Wednesday, March 7, 2012

 

Nelamurirea Dr.Dillner-Care este cea mai buna modalitate pentru pierderea in greutate?




Oamenii care tin un program de pierdere in greutate slabesc mai greu decat ar vrea ei,de ce? Daca tii o dieta si asteptarile tale sunt mari,sa pierzi 10 kilograme intr-o saptamana, e posibil sa fii descurajat.Cercetatorii de la Institutul National pentru Sanatate si Excelenta Clinica (NICE) spun ca pierderea in greutate vine in cateva luni,insa, Dr. Kevin Hall si colegii de la Institutul National de Sanatate (NIH) spun ca pierderea in greutate vine treptat deoarece metabolismul incetineste si persoanele nu renunta la dieta lor.

Dr. Kevin Hall a facut o prezentare la Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei si a aratat cum se calculeaza caloriile consumate si cat de multe exercitii fizice sunt necesre pentru o pierdere in greutate sanatoasa.Perioada de pierder in greutate poate dura de doua ori mai mult fata de cat va asteptati.Care ar fi solutia? Trebuie sa fiti realisti cu privire la cate kilograme vreti sa renuntati si cat de repede sa se intample acest lucru.

NIH este un instrument on-line care este pentru utilizarea persoanelor care vor sa piarda in greutate dar si pentru cei care vor sa si-o mentina.Este nevoie sa introduceti sexul,varsta,greutatea,inaltimea,greutatea pe care vreti sa o pierdeti si in ce perioada de timp.Acest simulator calculeaza cate calorii sa consumati,ce trebuie sa faceti sa va atingeti scopul,dar si cum sa va mentineti greutatea.

Simulatorul va spune ce modificari sa faceti in viata,ce trebuie sa faceti sa pierdeti in greutate dar sa si o mentineti,aceste schimbari sunt permanente."Intretinerea nu este foarte dificil de intretinut,este intr-adevar o lupta de a mentine consumul de calorii"spune Hall.Pentru fiecare kilogram pierdut va trebui sa reduceti 10 calorii pe zi-o alta regula importanta.

Registrul Naţional de Control Greutate în America are in curs de desfasurare un studiu de succes pentru pierderea in greutate.Cinci mii de membri  au pierdut intre 30-60 kilograme si pot sa-si mentina greutatea timp de cinci-sase ani.Studiile arata ca cei care isi mentin greutatea se cantaresc o data pe saptamana si fac exercitii fizice aproximativ o ora pe zi si stau in fata televizorului maxim zece ore pe saptamana.
Asadar,tineti cont de aceste lucruri precum si reducerea de calorii,veti constata ca nu aveti nevoie sa va masurati in fiecare zi.

Labels:


 

Explicatiile Blog HCG cu privire la descurajarea dietei HGC


In ultima perioada Blog HCG a primit o multime de mesaje in e-mail, deoarece un numar mare de 
persoane sunt curioase de ce este descurajata dieta HGC.Reactia a venit din partea Blod HGC si explica de ce dieta HGC-pierderea in greutate, ar trebui sa evite acest lucru.


Multe persoane sunt bulversate pentru ca exercitarea este descurajata in perioada fazei a doua a dietei HGC. Blog HCG primeste in mod regulat intrebari de la consumatori cu privire la anumite aspecte ale dietei HGC.In ultimile mesaje s-a demonstrat ca exista o mica confuzie in ceea ce priveste dieta HGC-pierdere in greutate.

Miles Wendy,fondator al Blog HGC,expica faptul ca au fost conditionati sa creada ca pierderea in greutate si exercitiul fizic este rezultatul dietei HGC,multe persoane sunt confuze pentru ca exercitarea este descurajata in timpul fazei a doua a dietei HGC.

