Thursday, August 1, 2013

 

Vedetele şi silueta

Vedetele nu încetează să ne fascineze cu pre-zenţa lor. Arată întotdeauna perfect, fie că apar în filme sau în show-uri de televiziune.

Puţini ştiu însă că e nevoie de mult efort pentru a avea o siluetă perfectă, dar "obrazul subţire cu cheltuială se ţine"... Fiind persoane publice, VIP-uri, cum li se spu­ne, nu-şi permit să fie delăsătoare când e vorba de as­pectul lor fizic. Presiunea exercitată asupra lor pentru a îndeplini fără greş condiţia de idoli ai publicului este teribilă. Succesul lor, ascensiunea profesională, depind în mare măsură de felul în care arată. Deci, nu e sur­prinzător faptul că starurile au secretele lor atunci când e vorba de a rămâne în formă şi a fi frumoase. Agenda lor de întreţinere cuprinde, de la antrenamente sofisti­cate, făcute acasă sau la sală, până la o alimentaţie pla­nificată la gram. Am aruncat o privire spre partea nevă­zută a vieţii lor pentru că, nu-i aşa, cine nu şi-ar dori să ştie secretele prin care vede­tele reuşesc să rămână cele mai admirate dintre femei?

Madonna
Dietă strictă şi role

La 54 de ani regina veşnic înscăunată a muzicii pop etalează un corp de invidiat şi a devenit un model de perfecţiune. Se menţine în formă cu o dietă care cu­prinde alimente bogate în proteine, cereale integrale, legume (şi alge marine), peşte, nuci, fructe, supă de legume, îndulcitori naturali (sirop de arţar, sirop de orez, malţ de orz). Îşi adaugă seminţe de in la fiecare masă, pentru că sunt bogate în Omega 3 şi ajută la slăbit. Nu se atinge de "junk food" (alimente cu valoare nutritivă mică, dar bo­gate în calorii, cu mul­te gră­simi, zahăr, sare) şi nu mănâncă nicio­dată la restaurant, pen­tru că "nu poţi nicio­dată să ştii ce conţine mânca­rea cu adevă­rat". Prac­tică Ashtanga Yoga, care o menţine în for­mă şi, mai ales când merge în turnee, obişnuieşte să ridice greutăţi, să meargă cu rolele şi să alerge.

Jennifer Lopez
Dans şi somn
 
 
Citeste mai mult pe:formula-as.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?