Monday, December 19, 2011

 

Recurge la trucuri zilnice pentru pierdere in greutate


Cand va vedeti kilogramele acumulate vreti sa experimentati aceste trucuri simple pentru pierderea in greutate zi de zi.
Creati-va un plan nutritional cu alimente delicioase care sa contina putine grasimi si calorii.

Modifica planurile tale alimentare si te vei bucura de beneficiile sanatoase care le vei obtine folosid legume proaspete,fructe si seminte.Aceste metode zilnice ajuta la pierderea kilogramelor si adopta metode utile de a trece de la unele obiceiuri nesanatoase la obiceiuri sanatoase si nu priveaza organismul de alimente,cum sunt unele diete si tehnici de slabire radicala.

Numeroase studii au dovedit ca scortisoara ajuta la eliminarea zaharului din organism.Consumati o lingura de scortisoara pe zi si va mentineti insulina la un nivel normal si totodata va trece pofta si de ceva dulce.Indulciti ceaiul,cafeaua sau diferite gustari cu acest condiment.

Evitati pe cat posibil conservele sau supele la plicuri.Aceste supe sunt bogate in calorii,au elemente artificiale si contribuie la stocarea grasimilor in corp.Mai mult decat atat,ambalajele din material plastic pot avea un impact negativ asupra organismului.Preparati acasa o supa din legume proaspepe adaugand ingrediente sanatoase.

Dati o mare importanta continutului de sodiu din alimente si obisnuiti-va sa cititi etichetele.
Daca aveti pofta de pizza nu folositi pepperoni,este foarte bogat in grasimi,alegeti ca ingredient perfect sunca,poate inlocui carnea din reteta de pizza.Cu acest truc salvati pana la 80 de calorii.In acelasi mod puteti prepara si sandwich-uri sau alte retete de gustari.

Va atingeti obiectivul de slabit daca in alimentatie aveti si spanac,o leguma sanatoasa,contine mult fier(un element foarte bun pentru muschi).
Acesta este un inceput esential pentru a mentine metabolismul la o cota normala si de a scapa de kilogramele acumulate

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?