Wednesday, March 7, 2012

 

Nelamurirea Dr.Dillner-Care este cea mai buna modalitate pentru pierderea in greutate?




Oamenii care tin un program de pierdere in greutate slabesc mai greu decat ar vrea ei,de ce? Daca tii o dieta si asteptarile tale sunt mari,sa pierzi 10 kilograme intr-o saptamana, e posibil sa fii descurajat.Cercetatorii de la Institutul National pentru Sanatate si Excelenta Clinica (NICE) spun ca pierderea in greutate vine in cateva luni,insa, Dr. Kevin Hall si colegii de la Institutul National de Sanatate (NIH) spun ca pierderea in greutate vine treptat deoarece metabolismul incetineste si persoanele nu renunta la dieta lor.

Dr. Kevin Hall a facut o prezentare la Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei si a aratat cum se calculeaza caloriile consumate si cat de multe exercitii fizice sunt necesre pentru o pierdere in greutate sanatoasa.Perioada de pierder in greutate poate dura de doua ori mai mult fata de cat va asteptati.Care ar fi solutia? Trebuie sa fiti realisti cu privire la cate kilograme vreti sa renuntati si cat de repede sa se intample acest lucru.

NIH este un instrument on-line care este pentru utilizarea persoanelor care vor sa piarda in greutate dar si pentru cei care vor sa si-o mentina.Este nevoie sa introduceti sexul,varsta,greutatea,inaltimea,greutatea pe care vreti sa o pierdeti si in ce perioada de timp.Acest simulator calculeaza cate calorii sa consumati,ce trebuie sa faceti sa va atingeti scopul,dar si cum sa va mentineti greutatea.

Simulatorul va spune ce modificari sa faceti in viata,ce trebuie sa faceti sa pierdeti in greutate dar sa si o mentineti,aceste schimbari sunt permanente."Intretinerea nu este foarte dificil de intretinut,este intr-adevar o lupta de a mentine consumul de calorii"spune Hall.Pentru fiecare kilogram pierdut va trebui sa reduceti 10 calorii pe zi-o alta regula importanta.

Registrul Naţional de Control Greutate în America are in curs de desfasurare un studiu de succes pentru pierderea in greutate.Cinci mii de membri  au pierdut intre 30-60 kilograme si pot sa-si mentina greutatea timp de cinci-sase ani.Studiile arata ca cei care isi mentin greutatea se cantaresc o data pe saptamana si fac exercitii fizice aproximativ o ora pe zi si stau in fata televizorului maxim zece ore pe saptamana.
Asadar,tineti cont de aceste lucruri precum si reducerea de calorii,veti constata ca nu aveti nevoie sa va masurati in fiecare zi.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?