Thursday, November 7, 2013

 

Totul despre legatura dintre cancer si stres. Cancerul – consecinta stresului?

Exista o legatura intre cancer si stres? Cum contribuie stresul la formarea tumorilor? Conform specialistilor, legatura dintre cancer si stres nu este la fel de evidenta ca cea dintre tutun si cancerul la plamani dar se considera ca anumite tipuri de tumori reprezinta consecinta psihologica a stresului. Mai apar si alte consecinte in corp de la stres: nivel ridicat de hormoni si un mod de viata nesanatos.

Daca reusesti sa intelegi ce este stresul si cum iti afecteaza sanatatea corpului si chiar viata, vei vedea cum a invata sa il stapanesti este un pas eficient in a preveni aparitia cancerului.

Stresul nu iti este intotdeauna dusman – el este felul natural al corpului de a se apara si proteja. Asa ca, pe buna dreptate, poti intreba… cum afecteaza atunci asa de rau stressul intregul corp uman? Cum poate fi asa de daunator incat sa cauzeze sau sa contribuie la cresterea unei tumori?

Nu uita ca tu produci in fiecare zi celule canceroase in corp dar sistemul imunitar este acolo ca sa previna ca ele sa atace celulele sanatoase. Asta daca ai un sistem imunitar sanatos. El este prima ta arma de aparare impotriva celulelor canceroase.
Cum sunt interconectate stresul si cancerul?
Stresul are …

Citeste mai mult pe: sfatulparintilor.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?