Thursday, February 2, 2012

 

Un nou produs pentru pierderea in greutate va aparea in curand


Neutra Corp NTRR un furnizor de produse naturiste,au anuntat in revista Business Wire,in data de 30/01/2012 ca mai au un pas pana la livrarea suplimentului Pure Plus,produs ce ajuta la pierderea in greutate.

Aceasta companie a apelat la un producator de ingrediente care respesta cu strictete standardele pentru calitatea si puritatea acestora.Pentru primul test de slabire,compania aloca fonduri pentru studii clinice.

Produsul Pure Plus va avea un numar unic de bio-energie,si se asteapta sa creasca eficienta fiecarui ingredient natural si sa aiba o performanta maxima. Urmeaza,ca fiecare lot sa fie trimis de la producatorul de ingrediente la laboratorul de Bio-energie de specialitate pentru examinarea finala.Testarea va incepe in urmatoarele 30 de zile pe tema de voluntariat.

Neutra Corp este in curs de a scoate noi produse concurand in industria problemelor de greutate cu Mannatech Inc MTEX -1.46%, International Corp Nutr 3.54%,Herbalife Ltd. HLF 1.44%,Schiff Nutrition International Inc WNI -0.84 %.Daca doriti mai multe informatii despre initiativa NTRR, vizitati www.neutracorp.com.

Neutra Corp este o companie care ofera un stil de viata sanatos,specializata in comercializarea de suplimente nutritive,remedii din plante si alte solutii naturale.In pezent,compania lucreaza la o gama completa de produse pentru a aborda fiecare component a unui sstil de viata sanatos, pierdere in greutate,refacerea musculaturii si pentru o hrana completa si complexa in fiecare zi.Pentru informatii vizitati www.neutracorp.com.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?