Im perioada dietei HGC-pierdere in greutate,organismul este suprasolicitat pentru a arde mii de calorii pe zi,nu numai pentreu a facilita pierderea in greutate,dar si pentru a furniza energie si pentru a preveni senzatia de foame,deoarece i se da in jur de 500 calorii pe zi.Exercitarea este descurajata,deoarece,acest aport caloric limitat nu poate sustine antrenamentul pentru arderea caloriilor.

Daca o persoana alege sa faca exercitii ,organismul arde 500 de calorii care au fost consumate,astfel de multe ori apare senzatia de foame sau oboseala.Mersul pe jos sau alte exercitii sunt permise dar eforturile puternice de inima sunt descurajate.

HCGBlog.com a fost infiintat pentru a oferi sprijin si raspunsuri la intrebari persoanelor care tin dieta HGC sau celor care sunt interesati sa invete cate ceva despre pierderea in greutate cu dieta HGC.

Labels:


 

Sa tinem cont de sase trucuri usoare pentru pierdere in greutate




Spuneti stop rontaitului daca doriti sa pierdeti in geutate si puneti in aplicare niste trucuri usor de tinut.Ce obtiuni alimentare sa alegeti pentru a abtine rezultate imbucuratoare si sa le impartasiti si cu altii.
Cu siguranta ati testat multe planuri de dieta pentru pieredere in greutate,unele mai bune altele mai putin bune.Deasemenea,puteti sa va construiti un plan personalizat de slabire cu ajutorul unor trucuri usor de abordat pentru pierdere in greutate.
Folosind diferite retete va usureaza controlul asupra alimentatiei si consumului de calorii.Nu este necesar sa va calculati tot timpul alimentele daca aveti un program supraincarcat,sunt solutii sa scapati de cateva kilograme intr-un mod simplu.

- Daca nu puteti renunta la inghetata incercati un truc pentru a va satisface placerea pentru un desert.Alegeti baruri grecesti congelate cu iaurt si veti scapa de cateva sute de calorii.Dietele se fac cu cele mai bune obtiuni de gustari.Introduceti in meniul zilnic sau saptamanal alimente usoare fara multe grasimi.
- Fructe si miere.Daca intr-o noapte va ia pofta sa mancati cava,luati in considerare alimente scazute in calorii.Cea mai buna alegere ar fi fructele si o cantitate mica de miere,fructe cum ar fi,cateva felii de mere,piersici sau banane cu un strat subtire de miere.Aceasta obtiune va satisface pofta de dulce fara sa va simtiti vinovat.

- O greseala foarte mare este atunci cand aveti un plan de slabire si recurgeti la alimente cu grasime si sosusuri.Daca nu doriti sa faceti pacate,ramaneti la sosurri simple pentru salate care ajuta organismul sa absoarba ingredientele necesare din legume.

-Branza Tofu taie pofta de mancare.Este un aliment care nu trebuie sa lipseascca din retetele aperitiv,din salate,deoarece acest aliment este bogat in proteine si contine un element numit genisteina,element ce taie pofta de mancare.Asadar,folositi-l cu incredere in retetele de dieta pentru pierderea in greutate.

-Zerul este magic pentru suprimarea poftei de mancare,daca doriti sa pierdeti in greutate.Multe studii arata ca oamenii care au folosit acest ingredient la preparare unor bauturi,au fost capabili sa reduca aportul alimentelor,fara sa faca foamea.Daca doriti sa pierdeti ceva kilograme intr-un mod sanatospastrati acest ingredient in retele pentru dieta.

-Legumele si verdeturile.Pentru a elimina grasimea din organism consumati multe legume.Legumele cu frunze verzi vor prinde un gust amar atunci can sunt aburite,insa daca doriti sa obtineti o aroma placuta de la aceste alimente sanatoase,alegeti braising in loc de apa pentru gatit.
Legumele taiate felii le puneti intr-o tigaie si se pune putina apa peste partea de sus.Lasati-le timp de sase minute,este o gustare bogata in vitamine, astfel incat sa va bucurati de o masa principala sau de o gustare delicioasa.

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?