Wednesday, March 7, 2012

 

Explicatiile Blog HCG cu privire la descurajarea dietei HGC


In ultima perioada Blog HCG a primit o multime de mesaje in e-mail, deoarece un numar mare de 
persoane sunt curioase de ce este descurajata dieta HGC.Reactia a venit din partea Blod HGC si explica de ce dieta HGC-pierderea in greutate, ar trebui sa evite acest lucru.


Multe persoane sunt bulversate pentru ca exercitarea este descurajata in perioada fazei a doua a dietei HGC. Blog HCG primeste in mod regulat intrebari de la consumatori cu privire la anumite aspecte ale dietei HGC.In ultimile mesaje s-a demonstrat ca exista o mica confuzie in ceea ce priveste dieta HGC-pierdere in greutate.

Miles Wendy,fondator al Blog HGC,expica faptul ca au fost conditionati sa creada ca pierderea in greutate si exercitiul fizic este rezultatul dietei HGC,multe persoane sunt confuze pentru ca exercitarea este descurajata in timpul fazei a doua a dietei HGC.

Im perioada dietei HGC-pierdere in greutate,organismul este suprasolicitat pentru a arde mii de calorii pe zi,nu numai pentreu a facilita pierderea in greutate,dar si pentru a furniza energie si pentru a preveni senzatia de foame,deoarece i se da in jur de 500 calorii pe zi.Exercitarea este descurajata,deoarece,acest aport caloric limitat nu poate sustine antrenamentul pentru arderea caloriilor.

Daca o persoana alege sa faca exercitii ,organismul arde 500 de calorii care au fost consumate,astfel de multe ori apare senzatia de foame sau oboseala.Mersul pe jos sau alte exercitii sunt permise dar eforturile puternice de inima sunt descurajate.

HCGBlog.com a fost infiintat pentru a oferi sprijin si raspunsuri la intrebari persoanelor care tin dieta HGC sau celor care sunt interesati sa invete cate ceva despre pierderea in greutate cu dieta HGC.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?