Thursday, October 17, 2013

 

5 trucuri de ingrijire care te scot din impas

De cate ori nu v-ati intrebat cum pot sa arate unele femei atat de bine? Oare ce secrete au? Oare cat cheltuie lunar pentru ingrijire? Haideti sa luam pe rand cateva trucuri la indemana care va pot ajuta sa va imbogatiti rutina de infrumusetare, fara sa cheltuiti prea mult.

1. Daca vreti sa nu aveti riduri, concentrati-va pe hidratarea fetei. Asta inseamna antrenarea celulelor sa retina cat mai mula apa. In acest fel pielea va fi fina si isi va pastra elasticitatea. Ingrediente pentru masca de fata naturala: 3 linguri de smantana, un sfert de avocado, 1 lingurita de miere.Toate acestea de amesteca bine cu o lingura sau in blender si se aplica pe fata. Nu faceti gresala sa lasati amestecul sa actioneze doar 5-10 minute, pentru ca ingredinetele naturale au nevoie de mai mult timp sa-si faca treaba.

Citeste mai mult pe: 121.ro

Labels:


 

8 schimbari in alimentatie care iti garanteaza o silueta perfecta pentru tot restul vietii; Un mit periculos: bicarbonatul de sodiu vindeca orice cancer; Odorizantele si solutiile de curatat, dusmanii sanatatii

8 schimbari in alimentatie care iti garanteaza o silueta perfecta pentru tot restul vietii. Oscilatiile mari de greutate nu sunt deloc benefice si au consecinte de lunga durata asupra organismului. Iar dietele drastice sunt un stres pentru orice femei. Cateva schimbari simple pe care le poti face in alimentatie pentru un regim de viata sanatos si o greutate constanta, in Cancan.

Un mit periculos: bicarbonatul de sodiu vindeca orice cancer. Desi este prezentata ca un tratament miraculos, substanta nu doar ca nu opreste boala, ci o grabeste, potrivit specialistilor. Un produs banal - bicarbonatul de sodiu - folosit la prepararea micilor si impotriva aciditatii ridicate din stomac, este prezentat in ultimii ani pe tot mai multe site-uri, dintre care unele cu profil medical, ca o solutie miraculoasa pentru tratarea cancerului. Desi nu exista studii concludente in acest sens, tratamentul este promovat prin intermediul Internetului ca o metoda alternativa la dureroasa chimioterapie si medicamentele clasice. Totusi, autoritati specializate din SUA si Olanda avertizeaza ca efectele bicarbonatului de sodiu, in cazul unui bolnav de cancer, pot fi fatale, scrie Romania Libera.

Citeste articolul integral pe: revistapresei.hotnews.ro

Labels:


 

Cum poate fi vindecată obezitatea la copii

Operaţiile pentru micşorarea stomacului la copii ar putea fi una din singurele soluţii pentru a lupta împotriva fenomenului în creştere al obezităţii infantile, au apreciat specialiştii prezenţi, astăzi, la cel de-al patrulea Congres mondial de chirurgie pediatrică, care se desfăşoară la Berlin, transmite EFE.

Potrivit datelor prezentate de participanţi, procentul copiilor care sunt supraponderali a crescut între 2008 şi 2010, între un sfert şi o treime, cu o multiplicare consecutivă a problemelor cardiace şi articulare.


Citeste articolul integral pe: obiectiv.info

Labels:


 

Renunta la fumat:4 sfaturi pentru a uita de tigari

Pentru a renunta la fumat odata pentru totdeauna ai nevoie de toate resursele pe care le ai la dispozitie, mai ales daca acest obicei se intinde pe o perioada mare de timp. A renunta la fumat este o decizie foarte grea, insa jumatate din batalie este castigata de vreme ce ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta. Multi oameni se gandesc ca decizia de a renunta la fumat este excelenta pentru sanatatea lor, insa este greu sa scape de acest obicei.
Cercetatorii au demonstrat ca terapiile comportamentale sunt modalitati excelente pentru a inlocui produsele pe baza de nicotina care inlocuiesc tigarile sau alte medicamente. In plus, suportul prietenilor si al familiei este crucial. Raspandeste vestea ca renunti la fumat si ia in considerare sa rogi si alti membri ai famiei sa ti se alature.
Iata 4 sfaturi care va vor ajuta sa enuntati la acest viciu:

Foloseste substitute la tigari cand vrei sa renunti la fumat
Folosirea produselor pe baza de nicotina sau a medicamentelor dubleaza sansele de a renunta la fumat. In momentul in care renunti la fumat corpul tau tanjeste dupa nicotina cu care a fost obisnuit in toti acesti ani. Insa nu nicotina este cea mai periculoasa parte a fumatului.


