Tuesday, November 12, 2013

 

6 alimente care iti intaresc sistemul imunitar

O alimentatie sanatoasa este tot ce ai nevoie pentru imbunatatirea sistemului imunitar in prag de iarna. Iata care sunt cele mai bune 6 alimente care iti intaresc sistemul imunitar.

1. Boabe de soia
Sunt surse excelente de proteine, fibre dar si o multime de antioxidanti. In plus, pot reduce colesterolul rau si, prin urmare, imbunatatesti sistemul cardiovascular in vreme ce antioxidantii protejeaza impotriva cancerului. O jumatate de ceasca de boabe de soia furnizeaza 9 grame de fibre, 11 grame de proteine si o multime de antioxidanti si numai 120 de calorii.


2. Banane
Contin carbohidrati, antioxidanti, potasiu si vitamina B6. Aceste fructe sunt excelente inainte, in timpul sau dupa o repriza de antrenament. In plus, protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi care cauzeaza boli ale inimii si canceri. De asemenea bananele ajuta la scaderea tensiunii arteriale si imbunatatesc sanatatea parului si a pielii. Poti manca cat de multe doresti.



Citeste articolul integral pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

10 alimente minune pentru prevenirea diabetului

10 alimente minune - între care nucile, fasolea şi legumele cu frunze verzi - previn diabetul, scad riscul de infarct şi potolesc senzaţia de foame fără să îngraşe, conform site-ului zeenews.india.com.
Nucile şi alunele
Studii recente arată că includerea nucilor şi alunelor în dieta zilnică reduce riscul de diabet cu până la 21%. Un pumn de nuci, migdale şi caju pe zi face minuni, furnizând grăsimi sănătoase esenţiale şi potolind senzaţia de foame. În plus, cei care consumă alune şi nuci cu regularitate au un risc mai mic de boli cardiovasculare.


Fasolea
O porţie de fasole în fiecare zi îi ajută pe cei care au diabet de tip 2 să ţină sub control nivelurile de zaharuri din sânge şi reduce riscul de infarct. Fasolea este recomandată diabeticilor datorită indexului glicemic scăzut. Din cauza combinaţiei de carbohidraţi benefici, proteine slabe şi fibre solubile, fasolea reglează nivelurile de zahăr din sânge.
Fulgii de ovăz
Un mic dejun pe bază de fulgi de ovăz este benefic pentru diabetici, ţinând sub control nivelurile de zahăr din sânge. Un tip de fibră regăsită în ovăz, Beta-Glucan, face minuni pentru cei care suferă de diabet. Ovăzul este bun pentru inimă şi conţine fibre solubile ce încetinesc eliberarea glucozei în sânge, reglând astfel nivelul de zaharuri din organism.

Citeste versiunea originala pe: debarbati.ro

Labels:


 

10 beneficii miraculoase ale usturoiului

Usturoiul este un condiment traditional romanesc mereu la indemana, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun pe care il poate da anumitor mancaruri.
Uneori ne ferim de el inainte de intalnirile la care vrem sa lasam o impresie buna, din pricina mirosului neplacut al respiratiei ce dainuie cateva ore dupa ce il consumam. Alteori il evitam din pricina sensibilitatii pe care o putem avea la stomac din pricina lui; arsenicul, care se gaseste in cantitati infime in miezul sau, este cel ce poate da arsurile bine cunoscute. Chiar si asa, usturoiul poate fi consumat cu incredere, daca eliminam miezul, caci o mare parte din proprietatile sale curative se mentin.

Multi dintre noi au auzit ca usturoiul face bine la sanatate. Dar cat de bine?
Stiati ca usturoiul are asa de multe proprietati terapeutice si nutritive incat pe drept cuvant poate fi numit un aliment miraculos?

1. Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut sub forma de aliment pur
In prezenta sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze au sanse minime de supravietuire. Combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plamanii. Un miligram de usturoi are aceeasi putere ca douazeci si cinci de unitati de penicilina.

2.  Este eficient impotriva streptococilor
Streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria, inflamarea invelisului inimii (febra reumatica) sunt distrusi de usturoi. In usturoi s-au gasit multe substante importante.


Citeste mai mult pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

6 exerciţii simple care te ajută să scapi de burtă. Află care sunt!

