Thursday, March 8, 2012

 

Amanunte despre o provocare cu privire la pierderea in greutate


CBS Atlatnta a recrutat doua femei intr-o provocare pentru pierderea in greutate.
Pe baza unui program de pierdere in greutate numit Newtopia, Melinda Mine, manager de 30 de ani,incearca o noua provocare.Ea spune ca este total diferit  de ceea ce a incercat vreodata.
Clientilor li se fac un test ADN(o proba de saliva) si in baza rezultatelor li se face un plan de nutritie personalizat,precum si sesiuni de suplimente on-line.
Rezultatele genetice ale persoanelor au raspuns,spune Newtopia CEO Jeff Ruby,ele spun exact ce a mostenit de la parintii lor si ce schimbari ar trebui sa faca in viata lor.
Melinda Mine declara "rezultatele au fost suprinzatoare la mine,deoarece s-au descoperit doua anomalii genetice;una afecteaza controlul apetitului alimentar iar a doua este un metabolism lennt".Ea a mai spus " Este o usurare deoarece sunt lucruri care se petrec in corpul meu".
Melinda Mine a inceput sa faca mai multa miscare si sa manance mai putin.Se simte usurata si motivata de parca ar fi alta persoana,a mai spus Melinda Mine.

A doua concurenta,Kimball Tracey, are 45 de ani,si este mama a patru copii.Ea este de moda veche,incercand sa piarda in greutate cu o dieta obisnuita si exercitii fizice.Kimball Tracey se bazeaza pe sprijinul familiei,pe propria ei vointa si recunoaste ca a fost o provocare.

Dealtfel,si Melinda Mine nu a fost lipsita de provocari.Ea spune ca mineralele si vitaminele consumate zilnic sunt cam multe,dar cu toate acestea se simte bine.Newtopia,in general,a facut minuni si in patru saptamani a slabit 13 kilograme.Mine declara ca se simte uimitor de bine,este mai activa si plina de energie.
Deasemenea,si Kimball a avut un oarecare succes.Ea a spus"Nu voi renunta,vreau sa merg mai departe,cu putin noroc o sa am succes".
Este dificil de remarcat ce metoda de pierdere in greutate este mai buna,deoarece exercitiile fizice si dieta sunt,cu siguranta,mult mai eficiente din punct de vefere financiar.

Persoanele care recurg la  Newtopia platesc aproape 400 de dolari pentru a incepe acest program.Aceasta suma include testul ADN,accesul la portalul on-line si un pedometru.Deasemenea,primii clienti beneficiaza de suplimente pentru o luna si sase sesiuni de coaching on-line.Pe langa toate aceste,mai platesc 150 de dolari pe luna pentru vitamine si patru sesiuni de coaching on-line.
In ambele cazuri este necesar a lua in calcul exercitiile fizice si costul alimentelor sanatoase.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?