Friday, March 9, 2012

 

Sunt considerate suplimentele alimentare pentru pierderea in greutate o risipa de bani?


Intr-un studiu din America se arata ca sute de produse poate produce o pierdere in greutate modesta.Pilula pentru obezitate este sustinuta de FDA dupa ce,initial a fost respinsa.

Un cercetator din Oregon care a facut multe studii privind suplimentele, spune ca,pierderea kilogramelor se realizeaza prin schimbarea alimentatiei.Suplimentele pentru pierderea in greutate sunt promovate ca fiind blocanti de grasimi,scad pofta de mancare sau schimba obiceiurile alimentare,au un efect pe termen lung,insa,potrivit unui nou studiu american,ele chiar pot dauna.

Sute de produse au fost analizate de Statul Oregon la Universitatea Melinda Manore pentru a descoperi eficacitatea lor,insa un numar redus de produse au trecut testul,cum ar fi,ceaiul verde,fibrele si laptele scazut in grasimi.
 
Studiul Melindei Manore a fost publicat on-line si in International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism,deasemenea,s-a constatat ca multe din suplimente nu a avut nici un aport la pierderea in greutate,asta insemnand ca achizitionarea acestor produse a fosr o risipa de bani.
Studiul Melindei Manore spune ca nu exista dovezi concludente care sa arate faptul ca aceste suplimente nu au produs nici o pierdere in greutate semnificativa,mai ales pe termel lung.Unele suplimente pot completa un stil de viata sanatos,dar produc pierderi in greutate mici sau pot preveni luarea in greutate.

Nu exista nici o dovada din cercetarile realizate care sa arate faptul ca un supliment poate sa produca pierderi in greutate semnificativa.Toate persoanele care au probleme cu greutatea trebuie sa-si modifice dieta,exercitiile fizice de zi cu zi sa fie nelipsite si sa nu va bazeze pe suplimente.
O alimentatie sanatoasa si exercitiile fizice sunt elementele cheie pentru pierderea in greutate.

Health Canada avertizeaza ca,desi unele suplimente pentru slabire ofera beneficii atunci cand sunt folosite dupa un program de slabit bine stabilit,pot aparea riscuri grave de sanatate.Utilizarea acestor suplimente nu se recomanda persoanelor sub de 18 ani,celor care au probleme cu inima,femeilor insarcinate sau celor care alapteaza,persoanelor cu probleme medicale grave,inainte de a folosi stati de vorba cu un medic de ingrijire a sanatatii.

Cateva exemple de suplimente care au fost examinate de  Manore si au scazut la acesta categorie:
- Chitosan -blocheaza absortia de grasimi sau carbohidrati;
- Cafeina sau Ephedra care creste metabolismul;
- Fibrele solubile -suprima pofta de mancare;
Studiul arata ca,cofeina, Ephedra sau Sinefrina sunt cele mai suspectate produse care produc reactii secundare adverse si ar trebui sa fie evitate.

Sectretul pentru a pierde in greutate este consumul de cereale integrale,fructe,carne slaba si legume,reducerea caloriilor din alimente si exercitii fizice in fiecare zi,subliniaza Melinda Manore.Ea a mai spus ca ceaiul verde,fibrele pot ajuta insa, nu vor avea nici un beneficiu daca nu se consuma fructe si legume.

Labels:


 

Trucuri virtuale de fitness pentru pierderea in greutate si cresterea masei musculare


Exista un un program pe internet,VFIT.net,care ajuta utilizatorii sa piarda in greutate cu exercitii de fitness,confortabil si in ritmul lor propriu.Este un ajutor suplimentar sa va atingeti obiectivele de fitness.

Este o solutie mult mai rapida si mai confortabila de fitness la doiciliu cu VFIT.net,si cu un plan de pierdere in greutate conceput pentru a obtine o masa musculara mai mare.

Expertii acestui ghid au facut un curs initial de douasprezece saptamani,cu video-clipuri eficiente pentru instruire privind alimentatia corecta,antrenamente si exercitii psihologice care ii ajuta pe membrii participanti la acest program.
VFIT.net foloseste trucuri si sfaturi dietetice,antrenamente eficiente pentru a ajuta oamenii sa obtina cele mai bune rezultate,si sa aiba cele mai sanatoase organisme.

ingrediente-cheie sunt incluse in suplimentele VFIT,facandu-le superioare celorlalte.Utilizarea acestor suplimente de calitate,rezultatele vor voni mai repede.Aceste suplimente nu contin indulcitori artificiali,conservanti sau coloranti.

