Monday, March 3, 2014

 

"Abdomenul se face in BUCATARIE" sau TOP 5 reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei un six-pack adevarat

Vine vara. Asta e cel mai tare lucru pe care poti sa-l auzi intr-o zi friguroasa de februarie, insa pentru unii poate fi un adevarat chin: "Oh, iar vine vara, iar nu am apucat sa imi 'scot' abdomenul, ma chinui ca un fraier de atata timp!"
Stim cu totii ca abdomenul este cartea de vizita a oricarui barbat si fiecare dintre noi viseaza la un six-pack perfect cu care sa atraga toate privirile. Ce nu stiu multi este cum sa-l faca, se chinuie ore intregi sa faca abdomene, fac N exercitii, si nu reusesc nimic. Ca sa nu mai zic cat de amuzanti sunt unii care incearca tot felul de programe ciudate de antrenament si ii vezi atarnati in toate pozitiile prin sala :)
Sa iti spun un secret: TOTI avem deja un six pack. Singura problema este ca la putini dintre noi este si vizibil. De ce? Pentru ca la la majoritatea este acoperit de un strat mai gros sau mai putin gros de grasime subcutanata. Ei bine, asta e marea problema, insa poti trece foarte usor peste.
Mai intai, este foarte important sa intelegi compozitia corpului si de ce este necesar sa ai un procent scazut de grasime corporala. Abia dupa ce faci asta vei putea intelege 'mecanismul' prin care poti avea un six-pack frumos.
Totul pleaca de la o alimentatie cat mai corecta si 'curata'. Asa ca fii pe faza si tine cont de urmatoarele sfaturi pe care ti le dam :)

Citeste articolul integral pe: debarbati.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?