Thursday, March 8, 2012

 

Shane Dieta & Fitness Resorts lanseaza o noua serie de gatit sanatos pentru pierderea in greutate




Shane Dieta & Resorts este un progream de fitnes si de pierdere in greutate pentru adulti.La cererea multor participanti la programul de pierdere in greutate,Shane Dieta & Resorts a lansat o serie noua lunara de gatit sanatos precum si o serie de video-clipuri.Una dinre componentele cheie a programului de pierdere in greutate este regimul alimentar sanatos si de acum inainte,datorita Shane Dieta & Fitness Resorts,aveti posibilitatea sa pregatiti acasa mese delicioase si hranitoare precum si mici gustari.

Clipurile video din seria gatitului sunt conduse de Julie Harrington,pasiunea ei fiind gatitul si gasitul modalitatilor de a pregati mese hranitoare,deasemenea,este specialista in retete alimentare usoare si de nutritie.Prin utilizarea acestor retete din programul Shane Dieta & Resorts este,Julie Harrington,invata oamenii cum sa-si prepare acasa aceste retete gustoase.

Doua video-clipuri,primele dealtfel,arata o rucola revigoranta si utila sanatatii,prepararea unei salate de spanac si o reteta din humus de casa foarte delicioasa.Chiar si pentru cei ce nu stiu sa gateasca,acesata reteta este foarte usor de preperat si toate ingredientele sunt ieftine.

Presedintele Ziporah Janowsk,co-fondatorul programului,spune: "Cea mai buna metoda de a atinge greutatea dorita intr-un mod sanatos,este gatitul acasa si evitarea restaurantelor ude sunt mancaruri bogate in calorii.Aceste video-clipuri demonstreaza ca preparatul hranei acasa nu este complicat si poate fi chiar o distractie.

Cu aceste clipuri,orcine se poate bucura de preparatul retetelor sanatoase,dar se pot bucura si persoanele care nu participa la programul Shane Dieta & Resorts de fitness.Pentru a vedea primul video-clip din aceasta serie dati clik aici: http://youtu.be/duTjCjQePbA.


Programul de pierdere in greutate Shane Dieta & Fitness Resorts,este recomandat persoanelor trecute de 18 ani si este situat in Catskills of New York at Honor's Haven Resort and Spa.O alta runda a programului de pierdere in greutate va avea loc in lunile urmatoare.Tabara de pierdere in greutate pentru copii,Camp Shane,(http://www.campshane.com),este situata in New York, Georgia şi California. Shane Cares ( http: / / www.shanecares.com )va deschide o tabara de pierdere in greutate  la New York,pentru copiii defavorizati.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?