Sunday, March 11, 2012

 

O noua tabara pentru pierderea in greutate se deschide la Cape Cod


Conducerea de la WellBalance pentru pierdere in greutate si fitnes va deschide in vara anului 2012 o noua tabara in New England.Locatia acestei tabere va fi la Cape Cod,o destinatie de top din acest loc.

Aceasta tabara este destinata copiilor,adolescentilor si tinerilor.Tabara din campusul pentru sanatate si pierderea in greutate are parte de apele oceanului pe trei laturi,o plaja privata,sali de sport,multe posibilitati pentru reglarea greutatii,piscina interioara,sali de dans si aerobic.
Fete si baieti,barbati si famei tinari au posibilitatea de a-si schimba stilul de viata,schimbare de comportament si de a face mult sport cu un personal specializat in nutritie.

In aceasta tabara va fi cunoscutul antrenor de fitnes John Taylor,vazut la emisiunea TV, Good Morning America,posturile de radio Rachael Ray, Style Network,  Washington Post,Huffington Post, Yahoo News,insa nu vor limpsi programele matinale de la televiziunile locale.

John Taylor spune ca s-a alaturat  WellBalance pentru ca vrea sa ajute adolescentii si tinerii care vor sa traiasca o viata mai fericita si sanatoasa.El mai spune ca locul de la Cap Cod ofera cele mai bue posibilitati de pierdere in greutate,este o tabara cu experienta mare de pierdere in greutate si fitnes din toata coasta de est,aici vremea este frumoasa,multe plaje,si in imprejurimi sunt multe opurtunitati de a face sport.

Vor veni rulote cu echipament de fitnes si pierdere in greutate din Rhode Island, New York, New Jersey,Massachusetts,Connecticut,pentru a oferi sprijin,o experienta noua de viata si noi stiluri de viata.Deasemenea,vor fi incluse si familiile tinerilor si copiilor pentru o comunicare permanenta, unde isi pot vedea copii,si sa invete cum sa le ofere ajutor copiilor lor la ei acasa.

"Orce lucru din acest program este facut pentru a ajuta pe tineri la pierderea in greutate,sa aibe un echilibru sanatos,deasemeni vom avea parte de o tona de distractie in aceasta tabara si ne bucuram de tot ceea ce ne ofera Cape Cod si Boston" declara John Taylor.

Tabara de la Cape Cod de pierdere in greutate si sanatate si fitnes pentru copii,adolescenti si tineri,va fi deschisa opt saptamani,incepand din 24/06/2012 pana pe 11/08/2012

Familiile care vor sa-si inscrie copii la WellBalance,ilpot contacta pe John Taylor la telefonul (800) 975-0435 sau sa viziteze site-ul http://www.WellBalance.com

Taberele WellBalance pentru sanatate si pierderea in greutate,au fost infiintate datorita cresterii epidemiei de obezitate,pentru o abordare stiintifica si realista si o personalizare la sala de fitnes pentru pierdere in greutate.

Planul ME,asa cum mai este numita abordarea WellBalance,este conceput pentru a educa si a motiva persoanele care au nevoie de dieta,activitate si de schibmarea stilului de viata. WellBalance este alcatuita din profesionisti si indrumata de experti care conduc unele dintre cele mai mari programe de comportament si sanatate,de sanatate mintala si de tratament. WellBalance este pe punctul de a deveni lider in programele si diete,de pierdere in greutate si fitnes

WellBalance conduce doua tabere de vara; una la Cape Cod, Massachusetts,si alta la Santa Cruz, California. Pentru detalii vizitati http://www.wellbalance.com,sau la telefon (800) 975-0435.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?