Citeste articolul integral pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Stii care sunt combinatiile alimentare nefaste pentru digestie?

Te ingrasi desi manaci putin, ai probleme cu digestia si te intrebi unde gresesti? Ei bine, modul in care combini alimentele la aceeasi masa poate fi de vina.
Organismul tau este construit astfel incat sa absoarba nutrientii cate unui aliment pe rand, sau in anumite combinatii. Acest lucru se intampla pentru ca fiecare tip de aliment are nevoie de o enzima diferita pentru a fi digerat. De aceea, trebuie sa consumi impreuna doar alimente care au nevoie de aceleasi enzime pentru a fi metabolizate. In caz contrar, kilogramele se aduna, in cazul femeilor apare celulita, iar balonarea, constipatia si arsurile de stomac sunt la ordinea zilei.
 
1. Carne cu cartofi
Probabil stii: chiar daca friptura cu cartofi prajiti se numara printre mancarurile preferate ale multora, o regula importanta pentru nutritie este sa nu combini proteinele (carne, peste, oua sau branza) cu carbohidrati (paine, paste, cereale, cartofi sau dulciuri). Aceasta asociere incetineste absorbtia principalilor nutritienti pentru ca in stomac este nevoie de conditii diferite de digestie. Mai exact, pentru a digera proteine este nevoie de un mediu acid, iar pentru carbohidrati este nevoie de unul alcalin. Daca nu se respecta aceasta regula, rezultatul este scaderea imunitatii organismului, degenerarea unor tesuturi si acumularea kilogramelor in plus.


Citeste articolul integral pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Noile analize pe care românii sunt chemaţi să le facă anual. Tinerii vor fi testaţi pentru depresie

Noul pachet de asistenta medicala primara ar trebui sa puna mai mult accent pe preventie. Doctorii vor trebui sa faca in plus anumite evaluari periodice.

Vor trebui sa depisteze, din timp, obezitatea si depresia la copii, iar adultilor le vor face o serie de teste, pentru diagnosticarea unor boli cronice grave.

Totusi, pentru 300 de diagnostice, oamenii care erau obsinuiti sa se trateze in spital trebuie sa ia calea policlinicilor si a cabinetelor de medicina de familie.

La copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani va fi obligatorie monitorizarea kilogramelor si evaluarea dezvoltarii pubertare.

De la 12 ani, adolescentii vor fi consultati pentru depistarea depresiei. An de an, medicii de familie trebuie sa stie care este tensiunea



Citeste versiunea originala pe:obiectiv.info

Labels:


 

Dr.Oz: Lista alimentelor care iti reduc hormonul stresului

Faptul ca stresul dauneaza grav sanatatii nu mai este o noutate pentru nimeni. In doze mari, cortizolul, hormonul stresului, contribuie la tulburarea mai multor aspecte din viata ta, incepand cu somnul si terminand cu digestia.

Din fericire, poti tine sub controlul hormonul stresului cu o alimentatie corespunzatoare. Iata ce alimente recomanda Dr. Oz atunci cand esti stresat.

1. Spanac
Legumele cu frunze verzi contin foarte mult magneziu, iar acest mineral este binecunoscut pentru echilibrarea nivelului cortizolului din organism. Combina spanacul cu citrice pentru o salata bogata si in Vitamina C.

Citeste versiunea originala pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

De ce cresc părinţii din ce în ce mai des copii obezi

Lipsa disciplinei alimentare într-o lume care abundă în tentaţii culinare, sedentarismul şi încercarea părinţilor de a-i proteja excesiv pe cei mici sunt numai câteva dintre motivele care contribuie la apariţia viitoarelor generaţii de obezi.

Statisticile arată că unul din zece copii are greutatea unui adult, fapt ce clasează România pe locul trei în Europa la capitolul obezitate. Supraalimentaţia şi lipsa de mişcare sunt principalele două cauze ale supraponderabilităţii şi ale obezităţii în rândul copiilor, avertizează specialiştii. În Marea Britanie, situaţia pare să fie şi mai drastică, întrucât reprezentanţii instituţiilor de educaţie nu au voie să folosească cuvântul obez, nici măcar atunci când trebuie să-i avertizeze pe părinţi că odraslele lor au o problemă cu kilogramele în plus, relatează „Daily Mail“.

Citeste versiunea originala pe: adevarul.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?