Reducerea grăsimii abdominale şi definirea delicată muşchilor sunt de obicei obţinute printr-un stil de viaţă activ. Exerciţiile destinate acestor muşchi, ca abdomenele clasice, nu sunt întotdeauna suficiente pentru progrese rapide. Încearcă 6 exerciţii simple care te ajută să scapi de burtă.

Abdomenele realizate într-o poziție șezut, în care stai pe mingea gonflabilă de fitness sunt mai eficiente pentru mușchii abdominale decât cele clasice, dar nu te pot ajuta să scapi de burtă extrem de rapid fără alte exerciții. Obține forma dorită cu 6 exerciţii simple care antrenează și alți mușchi importanți pentru zona abdominală.

Antrenament pentru întregul trunchi

Începi cu un exercițiu care te ajută să lucrezi și mușchii care nu sunt la vedere. Întinde-te pe spate și pune-ți palmele pe burtă, chiar sub buric. Expiră și lasă abdomenul să se extindă, apoi trage buricul către coloana vertebrală cât de mult poți. Menține poziția în care este tras cât mai jos timp de 5 secunde. Repetă exercițiul de 8-10 ori pentru rezultate bune.


Citeste mai departe: eva.ro

Labels:


 

Trucuri banale care te ajuta sa nu te ingrasi. Tu le respecti?


Labels:


 

Cum sa scapi de celulita in mod natural? O femeie din SUA a gasit solutia!

Celulita este o problema cu care se lupta adolescente si femei din toata lumea. Cauzele care provoaca celulita sunt multiple, printre care se regasesc alimentatia gresita, lipsa de sport si sedentarismul.

Specialistii au descoperit ca celulita este ereditara, multe fete dobandind-o de la mame fara a avea un stil de viata nesanatos.

Povestea unei femei din SUA arata ca se poate scapa de celulita in mod natural, daca se depune efort si se adopta un regim almentar potrivit.

Numele ei este Jen , are 35 ani si este mama a doi baieti. Toata viata s-a luptat cu celulita, incercand diverse tratamente cu creme anti-celulita, dieta si sport, insa rezultatele au fost dezamagitoare.  Dupa ce a cercetat pe internet, Jen a aflat ca 85% dintre femei  au celulita si ca aceasta se depune pe diferite parti  ale corpului. Femeile au mai multa grasime in corp decat barbatii, de aceea ele sunt predispuse la aparitia celulitei.


Citeste mai departe: acasatv.ro

Labels:


 

Vrei sa slabesti rapid? Afla cum scapi de senzatia de foame dupa ce mananci

Cine nu vrea sa slabeasca rapid? Insa de multe ori regimul nu este tinut corect si se instaleaza o senzatie de foame imediat ce te-ai ridicat de la masa, chiar si dupa o gustare sanatoasa. Unele ingrediente pot pacali organismul facandu-l sa creada ca mai are nevoie de mancare provocand o crestere a senzatiei de foame si adaugand centimetri in jurul taliei tale. Si, in loc sa slabesti rapid, mai rau de ingrasi. Iata ce ar trebui sa faci pentru a scapa de senzatia de foame si a slabi rapid.

Nu mai bea sucuri, pentru a scapa de foame si a slabi rapid
Sucurile, ice tea-urile si celelalte bauturi indulcite sunt cea mai mare sursa de zahar – aproximativ 2 treimi din aportul tau anual. Noi studii ale Universitatii din California au indicat ca fructoza poate sa iti faca creierul sa creada ca are nevoi....

Citeste mai mult pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Vrei siluetă şi sănătate? Află despre dieta cu lămâie şi apă fierbinte, dimineaţa

Ai luat vreodata in calcul sa inlocuiesti ceasca de cafea de dimineata cu un pahar de apa fierbinte cu lamaie? Este ceea ce recomanda un cunoscut nutritionist de peste Ocean, Ann Louise Gittleman, autor a catorva carti pe tema slabitului. Apa fierbinte cu lamaie are numeroase beneficii pentru organismul tau, printre ele numarandu-se faptul ca te ajuta sa pierzi in greutate, sa ramai hidratat, iti imbunatateste digestia si iti creste nivelul de vitamina C din organism.

