Thursday, August 1, 2013

 

Cat te ajuta pastilele de slabit? (partea a II-a)

In aceasta a doua parte (citeste prima parte aici) povestim despre fiecare tip de pastile de slabit in parte, cum functioneaza si care sunt riscurile la care te supui daca te decizi sa le iei, iar in final cateva substante care merita incluse in dieta noastra atat prin alimentele consumate, cat si cu ajutorul suplimentelor, deoarece ne vor ajuta cu adevarat sa acceleram procesul de slabire intr-un mod sanatos.

de Valentin Vasile, antrenor personal si specialist in nutritie, specialist 121.ro in fitness si nutritie

Pastilele de slabit se impart in mai multe categorii: medicamente prescrise de medic in cazurile grave de obezitate, pastile care blocheaza apetitul, pastile care blocheaza la nivel intestinal absorbtia grasimilor si carbohidratilor, pastile care accelereaza metabolismul si arderea grasimilor prin ridicarea temperaturii corpului, pastile care ajuta la mobilizarea, transportul si arderea grasimilor, vitamine si minerale care inlesnesc functionarea corecta a organismului uman si potenteaza toate procesele care intervin in arderea depozitelor de grasimi. Pastilele de slabit pot contine fie substante de sinteza, fie extrase din plante, pot avea efecte devastatoare  si aproape imposibil de corectat sau ajuta la crearea in corpul tau a tuturor conditiilor optime pentru arderea naturala a depozitelor de grasime.

In orice caz, pastilele de slabit nu au de ce sa fie o prioritate pentru tine. Inainte de a lua in  calcul astfel de solutii mai ai o lista lunga de lucruri mult mai importante care trebuie bifate precum adoptarea sportului ca stil de viata, reeducarea apetitului catre alimentele sanatoase si hranitoare si eliminarea din meniul zilnic a fast food-urilor, dulciurilor si sucurilor in exces, alimente cu continut mare de faina alba, zahar, sare si grasimi, adica valentinvasile caloriilor goale – acele calorii pe care organismul tau, neavand cum sa le foloseasca in mod constructiv, le va depune sub forma de grasime.

Abia in momentul in care ti-ai reeducat gustul, ti-ai schimbat obiceiurile alimentare si ai un program saptamanal de sport bine pus la punct iti poti indrepta atentia catre pastilele de slabit, pentru ca nici o pilula nu va face pentru tine toate aceste lucruri, iar in aceste conditii chiar daca vei scapa de kilograme pentru un moment, ai mari sanse sa le pui la loc. Si inainte de a-ti comanda pastilele la care tocmai ai vazut reclama la TV, puneti o intrebare -  nu suna prea bine ca sa fie adevarat? Daca pastilele de slabit ar functiona asa cum le promoveaza cu iresponsabilitate unii oameni de marketing cu totii am arata ca desprinsi din reviste in timp ce am sta pe canapea si am manca gogosi.

Medicamente de slabit prescrise de medic

Citeste mai departe: 121.ro

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?