Thursday, August 1, 2013

 

Cat te ajuta pastilele de slabit (partea I)

Inca de cand am lansat blogul am primit numeroase recomandari de a scrie despre pastilele de slabit, insa am tot amanat momentul de a face asta din cauza faptului ca acest subiect este unul cat se poate de delicat. Am vazut multe persoane coplesite psihic si fizic de kilogramele in plus si care isi doream DOAR sa slabeasca cat de repede se poate, chiar daca acest lucru implica si compromisuri legate de starea lor de sanatate. Daca la acest tablou adaugi o adictie de mancare si dulciuri, un program incarcat la serviciu  care nu iti lasa prea mult timp de sport, calea catre pastilele pentru slabit e destul de scurta. Ezitarea mea de a scrie acest articol vine si din faptul ca atitudinea mea fata de orice substante care sa accelereze procesul de slabire e destul de radicala, iar de cele mai multe ori o parere exprimata impotriva acestui lucru monteaza si mai tare persoana sa ia substante periculoase. Singurul meu sfat este sa va documentati cat se poate de mult inainte de a lua o astfel de decizie, iar acest articol vine in sprijinul vostru cu informatii despre mai toate substantele de slabit, efectele, dezavantajele si riscurile lor.

de Valentin Vasile, antrenor personal si specialist in nutritie, specialist 121.ro in fitness si nutritie

Probabil va intrebati daca functioneaza. Raspunsul este ca cel putin o parte din aceste substante dau rezultate, de cele mai multe ori vizibile. Dar cu ce pret? Dupa aproape 13 ani de activitate in domeniu si sute de persoane consiliate in procesul de slabire va pot spune ca nu exista nicio pastila care sa faca minuni, nicio substanta nu poate si nu va putea vreodata sa inlocuiasca o alimentatie echilibrata si sportul practicat cu perseverenta si consecventa. Toate reclamele pe care le vedeti la pastilele, bauturile si prafurile de slabit care va promit ca puteti sta intreaga zi pe canapea, sa mancati dulciuri, sa luati medicamentul si veti slabi MINT!

La baza unei atitudini sanatoase cu privire la procesul de slabire este sa va puneti un semn de intrebare de fiecare data cand o reclama, dieta, persoana va promite sa va slabeasca mult si repede. Organismul nostru nu functioneaza in acest mod. Iar daca va grabiti sa ma contraziceti spunandu-mi ca voi ati avut rezultate pe cantar cu o substanta sau alta ar trebui ca mai intai sa va intrebati daca acele kilograme erau intr-adevar kilograme de grasime si nu de apa sau de continut intestinal. Cele mai multe produse dreneaza apa din celule pentru a da un rezultat vizibil rapid. Corpul uman nu are capacitatea de a arde mai mult de 2-4 kilograme de grasime pe luna.

Ce sunt pastilele de slabit?

Citeste mai mult pe:121.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?