Tipuri
Gittleman recomanda combinatia dintre sucul obtinut dintr-o jumatate de lamaie cu o ceasca de apa fierbinte. Daca nu vrei sa storci o lamaie poti folosi o lingura de suc de lamaie. Asigura-te ca folosesti suc organic de lamaie. Poti condimenta bautura si, prin urmare, sa-ti imbunatatesti metabolismul prin adaugarea catorva bucatele de scortisoara si ghimbir. Lamaile se vor pastra bine, timp de 10 zile la temperatura camerei, asa ca te poti aproviziona de la piata pentru o saptamana. De asemenea, poti depozita sucul de lamaie in cubulete de gheata fara ca acesta sa-si piarda din proprietati.

Functii
Potrivit nutritionistului Louise Atkinson, daca iti incepi ziua cu o ceasca de apa fierbinte cu lamaie, sistemul tau digestiv va fi stimulat. Ceea ce inseama ca astfel abilitatea corpului de a absorbi nutrienti va fi imbunatatita. Absortia deficitara de nutrieti are ca efect accentuarea senzatiei de foame, chiar daca nu ai nevoie sa mananci ceva.


Citeste continuarea aici: sfatulparintilor.ro

Labels:


 

Top 6 alimente care te ajuta sa slabesti sanatos dupa nastere

Ai adus pe lume o minunatie de copil, asa ca nimeni nu iti cere socoteala cand vine vorba de kilogramele in plus pe care le-ai acumulat in timpul sarcinii.

Daca nu te simti bine in pielea ta dupa ce bebelusul a venit pe lume, afla ca poti manca pe saturate si sa slabesti… in acelasi timp! Suna paradoxal, insa este adevarat. Exista alimente pe care le poti combina si pe care le poti consuma fara sa te ingrijorezi ca te vei ingrasa si mai tare. De fapt, chiar aceste alimente te ajuta sa scapi de burtica inestetica ramasa dupa nastere.

Care este secretul? Sunt multe alimente care stimuleaza arderea caloriilor dupa nastere si care te ajuta sa fii mai sanatoasa, important este sa descoperi beneficiile lor si sa nu-i lipseasca din meniu.

Citeste versiunea originala pe: depici.ro

Labels:


 

Adio diete! A fost descoperit secretul care topeste grasimea de pe abdomen

Daca ai chiar si jumatate de kilogram in plus, se va vedea in regiunea abdomenului si stim toate cat de greu este sa scapam de burta si de colacei. In prezent insa, o noua teorie ar putea revolutiona eterna lupta a femeilor cu grasimea de pe abdomen.

Se pare ca  de ceea ce avem nevoie pentru a scapa rapid de burta este vitamina C.

Citeste mai mult pe: acasatv.ro

Labels:


 

Dieta Doc HCG Dieta: pierderea rapida in greutate, natural!

Multitudinea de studii privind obezitatea și efectele sale asupra organismului uman arată că transportă în jurul valorii chiar si cateva kilograme in plus are un impact îngrijorător asupra organismului. Obezitatea este considerat ciuma a secolului 21 și contribuie la contracția de boli cum ar fi boli de inima, diabet zaharat de tip II, și chiar anumite tipuri de cancer.
Dieta Doc, liderul națiunii în dieta hCG baza de prescriptie medicala oferă medical conceput și asistat pierderea in greutate la nivel national, cu usurinta de un telefon sau un apel Skype.


Citeste mai mult pe: hcgtreatments.com

Labels:


 

Ceaiuri delicioase care te ajută să slăbeşti

Ceaiurile de slăbit te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus, iar dacă sunt şi naturale beneficiile asupra sănătăţii sunt şi mai mari. Ideal ar fi ca aceste ceaiuri să se consume fără zahăr sau îndulcitori artificiali.
Ceaiul de soc te ajută să elimini toxinele din organism şi are şi un gust foarte bun.
Mod de preparare: Se fierbe un litru de apă şi se pun în apă 6-7 flori de soc uscate. Se lasă 10-15 minute la infuzat, apoi se stoarce o lămâie şi se consumă în decursul unei zile, scrie Kudika.ro.

Ceaiul verde este cunoscut pentru proprităţile de detoxifiere a organismului şi luptă împotriva depunerilor grăsimilor nesănătoase. În plus, este un bun energizant.

Citeste mai mult pe: cronicaromana.ro

Labels:


This page is powered by Blogger. Isn't yours?