemic. Portocala faciliteaza tranzitul intestinal.
Aport caloric pentru o portocala de marime medie: 75 calorii.
Somonul – gras, dar benefic pentru silueta
Proaspat sau congelat, somonul este o optiune sanatoasa toamna si iarna. Acest peste savuros este bogat in acizi grasi omega-3, ce protejeaza inima si ajuta procesul de slabire. Acesti acizi participa la topirea grasimilor si impiedica depunerea. Chiar daca si ei sunt grasi, sunt arsi usor de catre organism, spre deosebire de alte grasimi.
Aport caloric la 100 g de somon proaspat: 205 calorii.
Varza rosie – savoare cu putine calorii
Aceasta leguma savuroasa garniseste perfect carnea slaba sau pestele. Slab calorica, agreabila pentru privire, varza rosie este alimentul ideal ca si garnitura, dar si in compozitia salatelor. De exemplu, poti incerca un amestec interesant, dulce-sarat, intre varza rosie si mar.
Aport caloric la 100 g varza rosie: 30 calorii.
Perele
Adesea perele sunt neglijate, in favoarea merelor. Insa perele sunt excelente pentru tranzitul intestinal, sunt bogate in minerale si oligoelemente, dar si in vitaminele C si E. Poti consuma pere crude la desert sau ca si gustare, dar sunt delicioase si sub forma de compot.
Aport caloric la 100 g: 58 calorii.
Ceapa – contra grasimilor
Ceapa este alimentul ideal pentru a da gust mancarurilor fara sa fie nevoie sa adaugi si grasimi. Consumul regulat de ceapa este indicat persoanelor obeze sau celor care sufera de hipercolesterolemie. Aceasta leguma reduce surplusul de grasimi din sange, mai ales consumata in stare cruda.
Aport caloric la 100 g ceapa: 45 calorii.
Curcan – proteine si zinc
Carnea de curcan este foarte saraca in grasimi, mai slaba decat pieptul de pui. Bogat in proteine, curcanul este aliemntul perfect daca iti supraveghezi silueta. In plus, aceasta carne este bogata in zinc, un mineral important pentru silueta, deoarece participa la sinteza hormonilor tiroidieni si a insulinei.
Aport caloric la 100 g: 120 calorii.
Dovleacul - pentru digestie
Dovleacul este o leguma saraca in calorii, dar si in glucide, cu doar 5 g la 100 g dovleac. Ca si portocala, dovleacul contine fibre de calitate, pectina, de aceea este foarte benefic pentru sistemul digestiv. Pectina intarzie absorbtia zaharurilor, reducand in acelasi timp absorbtia colesterolului si a caloriilor. Bogat in apa, dovleacul are si o usoara actiune diuretica.
Aport caloric la 100 g: 26 calorii.

sursa: http://dieta.ele.ro

Labels:


 

Slabeste inteligent

Adesea, cand o persoana isi propune sa slabeasca incepe sa taie din meniul obisnuit alimentele "rele", cele care crede ca ingrasa. Din lipsa de informatie, poate renunta la alimente extrem de sanatoase sau chiar la cele care ajuta la slabit. Trebuie stiut si inteles ca nu exista alimente "rele", ci multa pofta, lacomie si lipsa de vointa.
Toate alimentele ingrasa, chiar si cele recomandate in curele de slabire, daca sunt consumate in exces. Si o cura de slabire axata numai pe o parte de alimente cu excluderea totala a altora, absolut necesare pentru mentinerea sanatatii, poate avea urmari dintre cele mai dramatice. De aceea, sfatul nostru este sa nu renuntati la:
Ciocolata
Ciocolata este incadrata in grupa dulciurilor si apare frecvent pe lista neagra a excluderilor. S-a demonstrat ca un consum zilnic, moderat, de ciocolata amaruie reduce tensiunea arteriala si riscul aparitiei bolilor cardiovasculare si taie pofta de sarat si dulce.
Doua, trei tablete de ciocolata amaruie, mancate dupa amiaza, pe la ora 5, atunci cand toti simtim nevoia sa rontaim ceva, sunt bine venite si pot amana masa de seara undeva, mai tarziu.
Paine
Este stiut ca noi, romanii, mancam foarte multa paine. N-o putem exclude din meniu. Putem manca mai putina si nu neaparat alba. Painea alba poate fi inlocuita cu painea integrala, care contine tarate, celuloza, vitamine, saruri minerale si despre care nutritionistii spun ca nu ingrasa.
Carne rosie
Carnea rosie nu ingrasa. Este bogata in fier, zinc si proteine. Contine de asemenea si vitamina B12 care mentine sanatoase celulele nervoase si globulele rosii. Oricine poate manca saptamanal sau si de doua ori pe saptamana o suta de grame de carne rosie slaba, facuta la gratar.
Grasimi
Fara grasimi, organismul nu poate asimila vitaminele esentiale vietii - A, D, E, K. Excluderea grasimilor din meniul zilnic poate duce la diverse tulburari hormonale si de metabolism. Cel mai indicat este uleiul de masline care, in cantitate rezonabila, nu trebuie sa lipseasca din salata zilnica. Nu ocoliti nici nucile ori migdalele, fructe care contin grasimi.
Lactate
Iaurturile si branza sunt, de regula, indicate in mai toate curele de slabit, asa ca nu trebuie evitate. Calciul procurat din lactate ajuta la arderea grasimilor, adica sa se slabeasca mai usor.
Fructe dulci
Multe fructe sunt ocolite pentru ca sunt prea dulci. Diabeticii au motive sa ocoleasca aceste fructe, dar nu si omul sanatos care vrea sa slabeasca. Fructele sunt sanatoase, contin putine calorii, fibre si vitamine. Cateva curmale sau smochine, cat incap intr-o mana, pot fi macate, fara probleme, dimineata, la micul dejun. Sunt energizante, pline de minerale si vitamine si nu contin grasimi.
Nu uitati ca in meniul zilnic sa includeti toate cele cinci gusturi de care orice organism uman are nevoie: dulce, acru, amar, iute, sarat, totul cu masura. Si renuntati la obiceiul de a manca zile in sir aceleasi mancaruri, ceea ce nu se recomanda in curele de slabire.
sursa: http://www.ziare.com

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?