Sfaturi si trucuri de fitness,retete sanatoase,articole legate de pierdere in greutate,solutii rapide pentru pierdere in greutate le gasiti on-line.Inregistrativa cu coaching-ul de sănătate Vfit.net.

Labels:


 

Pierderea in greutate ideala cu programul"29 de zile"


Acest program sustine garantarea scaderii greutatii corporale pentru a avea o viata lunga si sanatoasa si dispune de indrumatori virtuali.
Traim o perioada in care avem parte de diete nu prea adevarate pentru pierderea in greutate,insa programul"29 de zile" este un punct de plecare,deoarece este o dieta in adevaratul sens al cuvantului.Decat sa faceti o obsesie in a numara caloriile consumate si sa puneti restrictii la alimente,acest program abordeaza pierderea in greutate prin descoperirea cauzelor profunde ale obiceiurilor alimentare nedorite.

Programul "29 de zile" este un drum lung de strabatut si promite o schibbare continua,asadar,nu este o solutie temporara.Acest program are in vedere comportamentul uman cu ajutorul oamenilor de stiinta,psihologi si ofera membrilor sai,inlocuirea vechilor tipare alimentare cu obiceiuri sanatoase pe perioada de o luna.

Presedintele programului, Richard Fast,a declarat ca,pentru a pierde in greutate,primul pas este sa faceti ceea ce stiti deja.El a mai spus ca acest program nu este alt regim,cheia acestui program este forta mintii.Odata cu terminarea dietei,persoanele isi reiau vechile obiceiuri alimentare,revin la vechiul stil de viata si greutatea corporala ia din nou proporii.

Membrii acestui program se bucura de un stil de viata in care este inclus invatatul pentru savurarea alimentelor preferate,fara a va simti vinovati,cat de usoare sunt exercitiile fizice si sa descoperiti metodele secrete in care apa ajuta la pierderea kilogramelor.

Cu actiunea on-line,membrii programului"29 de zile" vor lua masuri simple pentu a schimba modul de gandire in ceea ce priveste alimentele si sa se rupa de obiceiurile alimentare nesanatoase.Ca sa-si pastreze motivatia,un antrenor virtual,indreapta membrii acestui program sa adopte un mod gandire,in asa fel incat,sa realizeze ca acest drum care il urmeaza pentru pierderea in greutate,este pe o perioada nedeterminata.Acest program prevede 15 minute pe zi pentru lecturi obligatorii.

Care este diferenta la acest program? Incepand cu a treia zi,membrii vor afla care diete sunt daunatoare pentru pierderea in greutate.In prima parte a programului se pune accent pe psihologie de pierdere in greutate si pentru care membri nu va face nici o schimbare,iar schimbarile vor veni din ziua 15.

Acest program are patru etape:
Prima etapa - invata tehnici de observare si de a intelege obiceiurile rele; utilizarea uneltelor de a lupta impotriva stresului si plictiselei care declanseaza pofta de mancare.

A doua etapa - dezvoltarea ideilor individuale cu privire la modul de a face modificari permanente; construiesc procese de gandire si control.

A treia etapa - trec la actiune cu mici schimbari si incep sa inlocuiasca vechiul comportament cu abordari pozitive; acum afla cei patru piloni pentru pierderea in greutate.

A patra etapa - Este etapa in care membrii programului trebuie sa inteleaga importanta ultimei saptamani de avea obiceiuri noi si de a solidifica modificarile stilului de viata.

Programul de slabit"29 de zile" este oferit in trei niveluri.Sistemul avansat costa 97 dolari si cuprinde:29 de zile pentru obisnuinta,29 de zile la o greutate perfecta,de doua ori pe zi se fac sesiuni de coaching prin e-mail pentru 29 de zile,clipuri de coaching in fiecare zi,produse alimentare de zi cu zi,mesaje personalizate,pierderea in greutate pe callculator cu personal.
Sistemul complet costa 299 de dolari,implica tri sesiuni suplimentare de cate 30 minute in zilele de 1, 15 si 29.
Carte costa 29 de dolari si nu ofera instrumente de coaching sau on-line.

Programul pentru pierderea in greutate"29 de zile",este garantat suta la suta,ofera o notificare scrisa in termen de 30 de zile de la data inceperii programului.

Inainte de a crea programul de pierdere in greutate"29 de zile",Richar Fast, a primit notorietate pentru inventarea MindTrap, multe alte puzzle-uri de gandire sialte produse care s-au vandut in intreaga lume.
Pentru mai multe informatii www.29daysto.com

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?