Monday, February 20, 2012

 

Secretele pentru pierderea in greautate ale lui Holly Madison






Holly Madison nu se cantareste si de aceea nu a avut nici o idee ca a luat in greutate.producatorii unui show de televiziune din Las Vegas au spus ca Holly ar avea nevoie sa piarda in greutatae,Socata si furioasa ea a spus "Eu nu vreau sa pierd ceea ce nu doresc sa pierd, eu nu cred ca am nevoie sa pierd in greutate,sunt un sex-simbol pe piata,un model de fitness si un instructor de dans,asa ca,ma simt bine cum sunt".


Holly Madison a fost cunoscuta ca fiind iubita fondatorului revistei Playboy,Hugh Hefner.In timpul relatiei lor care a durat opt ani,Holly s-a mutat la Las Vegas pentru un nou inceput.A avut aparitii promotionale pentru diverse produse,in cluburi si spectacole si a devenit ambasadorul orasului Las Vegas.
A fost un miracol ca a locuit la conacul Playboy atata timp si nu a castigat in greutate, deoarece alimentele gurmande erau la dispozitie 24 de ore din 24.Dar odata ajunsa la Las Vegas,dansul din Peepshow" a mentinut-o in forma.In timpul cat a scis cartea "The Showgirl Next Door:"Holly Madison",a gustat mancaruri si bunatati de la unele dintre cele mai mari locatii din las Vegas,iubeste dulciurile,si in 18 luni a castigat in greutate 19 kilograme.

Recent,Holly a devenit purtator de cuvant pentru o companie care produce suplimente alimentare, si care i-au folosit la pierderea in greutate.Pe site-ul acestei companii ea scrie ca a piedut din greutate doua marimi de blugi in doua saptamani.Unele persoane,din diverse motive,nu le place sa ia pastile pentru slabit. Aceste persoane pot urmari sfaturile lui Holly.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?