Monday, February 20, 2012

 

O poveste incurajatoare pentru pierderea greutatii corporale






De multe ori,o provocare devine cel mai mare dar. O astfel de experienta a avut Stacy Cacciatore in varsta de 33 de ani,manager de comunicare si scriitor independedt.Ea a spus ca si-a dat seama ca nu avea un stil de viata sanatos in ceea ce priveste alimentatia.
a fost un copil supraponderal,in clasa a sasea a avut o crestere mai rapida si inaltimea i-a echilibrat greutatea,participand chiar la o actiune de modeling organizata de revista  Seventeen magazine in 1990.

Stacy Cacciatore a avut probleme cu anorexia insa,la varsta de 17 ani a luat in greutate in mod constant.Dupa liceu,la varsta de 19 ani s-a casatorit.Punctul culminant a fost atunci cand,in prejma Craciunului din anul 1998 s-a uitat in oglinda,si a constatat ca la greutatea de 220 kilograme era timpul sa faca ceva pentru corpul si sanatatea ei.

In anul 1999, Stacy Cacciatore, a inceput cu mersul pe jos pe o banda,apoi s-a inscris la YMCA,si pana in decembrie 1999 a slabit 80 de kilograme.Ea a fost nevoita sa ma slabeasca inca 80  de kilograme dupa ce le-a recastigat in urma sarcinii cu primul copil.In octombrie 2007 s-a hotarat din nou sa inceapa pierderea in greutate cu ajutorul nutritionistului Danielle Carlton de la Carolinelor Medical Center,si pana in toamna anului 2008 Stacy Cacciatore a pierdut in greutate 70 kilograme.Lucrul cu nutritionistul Danielle Carlton a invatat-o cum sa consume proteine si carbohidrati pentru a urmari produsele alimentare ce si cate calorii contin pentru ca o bantuie o problema din timpul cand se lupta cu anorexia.
Ea are o carte electronica  "Culinary Duct Tape," si alta "Candy Around the World,"care tocmai a fost lansata.
Acum,Stacy Cacciatore,serveste o comunitate de fitnes de la Sugar Creek si publica un buletin de sanatate si fitnes pentru parinti si copii.

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?