Sunday, January 29, 2012

 

Metode de a slabi cu un program de fitness la sala de sport


Se poate argumenta ca dupa Anul Nou,dorinta multora dintre noi este pierdere in greutate in cazul in care s-au consumat alimente bogate grasimi.Nu e de mirare ca salile de gimnastica si centrele de fitness sunt asaltate in aceasta perioada a anului.

Ca va atingeti scopul pentru scaderea in greutate trebuie adaptat un program de fitness ales dupa nevoile si preferintele fiecaruia,spune un expert in fitness. Intr-un interviu dat de expertul de fitnes,Noemi Pitargue,la GMA News Online,spune ca este importanta alegerea unui antrenor profesionist.Ea a mai spus ca activitatile si exercitiile fizice trebuie sa fie variate,mai ales la femeisi,a mentionat faptul ca femeile si barbatii raspund diferit la rezultatele exercitiilor fizice.

Barbatii au tendinta de a alege ridicarea greutatilor,in schimb femeile tind spre dans,yoga,aerobic.Metabolismul femeilor este mai lent fata de cel al barbatilor,acest lucru poate fi abordat prin programe variabile.

Salile de gimnastica au numeroase beneficii,deoarece sunt antrenori profesionisti,persoanele care le frecventeaza au acelasi obiectiv-pierderea in greutate sau mentinere.
Alimentatia moderata combinata cu un program de fitnes bun,sunt sansele de a pierde in greutate

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?