Wednesday, January 25, 2012

 

Obezitatea continua sa fie o problema?


Multi cercetatori au examinat indicele de masa corporala,precum si inaltimea si greutatea pentru a determina rata obezitatii in anuii 2009 si 2010.Imbunatatiri la ratelele de obezitate nu au existat,(perioada de evaluare 2003-2008),insa, vestea buna este ca nu a fost o crestere a ratelor obezitatii.
Dupa cum spun cercetatorii,se pare ca in ultimii ani nu au crescut problemele de obezitate.Prezentarile alimentelor lui Biggest Loser,Celebrity Fit Club si Apocalipsa lui Jamie Oliver au facut un divertisment pe baza pierderii in greutate.Se pare ca este prima doamna de la Casa Alba care a adoptat a alimentatie sanatoasa si multe exerciti fizice,problemele ei si platforma de informatii on-line pentru pierderea in greutate,sunt unelte de educatie mai accesibile.
Se pare ca America a inventat o reteta destul de decenta pentru o viata sanatoasa,insa ratele de obezitate spun cu totul altceva.
Aceste aspecte sunt gresit abordate? Multe raspunsuri supara,insa schimbarea trebuie sa aiba loc in casa.Unii spun ca esecul pleaca de la comunitatea medicala,problemele medicale determina cresterea in greutate,altii spun ca ratele obezitatii sunt imbunatatite.D-voastra ce parere aveti? Ce trebuie sa se intample ca ratele de obezitate sa scada?

Labels:


Comments:

Post a Comment





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?