Thursday, April 3, 2014

 

INCREDIBIL! “Otravirea lenta a populatiei” a devenit o realitate


Codex Alimentarius isi arata din nou coltii, cand vine vorba despre “exterminarea lenta” a populatiei prin mancare. O alta substanta nociva, aprobata de Codex, este glutamatul de sodiu. Intr-un raport prezentat in anul 2006, in fata celei mai importante comisii din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, “otravirea lenta a populatiei” a devenit o realitate.

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitate mare la amestecurile de condimente si mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care contin pana la 15% glutamat monosodic, precum si supele la plic, condimente pentru peste, “fix pentru cartofi” etc., adica toate prafurile dubioase care promit mancare buna facuta din nimic.

Citeste si Top 7 alimente care ne scapa de toxine 

Intr-un raport prezentat in 2006 in fata comisiei de experti pentru aditivi alimentari din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii si intitulat „Otravirea lenta a omenirii” („The Slow Poisoning of Mankind”), cercetatorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat in ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor si oamenilor.

Asadar, cu toate ca guvernele au la dispozitie o larga bibliografie stiintifica privind efectul nociv al glutamatului, nu iau nicio masura macar de a informa populatia, daca nu si de a interzice aceasta otrava cu efect intarziat. In acelasi timp, la comanda, din cand in cand, mai marii si responsabilii cu sanatatea publica lupta inversunat pentru a proteja sanatatea publica prin vaccinuri.


Citeste versiunea originala pe:bzi.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?